Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   611 / 3603
(#) sprofan hozzászólása Júl 18, 2009 /

Na ideért, ezért kár volt kiadni a piros riasztást...
Csak nekem nem jött be a HE egy fél órára?
(#) sándor válasza sprofan hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Nálunk se volt HE , és eddig egy csepp eső sem...
(#) Ballage válasza sprofan hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Itt sem volt egy kis ideig. De ez elég volt ahhoz, hogy az elvonási tünetek jelentkezzenek....
(#) Norberto válasza sprofan hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Valóban nem volt HE egy ideig. Ez jól látszódik azon is, hogy csak a töredék számú olvasó van jelen, az előbb pl. 100 volt a "megszokott" 300-400 helyett.
(#) sprofan válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Kicsit furcsa volt, mert nem jött be az Időkép meg a MET, ez ugye érthető mert sokan nézték, biztos van topinak valami új fejlesztése a radarokkal kapcsolatban, és azt túl sokan nézték
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Boldog szülinapot!
Idézet:
„Elhoztam nektek az ítéletidőt Örültök?”

Hát... Mennydörgős szülinapi bulit rendezel, az már biztos!
Egyébként felénk mond vonult át az első hullám. Volt víz bőven!
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Itt se volt HE, már kezdtem megijedni
Elvileg itt meg ketté válik fölöttünk két "cella" vagy micsoda, ahogy nézem a radar meg műhódképeket. Hát ez csodálatos.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Itt sem volt áram, meg HE-sem. Azaz áram volt, meg NET is, mert az 1,2kW-os szünetmentes nyomta a delejt, de a HE mégsem jött.
(#) valve válasza jocki17 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

BIOS frissités? _ampervadasz_ kollega nemtudom miért ajánlgat ilyesmiket semmi konkrét ok nélkül...
Teljesen elronthattad volna az alaplapod és még vihar is van magyarország fölött. Egy áramszünet és .... ....
Örülj, hogy nem történt semmi az alaplapoddal és megy rendesen.

"van egy winchesterem és ezt a hibaüzenetet irja ki a gáp ha bekötöm"

Ha jól értem csak akkor kapsz hibaüzenetet ha bekötsz egy másik merevlemezt...
(#) sándor válasza Action2K hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Norberto :ezt már nem tudod kimagyarázni...
zenetom :azért még ne örüljünk lehet még "ítéletidő" itt és ott is
(#) zenetom válasza sándor hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Én nem örülök hogy itt nem lesz nagy eső, sőőőt....
(#) titkovics hozzászólása Júl 18, 2009 /

Norberto: Isten éltessen sokáig, füled éréjen bokáig, legyél részeg sokáig!
Nálunk (Nyíregyházán) még süt a nap nagyon, meleg van nagyon-nagyon és a szél is fúj, de nem nagyon. Szerintetek takarjuk le az autót a jég elől, avagy sem?
(#) sándor válasza zenetom hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Besötétítettek , néhány villanás és kezdődik a buli?
titkovics :
Attól függ milyen gyorsan tudsz leszaladni ha jön a vihar...
(#) DuMatyi válasza titkovics hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Igen, mindenképp! Ha lehet, állj be a garázsba. Jobb vigyázni, mert a ponyva olcsóbb, mint a kocsi újra fényezése.
(#) DuMatyi válasza sándor hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Jé, a világ legnagyobb stroboszkópjai működnek, és welcome drink gyanánt ingyen jegesvíz. Zenét szolgáltatja Dj Wind és Dj Thunder
(#) poros hozzászólása Júl 18, 2009 /

Nálunk már talán átvonult a vihar java remélhetőleg. Úgy elsötétedett az égbolt, hogy az egyébként 9 óra tájékán működésbe lépő szürkület kapcsolóm fél kettőkor bekapcsolt. Szilva nagyságú jég de szerencsére nem sok és így kárt sem nagyon tett. A vihar előtti percekben az álatok teljesen megzakkantak . Éppen úgy mint amikor a teljes napfogyatkozás volt.
(#) titkovics válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Védekeztünk! Jöhet a vihar, csak jégre nincs szükség.

Semmi extra. El van borulva az idő, de semmi, voltak kis széllökések de semmi, mégcsak nem is csepergett. Gyomaendrőd megint kimaradt ebből is. Csalódott vagyok
Bár ahogy nézem a radar és műhódképet délről csavarog erre valami...
(#) scooby_ hozzászólása Júl 18, 2009 /

Budapest XI.-kerületében megint szakad!

ITT a műholdas térkép
(#) sándor válasza zenetom hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Megnyugtatlak nálunk se volt se eső sem vihar eddig. Nem mintha hiányozna, maximum egy kis csendes eső lehetne , de legalább egy kicsit lehűlt a levegő.
Az időképen láttátok a képet a kertben a "szomszéd"háztetőjéről? Nem semmi!

Eddig leesett kb 3 csepp meg dörgött 4-et
Viszont ez a kép nekem nagyon tetszik: Bővebben: Link
szerk.: elkezdett esni az eső, szépen, semmi viharra utaló jel. Csak esik.
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Nahát. Még mielőtt megnéztem volna a kommentárokat, valami azt súgta a belinkelt képedről, hogy ez itt lehet a közelben, a Hármashatár-hegyen
(#) Georgee hozzászólása Júl 18, 2009 /

Norberto boldog születésnapot! Itt elkezdett hülni a levegő és éjszakai sötétség van, kezd valami pánik is kialakulni, a parkoló lassan már üres lessz, remélem nem fog jég esni mert nem akarok este tetőt fóliázni.
(#) _ampervadasz_ válasza valve hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Idézet:
„miért ajánlgat ilyesmiket semmi konkrét ok nélkül...”

Áljj!

Azt mondtam hogy próbálja meg frissíteni a az alaplap-, VGA BIOS -át, de előtte nézze meg a beállításokat, mert lehet ott van elálítva valami. Még mondtam hozzá, hogy jobbal előrukkolni nemtudok, mert az alaplapjának a típusát nemtudom. Példaként említettem, hogy lehet hogy a BIOS rossul kezeli az erőforrásaokat, és lehet ezért jelentkezik a hiba.

Erre még válasz nem jött. Erre azt vártam, hogy visszaír, hogy az laplap típus ez és az. Próbáltam volna ezekalapján utánakeresni, hogy miért csinálhatja ezt, illetve mástól megkérdeztem volna.

A magyarázat az az, hogy a hibaüzenet alapján egy bizonyos típusú videókártya jött elő, értelmezni csak részben tudtam az oldalt, mert nem vagyok perfekt semmilyen nyelvől, kivéve a magyar.

Elnézést kérek, hogy enyire, felelőtlenül ajángattam, nem az volt a szándékom. Legközelebb erre odafigyelek.
(#) Georgee válasza Georgee hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Itt a vihar a kertek alatt, körülbelül olyan sötét van mint este 9:45 magasságában. A szél nem fúj, remélem nem lessz semmi
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 18, 2009 /

Éppen egy videót szerkesztek a Move$Markerrel, és minden tökéletesen működik, de ha egy bármilyen formátumú képet is hozzáadok, akkor már nem tudja elmenteni a videót. Mi lehet a probléma?

Kérem segítsen valaki. Előre is köszönöm.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 18, 2009 /

Lassan ideér a vihar. Már nagyban elkezdett fújni a szél. Olyan huzatot csinált, hogy az ajtó úgy becsapódott, hogy azt hittem kiesik az üveg belőle. :yes:
(#) klemo86 hozzászólása Júl 18, 2009 /

Aki tud olcsón Radioactive Edition-os Seamour Sheep-et, azonnal szóljon! Fontos lenne! Köszi
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Már mint, hogy ő kellene Neked?
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Pontosan
Ebay-en nem találtam reális áron, lehet hogy csak rossz helyen kerestem...
Következő: »»   611 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem