Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kifejezetten kérjük, hogy a téma ne menjen el politikai irányba!
Saját fogásból ettem néhányszor. Annyira azért nem hűde-jajde, hogy 9500 ft-ot adnék érte.
Én még nem ettem soha kecsegét. A halat különben szeretem.
Ez a legdrágább a halak közül, itt.
Szerintetek mennyire elvetélt ötlet magasnyomású mosót permetezésre használni. A mosót (Kärcher K2 Basic) eddig csak tiszta vízzel használtam, vegyszert nem szivattam fel vele. Mivel egymás után tűnnek el a "szakemberek", kénytelen vagyok saját kézbe venni a dolgot.
A kertet 5-6 méter magas tujasor keretezi, kellene neki adni mindenfélét.
Ha 5-6 méter magasra kell fújni, abból a permetből megy majd mindenhova, nagyobb távolságokra is mire földet ér. Nem tudom sűrűn lakott terület-e, ha van szomszéd mit szól.
Próbáld ki egy pohár vízzel, hogy egyáltalán felszívja-e, a mosószeradagoló a nagynyomású fejekkel nem működik. Az is kérdés, mit szól a belső szerkezet a vegyi anyaghoz*, a többit nagym6 leírta.
* Nagyrészt műanyag benne minden de ha találkozik valahol fémmel, azt megtámadhatja.
Az nem gond, Mert nincs szomszéd hétközben. Egyébként meg 30 éves tujasor, 6m magas. Földet nem éri el, olyan sűrű. Ha túljut a tuján valami, akkor megfogja a gömbjuhar, utána még egy úttest, utána meg a szomszéd sövénye. Ez nem gond.
Az enyémnek van vegyszeradagolója.
A második szomszéd pár évvel tavasszal átmosta a tuja sövényét magasnyomású mosóval. A tuják azóta is megvannak... A magasnyomású mosóról nem tudok...
A pohár vízzel próbáltam, az működik. Csak azt nem tudom, milyen állagú a mosóhoz használható tisztítószer. A fémet meg nem sajnálom, két-három megspórolt permetezés munkadíja kiadja egy egész magasnyomású mosó árát.
Tulajdonképpen az ötlet megosztása miatt posztoltam. Idézet: „az ötlet megosztása miatt” Csak kiderül..
Tulajdonképpen van rá célgép, benzinmotoros háti permetező...
Vagy egyszerű háti permetező hőlégballonról.
Létráról, ecsettel felkenni a hatóanyagot?
Akkor már elég csak a bogarakat bekenni.
Igen? Te már csináltad így? Hűűű. Be is mitatgatod. Fotelből megnéznélek.
Nem is kell az egész bogarat, elég csak a szuszogójukat! Vagy a szájukat, attól függ hogy működik a permetszer. Csak győzd kivárni míg mind sorra kerül. Persze egy festék pöttyel meg kell őket jelölni, hogy kétszer ne kezeld ugyanazt!
Idézet: Maszk van rajtuk. „elég csak a szuszogójukat! Vagy a szájukat”
Kifejezetten az ottani fogva tartásra kialakított intézményekre gondoltam.
Az mindegy, az orruk úgyis ki van belőle!
Az enyém nagyobb.
Idézet: „A három hídszerkezet együtt összesen 7000 tonnát nyom majd. Összehasonlításként: az Eiffel-torony 10 ezer tonna.”
A mávnál keresnek műszerészt biztosító berendezés területre. Itt pontosan mit kellene tenni?
Jelentkezni és meglátod.
Nem tudom most mi az elvárás, annó volt rá külön iskola Szegeden (ott végeztem). Hamar nagyon közel nem engednek a cucchoz, de valakinek a sorompót is le kell festeni (az is a szakmához tartozik, csináltam is olyat), meg a csigákat is olajozni.
Egyelőre ennyi a leírás.
Nem tűnik vállalhatatlannak
Próbáld meg!
Nem csak nyári munkának tűnik, mint a balatoni büfézés....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |