Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Két helyen érdeklődtem, egyik sem vállalta.
Vegyszer, olaj, időjárásálló címke"papír" kapható boltban is, színes lézernyomtatóval azt raksz rá, ami tetszik. Én fehéret használok (abból a Xerox nevertear, ami ár/érték arányban legjobb volt legutóbb), de ezüst színben is létezik, viszont nem olcsó egyáltalán. A 20-as csomagolás 15-16000Ft. Keresőszó: APLI 10071, vagy Avery Zweckform No. L6013
Az utóbbi van 8db-os kiszerelésben is 7000Ft körül. Szerk.: mindhárom gyártó fehér poliészter etikettjét tudom ajánlani, mindegyik jó, csak az ár/db ami döntő szempont nálam a fehér színűeknél. Ezüstből viszont csak ezt a kettőt találtam így hirtelen. A fehérre nyomott matricáink teherautókon teljesítenek szolgálatot és pár évet ki szoktak bírni ![]() A hozzászólás módosítva: Kedd, 15:02
![]() Az ilyen levélkék már szót sem érdemelnek ![]() (Kifizettem én enélkül is, áldottsm az okos feledékeny fejem. Még a nejemre sem tudtam ráfogni a feledékenységet -amit nagyon bántam)
Én nyomdában szoktam csináltatni kis tételben is.
Köszönöm szépen. Lézer nyomtatóba fekete van. De így már tudok kérdezni elérhető-e az anyag/vállalják-e a nyomtatást. Most már csak rá kell jönnöm mi az a formátum amiből az adott méretet biztos nyomtatja.
Polcos gép lesz. Eredeti címke cikkszám szerint az echoparts.com ön elérhető, de csak az USA ba küldenek. Másik helyen nincs kép, illetve nem oda mutat az IPL. Ez is érdekes mert kétféle van. Jött bontani való gép is, ott is két fajta gyújtás van, lényegében egyezik a kettő csak más a kinézet. Henger/dugó egyezik-szemre. Nem mentem bele részletesebben- azaz a portolást nem néztem. Egyik 1995 ös kiadás, másik 2000.
Gyorsan rákerestem, Füzesabonyban egy nyomdát találtam, őt kérdezd meg: Link
Elmondod mit szeretnél, van-e megfelelő papírja, ill. ha te viszed ezt az etikettet, akkor kinyomtatja-e rá. Legegyszerűbb, ha PDF fájlt viszel, azt méretpontosan tudják nyomtatni.
Én is azt gondoltam, hogy a pdf formátum a lehető legjobb választás. De amikor beszéltem néhány nyomdával, akkor óriási ellenállásba ütköztem. Valamiért úgy irtóznak ettől mint a tűztől. Nem tudom mennyire reális, de szín és mérethibákra hivatkoznak, illetve nem tudják kedvük szerint betördelni az ideális kiadósság érdekében. Javasolnak több alternatívát, amik egy részéről normál ember még nem is hallott, de csupa rafinált formátum. Szerencsére a grafikai alkalmazások nagy része tudja ezeket produkálni.
Köszönöm szépen. Dxf et mondtam, és mellé kap méretet.
Most egy egri grafikus számát kaptam, csak összejön pár nap alatt. A fórumon sok segítséget kaptam. Szerintem wife cs-4000 lesz az új típusszáma ?. Nem is baj hogy csak az EU-n kívül van. 4 verzióba láttam eddig ezt a gépet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |