Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   795 / 3610
(#) Szebence válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Nem, tényleg nincs benne trükk! Arra az egy álló szögre kell felrakni 6db-ot!
(#) _ampervadasz_ válasza Szebence hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Arra az egyre felraksz egy darabot hatszor (?).

Annyit mondok, hogy ma döntöttem meg a rekordom, de nem merem megmondai, hogy mennyivel, mert ha elmondanám 100%-ra vennétek, hogy valami trükk áll a háttérben. Próbálkozzatok

Semmi gond, vedd fel videóval, és töltsd fel valahová. Állítsd be úgy a feltöltést, hogy 8 óra 1 perckor fejeződjön be.

Már midnen elpakoltam. Csináltam pár képet, azokat fogom feltölteni 20:00-kor ha addig nem érkezik megoldás.

Minden esetre kivárom.
Nem agyalok rajta mert a fejem parkoló állásban van a fejtett energiagazdálkodásom miatt.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

7 darab szög egymásra... Na ne vicceljetek , ragasztó se kell hozzá, Enyém a sör

SPM_A0315.jpg

(#) jdani hozzászólása Nov 7, 2009 /

Hali. aki a közeljövőben akar rendelni a hestore.hu-ról, az légyszíves írjon már majd egy privát üzenetet. kösz
(#) Szebence válasza Georgee hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Gratula hozzá! Valóban tiéd a virtuális sör, amit a következő HE találkozó alkalmával megkaphatsz
Hát akkor itt a megoldás. Nemsoká csatolom az én rekordomat
(#) hapro válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Ha haza értem a kasperskyt kipróbálom, ha lesz netem, de előtte szerintem megint újra rakom az XP-t hátha az segít az internet elérésben. Azt a busmastert a BIOS-ban találom? Illesztőprobléma? Az alaplap saját telepítő lemezével telepítettem a drivert hozzá, hogy legyen hálókártyám.
Elejétől fogva vacakolt a gépem ezzel, ugyanilyen módon, csak régebben elég volt egy -egy újraindítás, és máris megszűnt a probléma, legyen az akármilyen op rendszer, de most nem akarja már az igazságot, holott semmilyen bios beállítás nem végeztem rajta, sőt most már csak egy szűz vinyó van így szerintem semmilyen behatoló vírus probléma sem lehet, de majd ha haza érek meglátom mi lesz..

Norberto: csak másik PCI slotba tudom tenni, mert a két háló kártyám alaplapi.

Más...Olyan gépre hogy telepítenétek windowst, amelyik biosában nem lehet beállítani honnan boot-oljon?
És nincs eredeti op rendszer amit windowsból lehetne telepíteni, mert kéri a termékkulcsot?
Azon kívül, hogy szerzek valahonnan egy termékkulcsot.
(#) Szebence hozzászólása Nov 7, 2009 /

Na akkor ahogyan ígértem... Felrakom az én mai próbálkozásomat, ahol 1 szögre 53db szöget raktam fel.
A képen még nincs annyi, mert nem minden szög után fényképeztem és váratlanul összedüőlt még az előtt, hogy lekaphattam volna.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Olyanról még nem hallottam hogy nem állítható a bootolás, de a logikus ilyen esetben az lenne, ha rendszerindító lemezt talál a meghajtóban, akkor felteszi a kérdést hogy akarod-e hogy erről induljon.
(#) Georgee válasza Szebence hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Nem vagy semmi, de egy sörrel jössz
(#) Szebence válasza Georgee hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Így van!
(#) Doncso válasza Szebence hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Nem tudom volt e megoldásképpen, de nekem az a megoldás jutott eszembe, hogy kartonlapból kivágok egy 6 szög - alakzatot és ráhelyezem. Elfogadod? Végülis ott lesz rajta a 6db szög.
(#) Doncso válasza Szebence hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Jéézus, most látom a megoldást. nem vagy semmi, í
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Boot lemezt tettem bele, És én is logikusnak találtam volna, hogy alapból arról indul...De ő nem. Ez egy gyári IBM gép. Két magos brutál processzorral, kevés memóriával, belül gyönyörűen szerelve.
(#) valve válasza hapro hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

"a két háló kártyám alaplapi" - Milyen típusú alaplapod van, hogy két hálókártya van integrálva rá?!

Probáld meg az F2, F5, F6, F8, F10 és F11 -es kombinációkat, nem-e valamely előhozza a boot menüt...

Más: mire képes az ember ha el van utazva az asszony két nap fellépésre.

kajjja.jpg

(#) SALáta válasza valve hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Azért engem sem kell félteni, életem első aranygaluskája, igaz pici segítséggel...
(#) valve válasza SALáta hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

De gusztán néz ki!
(#) hapro válasza valve hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Asus K7VN8X-E deluxe alaplap.
De ez amelyiken nem bootol CD-ről az meg az IBM gép. De megoldottam windowsból a telepítést, más kéréds, hogy ez így nem túl szerencsés, mert amit nem ír fölül azt ott hagyja, így egy csomó szemetet nekem kell menuálisan törölni, nem beszélve arról amit kihagyok...Mindegy anyósnak jó lesz így.
Majd legközelebbre megjegyzem ezeket a F billentyűket, és megpróbálom..
(#) SALáta válasza valve hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

A második már szebb lessz. Ém is gratulálok mert szép ételt csináltál!
(#) Szebence válasza Doncso hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Nyáron mutatták amikor építkezésen melóztam... Nem tudom ki volt aki ezt kitalálta, de eléggé unatkozhatott... .D
(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

A del gombot nyomkodd sűrűn amikor indítasz. Ekkor belép a bios főmenüjébe.
A másik, ha működik, akkor az F8 a boot menü.

PCI Clock, Busmaster stb néven találod, a a Chipset beállításoknál.
Esetleg ha van turbó beállítás, engedélyezd, és állítsd be manuláisra. Ekkor előfokk bukkani a PCI clock is.

Ami azért érdekes, hogy az alaplapodra egy fórumot hozott be, ahol szinte semmit nem tudni meg.
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Na tessék! GRAT.
(#) Georgee válasza Szebence hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Én anno a csodák palotájában láttam, a régi szép idők

Nem vagy semmi!

Ahhoz hogy nekem ilyen jusson az eszembe, nagyon kell hogy unatkozzak. Nem utolsó sorrendben meg pénznek, mert egy árvátlan szögem nincsen.

Jóéjt mindenkinek, mára pihi. :integet2:
(#) hapro válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Kaspersky internet security 2010-et szedtem le, futtattam, de nem talált semmit mindent maxra húztam benne, és még azt is kipipáltam benne amit nem lehet , viszont a nagy vinyómat amin adatot tárolok lehúztam a gépről és csak egy egy napos xp van most fenn és kész. Ha vírus van akkor a másikon lehet, holnap azon is át kergetem ezt, hátha talál valamit. Bár érdekes, hogy amikor elmentem itthonról délelőtt akkor nem volt net, amikor haza jöttem már lett. Internet kapcsolattal nincs probléma tudomásom szerint. Ha nem lenne net, akkor azt is szokta jelezni például, hogy nincs hálózat.

Tudod miért csak azt a fórumot találta a gugli? mert elgépeltem a típust. Ez a pontos típus:
asus k7v8x-e deluxe
(#) _ampervadasz_ válasza SALáta hozzászólására (») Nov 7, 2009 /

Nagyon guszta. Nem is tudom mikor ettem utoljára aranygaluskát. Azthiszem még általánosban, ami nem mostanában volt.
(#) nagy hoho hozzászólása Nov 7, 2009 /

Én a lecsót tárcsában( mezőgazdaságigép alkatrész)sütöm nem főzőm. Valahogy így néz ki a végkifejlet környékén.

999 006.jpg

Következő: »»   795 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem