Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   620 / 3608
(#) Action2K válasza sándor hozzászólására (») Júl 22, 2009 /

Idézet:
„nem olyan vészes...”
Ja... -60dB-re letekert volumével elmegy.
(#) sándor válasza Action2K hozzászólására (») Júl 22, 2009 /

Kinek a pap-kinek a papsajt...Egyébként én is inkább más stílusú zenét hallgatok , de fogékony vagyok új stílusokra is néha..
(#) slave557 válasza korbye hozzászólására (») Júl 22, 2009 /

Hát tulajdonképpen van egy haverom, akinek van műhelye, ahol autókat fúj le, de én spray-es festékre, és alapozóra gondoltam, azzal megoldható(?) (nagyjából 8-10 évig kellene, hogy valahogy kinézzen)
A minőség csak annyira számít, hogy jól nézzen ki, nem szándékozom még eladni, de azért jól nézzen ki(!)

korbye írta:
"Szia! Úgy látom fémtisztára csiszoltad, ami nem lett volna szükséges, mert így több munka lesz vele. A felületek a képeken elég durvának látszanak! Van esetleg felszerelésed fényezéshez? légsüritő, szórópisztoly stb. ? Menyire számit a minőség?"
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 23, 2009 /

Nagyon kihalt a topic.
Ma megjöttek a kijelzőim a hőmérőhöz. Nagyon nagyok és nagyon jól néznek ki. Alig várom, hogy kipróbálhassam őket.
Szerk.: A led egy 5mm-es, azért van ott, hogy a méreteket szemléltesse.

DSC00110.JPG

(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Nem elég, hogy ilyen meleg van, ezt még fokozni akarod a nagy számokkal?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 23, 2009 /

Üdv mindenkinek.

Nemtudom, hogy ki $torrentezik innen közülünk a torrenttanyán, de már kezd egy kicsit elegem lenni ebből az egészből. Nemtudom mit kéne hogy változtassak ahhoz, hogy a trackere elszámolja a feltöltésemet is. Össszeszámoltam, hogy mennyit töltöttem le, és mennyit fel.

Feltöltés: 4247,63M
Letöltés: 15248,49Mb

Ebből amit "látott" atracker:

FEltöltés: 1450MB
Letölve: 5880Mb
(a többi ingyenkonyhás, nem szánolja)

Az internettel problémám nincsen, sem a tűzfal beállításaival, mert egyszerre máshonann is tudok fel/le tölteni, és minden rendbe van, csak itt nem.
Milyen klient "szeret" ez a tracker?

Kérem aki tud válaszoljon, mert teljesen tanácstalanvagyok.

A kliensem: Bit$Comet 1.02
(#) potyo válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Én uTorrentet használok, annál nem vettem észre, hogy probléma lenne az elszámolással. Úgy nézem, hogy a DHT be van kapcsolva nálad. Azt kapcsold ki, akkor szerintem jó lesz.
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Kell ez, hogy a nagy melegben lássam már csukott szemmel is, hogy milyen meleg van kint és fel se keljek.
(#) _ampervadasz_ válasza potyo hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Köszi a segítséget. Megnézem.

Szerk.: kikapcsoltam, remélem ez oldja a problémát.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Tegyél bele olyat, mint az autókban: 4 fok alatt jelez a fagyveszélyre, csak Te a pl +25 fok feletti tartományra állítsd. Azzal jelezze, hogy 5Hz-en villogtatja a kijelzőt. Ugyan felkelsz az atomvillanás szerű villódzásra, de legalább tudod, hogy kint qr*a meleg van.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Hány Celsius -t akarsz mérni? Te aztán nembízod a véletlenre! A globális felmelegedést is pontosan szeretnéd mérni, habár én kétlem hogy megélem a 999C fokot.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Csak 99,9-ig fog mérni. Az alsó határ pedig elvileg -50 fok.
Action: nem rossz ötlet, de előbb még el kell érjem, hogy működjön. Majd ha tökéletes lesz, akkor jöhetnek a kényelmi funkciók.

Idézet:
„Csak 99,9-ig fog mérni.”

Azt mondom, hogy teljesen mindegy, én már 50C fokon kinyilnék mint az elkó.
(#) mizsei.robi hozzászólása Júl 23, 2009 /

Sziasztok!
Ilxyen jó a vincseszter a gépembe.
Szerintetek mennyi idöt bír még ki csere nélkül ?
Üdv!

hdd.JPG

(#) mark.budai válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 23, 2009 / 1

Szerintem minél hamarabb mentsd le! Vegyél másik winchestert! Szerintem az adataid többet érnek, mint egy új 80, vagy 160GB-os merevlemez!
(#) _ampervadasz_ válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 23, 2009 / 1

Szerintem ne is használd mindaddig amerevlemezt, amíg le nem menttél mindent rólla! A gyenege szektorok alapján szerintem kevesebb mint 143 napod van hátra.

Vagy vegyél lemezt, és amit betusz újból szereni nem entsd, ami meg beszerezhetetlen, azt írd ki.
(#) mizsei.robi válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Adat már nincs rajta már 3x újra lett téve rajta a Window$
a Getdataback se talál már rajta lementhetö dolgot. Örülök ,hogy fel birtam éleszteni mert az a particio amin eredetileg a windows volt totál rossz lett.Hdtune szerint 25% -a rossz
Üdv!
(#) mizsei.robi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Hát... 1 hónapot még ki kellene birnia akkor veszek bele 120-as $am$ungot remélem addig még birja.
Üdv

UI:Leirnád hogy birom megcsinálni hogy ne irjon a rossz szektorokra?
(#) mark.budai válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Nyisd ki az ablakot, szedd szét a winyót, szedd ki a lemezeket, mej át a szemben lévő házba/lakásba, hogy frizbizzetek egy jót, de előbb nyissák ki az ablakot! Aztán elkezdhetet átdobálni a lemezeket!
Másik winyód nincs? Ne tegyél rá semmit, csak a Wint, meg egy netet, a HE látogatására jó lesz még egy darabig.
(#) mizsei.robi válasza mark.budai hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Arra még bizots jó :crazya:
(#) _ampervadasz_ válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Ezt nemtudod kontrollálni, ez csak a merevlemezed vezérlőjén, és a merevelzemez sérülésein múlik.
(#) fihu válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Nekem az egyik 320as vinyómra azt írja, h 144nap van vissza. Ezt kb 2 hónapja írja, szóval a progi sem mindig megbízható. Viszont az óvatosság nem árt, mert ugye jobb félni mint megijedni
(#) szabi83 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Csinálj rajta, LOW LEVEL FORMAT-t, régi lapok tudják, de szerintem, van erre külön program.. pl. a winyó gyártójánál, keressél hozzá, biztos van hozzá!
Ha nincs kattogó és egyéb hangja, akkor szerintem annak a hdd-nek semmi baja nincs, csak kell egy LLF-t..

Üdv
Minden jót
(#) potyo válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Volt nekem olyan HDD-m aminek semmi furcsa hangja nem volt, egyszerűen lassan szaporodtak rajta a hibás szektorok, néha 1-2 fájl olvashatatlan volt, az olvasás lelassult 100kB/s-ra, ilyesmi. Viszont az ilyen programoknak se lehet mindig hinni. Ha pl. a hibás szektorok száma nem változik az idő folyamán, akkor az lehet valami helyi anyaghiba miatt, és azzal nyugodtan lehet használni a lemezt. Van olyan lemezem, ami kb. egyhónapos korára összeszedett egy adag rossz szektort, de az elmúlt lassan három év alatt konstans maradt, és semmi gond vele.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 23, 2009 /

Az előző fél órában összeraktam a hőmérőmet. Elsőre beindult. Még vannak rajta finomítani valók, de elég jól megy. Kalibrálva még nincs, az majd szerintem holnap lesz. A nagy kijelzőket még nem raktam bele, mert egyrészt nincs nyákom, másrészt még van egy kis munka a nyáktervvel. Valamikor jövő héten lesz nyákom, addigra megcsinálom a végleges tervet és végleg elkészítem a hőmérőt. Nagyon durva lesz.
Egyébként valakinek megnyitja a képet a link, vagy azt írja, hogy nincs engedélyed, vagy hasonló? Bővebben: Link
(#) mizsei.robi válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

A LOW LEVEL Formázást windows alatt is megtudom csinálni vagy kell hozzá floppy vagy valami ilyasmi?A floppy azért nem lenne jó mert ez 1 laptop.
A program 2000-ret irt ki eredetileg lett a vincseszterre sok adat téve utánna percenként nézve igy szaporodtak a rossz szektorok: 2000-4000-8000-21000 és most 59400
Üdv!
(#) sándor válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Ezt -Forbidden
You don't have permission to access /kepek/DSC00110.JPG on this server.-írja ki (hogy ez mit jelent...) :no:
(#) Ricsi89 válasza sándor hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Ez az! Nekem is ezt írja, de nem tudom miért. Ha frissen feltöltök valamit arra is ezt írja, de ha egy régen feltöltött képet akarok megnyitni, ami ezelőtt jó volt arra is. Írok is a freeweb-nek, hogy mi a fene bajuk van. :yes:
(#) fihu válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 23, 2009 /

Szia!
403 Forbidden... stb. szóval nem nyitja meg

HTTP 403. Valóban nincsen jogosultság, a kép megtekintéséhez.

Menj fel a tárhelyedre, és állítsd át ajogosultságot. -666 -ra. Akkor mindenki megtudja nézni.
Következő: »»   620 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem