Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban,hogy hogyan tudok PDF file-t kreálni? Nyákot(kokat) kéne lementeni bele,mert nem jó a nyomtatónk,viszont a szomszéd ház aljában válalnak nyomtatást. És Sprint Layout szerintem nincs nekik,és nem is fognak nekem nyomtatni belőle.
Feltelepítesz a gépedre egy PDFCreator 0.9.6 -ot. Ezzel tudsz PDF-be nyomtatni (létrehozni). Bővebben
Nem tudja valaki, nehéz lenne XP-re egy olyasmi widget-szerűséget csinálni az asztalra (mozgatható módon, mint ezek a dizájnos Clock-widget-ek), ami lekérdezi naponta az aktuális deviza-árfolyamokat és kijelzi azt?
Helló,
anno foglalkoztam egy pár hétig ilyesmivel. A lényege az volt, hogy az asztal teljes területére tehettél különböző grafikákat, amik fölé a kért adatot kiírathattad. (pl. proci hőm., vinyó hőm. és szabad kapacitás) Én egyszer azt is meg tudtam oldani, hogy az aktuális TV műsort írta ki. m1 m2 rtl klub, tv2, stb) Sajnos az azóta eltellt kb. két év elfeledtette velem a program nevét.
Ilyesmire gondoltál?
Bővebben: Link
Az se rossz, csak .... amit maga előtt görget.
Igen, ilyesmire gondolok, csak éppen XP-re kellene... nameg nem időt szeretnék megjelentetni, hanem devizainformációkat.
M63-002, neked is köszönöm a választ.
De hát ez pont XP-re van! ...és hab a tortán: ingyenes is!
Elvileg fogad minden valaha megírt gadgetet. De Te is készíthetsz, nem egy nagy ördöngősség.
Jaaa, bocsi, akkor nem néztem elég alaposan meg. Köszi, meglesem közelebbről is! :hawaii:
Lenne egy problémám :no:
Lemez lejátszóról szeretnék digitalizálni. Rá van dugva a line in-re a jel. A PC-n szól a zene de semmilyen program nem "hallja". Ez már teljesen kiakaszt Mi lehet a probléma? Üdv! Köszönöm előre is!
Figyelj arra, hogy mi van a felvételi eszközöknél kiválasztva. az alapértelmezett a mikrofon.
Érthetöbben leírom nektek:
Bedugta a lemezjátszót a LINE IN bemenetbe,beállította a neroban a LINE IN bemenetet,és a kivezérlés jelző nem érzékeli a jelet,ugyan a jelet viszont átjátsza,szól neki a fülhalgatón. Probáltam Sound Forge-t Nero6 több felvételi funkciójával,de nem szólt neki.
Köszönöm!
De nekem teljesen más Teszek róla képet
Jelentem megtaláltam a hibát!
A hangkártya szoftverén volt némítva
Samurize a program neve! Vasárnap lehet, hogy fel is telepítem. Nekem is a TV műsort írta ki (RTL, M1, TV2, Discovery, meg Nat. Geo.)
Köszi, utánanézek ennek is!
Vicsys, amit ajánlottál programot, feltettem, 65%-nál alább nem ment miatta a proc. használat Úgyhogy gyors kipróbálás után gyors eltávolítás várt a programra sajnos
Dél afrikai időjárás is jó. Megnézem kivonok belőle 20 Celsius fokot és már jó is.
A magyar időjárás jelentést is nézhetném de akkor nem tudok a számokra, frontokra koncentrálni. Valami mindig elvonja a figyelmem... Noémi
Jóreggelt mindenkinek!
Egy eléggé nagy problémába vágtam majdnem bele a fejszém mérgemben. Pontosabban a vindózba. Egy programot szeretnék intstallálni, és feltétlenül szügséges hozzá a NET framework 3.5 -ös keretrendszer frissítés. A probléma az az ,hogy egy valamilyen hiba miatt megszakad a telepítés, és leáll. Mi okozhtaja a problémát? Ami idáig fel van rakva NET keretrendszer- 1.1, -2.0, -3.0. Ezeket szedjem le teljsen, és úgy próbáljam meg felrakni a 3.5 et? ez utóbbit csak azért kérdezem meg, mert ha nem szükséges az eltávolításuk, akkor ne hülyitsek meg egy rakás programot mellé Köszönök mindnent. :kalap:
Az ország energia felhasználása hajnal 4 órakkor 3504 MW. Bővebben: Link
Nem semmi. Biztos jó sok géppel töltenek vissza a torrentekre.
Pedig akkor a legkisebb az össz forgalom
Van egy srt kiterjesztésű felirat fájlom egy filmhez. Létezik olyan program, ami a benne lévő összes felirat időzítéséhez hozzá ad 4303200ms-ot majd elmenti?
Köszönöm, ezzel sikerült!
Szia!
Nem kell letörölni a fent lévő keretrendszereket. Egyébként nem tudom miért csinálhatja. Pontosan mit ír ki? közös: Ide még nagyon nem írtam de bejelentem a jó hírt.Vagy is nekem jó hír. Felvettek technikusira automatizálási-műszerésznek.Végre belevágok szeptembertől. |
Bejelentkezés
Hirdetés |