Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: Ezek szerint Neked is van olyan fordítókorongod a garázsban, mint a vonatoknak? „én orral jövök ki!” Idézet: v.s. „Harmadszor takarítottam most el a havat.” Idézet: Most akkor Te takaritasz, vagy a hómaród? Ha önjáró akkor nem mindegy, hogy hányszor meg ki a hóra? „Van egy önjáró hómaróm” Idézet: Karácsonyra Ő is vesz egy hómarót, és visszaszórja neked. „Remélem, majd meghálálja valamivel!”
Bodri jöhet! Maci várja szeretettel!
De előtte elbújik a hóban... és lesből támad! Szép kuvasz? Hány éves?
Ez jó
Előnyben van Maci, mert Idézet: . Biztos jól elhemperegnének a hóban „terepszínű”
Üdv!
Nem tud valaki egy oldalt, ahonnan a Kerio firewall teljes verzóját leszedhetem? Előre is kösz!
Milyen hó? Látsz a képen havat?! Lehet, hogy llaci65, csak sajnáltatja magát... nincs is náluk hó...
Szép férfikorban van, 5 éves.
Elfelejtettem mondani nektek, hogy itt Asztráliában nem is ismerjük a havat. Amúgy nem fázós fajta. A csontot csakis az esőben, esetleg szakadó hóban, egy hókupac tetején kell rágcsálni.
Solymár melyik részén helyezkedik el Ausztráliának? :eplus2:
Persze, hogy nincs, hiszen az előbb mondta, hogy már háromszor hómarózott Már az összes a szomszédban van. Dolgozni csak szépen, alaposan érdemes
Jé, milyen szépen kizöldellt Solymáron a fű! Irigylem Lacit, nálunk csak kopott sárgás száraz! Én is Solymáron szeretnék élni, Ausztriában!
Akkor még messzebb leszel Lacitól!
Ausztria messze van Ausztráliától.
De azt is nagyon szeretem, amikor egy újjonc egymás után nyitogatja a topikokat, mondván: Gonoltam nyitok ennek, mert ilyen még nincs. (Pedig nem konkrét kérdés miatt teszi, csak azért, mert ilyen még nincs...)
Én meg itt vagyok 2005-től, és talán kettőt nyitottam...
Én sokat nyitottam, de már megjavultam :yes:
Ugyan már! Én nem rólad beszéltem!
Idézet: - tudom „de már megjavultam”
- Ember! Hol tanult maga fát vágni?
- A sivatagban. - De hisz ott nincs is fa! - Már nincs.
Most megnyugodtam... Régen kinlódok diéta, fogyókúra, meg a többiek... Ma megnéztem egy táblázatot. Nem vagyok túlsúlyos! Csak a magasságommal van baj.
Erre azt szoktam mondani, hogy: Nem én vagyok túlsúlyos! A többiek betegesen soványak...
Talán inkább Frankye bácsi! (tekintettel a méreteire...)
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen tapasztalataitok (na ezt nem biztos, hogy így kell mondani, nem tudom leírni ilyen sem volt még) vannak távmunkával kapcsolatban? Esetleg tudtok ajánlani alkalmi távmunkákat? Nem olyanra gondolok, hogy reklámokra kell kattintani és azzal lehet "pénzt keresni". Hanem valami elvégzendő munkára. pl office programcsaládbeli eszközökkel, de ez csak egy példa volt a sok közül.
Ha csak az akkordok kellenek, akkor tölts be soundforge-ba, jelöld ki akkordonként, és egyesével indíts el egy spektrumanalizálást. Vagy egy hangológépprogival, kiíratod az alaphangokat...
Persze én erre a munkára általában a fülemet használom, de az tévedhet :lama:
Helló.Ez az ő számuk?Feldolgozás?Met ha feldolgozás akkor érdemes lenne felkutatni az eredeti előadót vagy a zeneszerzőt,és úgy rá keresni midi-ben,aztán berakni egy zeneszerkesztő progiba (nem nevezek meg progi neveket,mert sok van belőlük,és ki ezt,ki azt használja.Persze ha van előadó,vagy zeneszerző akkor lehet kottában is keresni)...nekem sokszor bejött már az eféle keresgélés.
üdv Zsolti Idézet: „Talán inkább Frankye bácsi!” Na! Ne öregíts, mert orrba verlek! :boxer: Idézet: „Nekem nem ujdonság,mivel a vejem pont akkora..” Tagadom, hogy Zoli volna az apósom!
Megjöttek a maximtól a mintapéldányok. Gondoltam elújságolom, még nem rendeltem semmi ilyesmit eddig, ez az első. El leszek velük egy darabig.
Ezen már nincs mit szépíteni... gondolom, már Te is úgy érzed, hogy az idő "felgyorsult".
Topi mester egy új funkciót vezetett be a warn világába: némítás. Ötletes... Valószínűleg nem tehet bejegyzést az illető. A további szankciókra nem merek gondolni Például betapasztják a száját
Ehe... Láttam én is csak nem mertem kérdezősködni. :hide:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |