Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Rég nem jelentkeztem, nos a Miskolci hőszolgáltatónál nem jártam sikerrel, a múlt héten voltam ott, az nem jött össze... Tegnap este elküldtem még az önéletrajzaimat 2 helyre, az egyik fel is hívott ma reggel, személyes találkozót beszéltünk meg szombatra, jó lenne ha már végre sikerrel járnék... ![]()
Köszönöm!
Sajna nem jön össze sohasem, a mostani helyen meg már azon gondolkodom sokszor hogy érdeme-e ide bejárni? ![]()
Így vagyok én is az enyémmel. Csak nem könnyű az én koromban munkahelyet váltani. De lehet rákényszerülök.
![]()
Hidd el, nekem, fiatalon sem egyszerű, még azt sem bánnám ha kevesebb pénzem lenne, de lenne szabadidőm! 2 éve vagyok itt és azóta nem éltem egy percet sem
![]() Idézet: „2 éve vagyok itt és azóta nem éltem egy percet sem” Sokan nem értik ismeretségi körben, hogy miért vagyok annyira a mai világ ellen. Többek között ezért, és ez nem egyedi, hanem tömegjelenség. Nem ezért élünk, nem ezért keletkeztünk ide a földre, hogy csak termeljünk, termeljünk, termeljünk, majd így eltelik életünk. Borzasztó lökött ez a világ.
Ne 2 helyre add be az önéletrajzod. 200, inkább 2000 helyre.
Már több 10 helyre beadtam, beadom ahová csak tudom!
Eléggé szakember-függő. Sok kárpitos nem is szeret "hozott anyagból" dolgozni. Ha van egy régi üléshuzatod, amit szét lehet bontani (elemeire), akkor az alapján egy ügyes varrónő is meg tudja csinálni, nem kell kárpitoshoz vinni. Ha viszont azt szeretnéd, hogy tökéletesen rásimuljon az ülésre, akkor azt csak kárpitos tudja megcsinálni, ami nagyon nem olcsó. (Gyakorlatilag teljesen szét kell szednie az üléseket, s ha már darabokban van, érdemes a tömést, azaz a habszivacsot/afrikot is cseréltetni. Ez viszont - sajnos - tovább drágítja a dolgot.) Ha "csak" egy ráhúzható üléshuzatot szeretnél, arra viszont ez az anyag nem biztos, hogy jó lesz, mert ha megnézel egy kereskedelmi forgalomban kapható autó üléshuzatot, az rugalmas anyagból van, ez pedig igen merev. Szóval mindenképpen keress fel egy közeli kárpitost, ő meg fogja mondani, mit lehet, mit érdemes, és mennyiért...
Van régi üléshuzat, az jó lesz szabásmintának. Varrónőre gondoltam, nem kárpitosra. Szerintem jó lesz a ráhúzható. Ez az anyag nem tudom, mennyire merev, szerintem nem vészes, de pár hét múlva megyek haza, elugrok Sátoraljaújhelyre, és kiderül. Sátoraljaújhelyen MÁV kocsibontó van, sajnos jobbnál jobb vasúti kocsikat barmolnak szét, és viszik a MÉH-be darabjait. Viszont fémhulladék áron meg lehet venni szinte bármit, ami vonatból van. Én generátort, meg villamos berendezéseket akarok hozni. (pl. szellőztető motorja, 24V-os fénycsőelőtét EVIG, stb.) Egy sima MÉH telep nem ad ki semmit.
Tegnap délután, este tökéletes fűnyíró idő volt. Már szinte élvezem
![]() ![]()
Ma is az lesz! Megírom mail-ben a címem. Két és fél hónapja volt nyírva utoljára.
![]() ![]() ![]() És különben is le vagyok tiltva a máshol élvezésről ![]()
Sziasztok!
A germicid cső által előállított UV-c ionizáló sugárzás, vagy nem? Mert a bőr felületén nem hatol át, de károsítja azt. (Itt még nem tartunk fizikából, de érdekel.) A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2014
Idézet: „És különben is le vagyok tiltva a máshol élvezésről” Bocs, hogy beleszólok, de van olyan, hogy az ember teljesen őszintén valamit elfelejt elmondani otthon. ![]()
Ez így van, a férfiember lehet boldog, csak a felesége meg ne tudja...
![]()
Meg hát ugye mi férfiemberek sem tudjuk, amit nem tudunk.
![]()
Legalább nem fáj.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2014
Üdvözlet mindenkinek!
Nem tudom hogy ezt a kérdést hol máshol tehetném fel, új topikot meg nem akartam nyitni. Nos arról lenne szó, hogy segítenem kellene havernak felújítani egy (nagy fülkés) MTZ 82-es traktort, és én csinálnám a teljes újravezetékezést ehhez kellene nekem, vagy egy teljes szervizkönyv ami tartalmazza az elektronikai rajzot, vagy csak egy elektronikai rajz amin rajta van minden a színkódok is. A segítséget előre is köszönöm, és bocsánat ha rossz helyen kérdeztem.
Eztet találtam gyorsan a neten. Hátha találsz benne valamit.
Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2014
Azon a járművön csak minimális elektronika van. Nem igen kell hozzá kapcsolási rajz. A vezetékek színe is mindegy, ha úgy is új köteget csinálsz.
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2014
Helló!
Letöltöttem a pdf-eket, de valamiért nem lehet őket megnyitni. Megpróbálom letölteni őket még egyszer. Azért köszönöm a segítséget.
Egy ismerősöm MTZ-traktorába (régebbi változat) rádiót építettem.
![]() ![]()
Hogyan lehet hogy többen nem tudnak bejelentkezni az oldalra ? És már fél órája egy új hsz sem érkezett ?
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2014
No! Várj. Kilépek.
![]() Nyár van, szombat van. Mindenki bütyköl valamit. A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2014
Melege van a szervereknek biztos... nekem se működik ám az oldal megfelelően. A Válasz gombra rá lehet kattintani, de nem történik semmi. Most is nagyon sokadjára nyílt le az új hsz ablaka. Várni kell egy picit, amíg hűl az idő...
![]()
Nekem sem ment eddig de szóltam apánknak nézzen rá a dologra és elkezdett a dolog megjavulni.
Remélem nem harap meg érte hogy zaklattam. ![]()
Szerintem nem lehet gondja a szervernek a nagy meleggel, és ha jól gondolom, légkondi is van egy ilyen nagy szervernél. Egyébként van valahol kép a HE szerveréről? Csak kíváncsi lennék, hogy mégis hogy néz ki a cucc, amit oly gyakran bűvölünk a drótokon keresztül.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |