Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aki géppel takarítja a havat, az ne szóljon semmit! A kihívás a hólapát és a seprű.
Profilom---> Lakhely: Mátészalka(Szabolcs megye)
Idézet: „A kihívás a hólapát és a seprű” Az hív ki engem is, csak aztán berántom a masinát.
Csak aztán nehogy a masina rántson be... az árokba.
Ha nem titok, melyik ez a szolgáltató? Ha reklám akkor írd meg légyszíves privátban.
Ez itt kultúr környék, nincsenek árkok. Csatornázva van egész Solymár.
Most meg az Asszony hív ebédelni...
Jó étvágyat mindenkinek! :finom:
Én is most jöttem vissza a második hóhányásból
kb 6 centi 2 óra alatt
Az átok hó miatt tolódik a hazamenetel és egy he cserebere is. Nincs normális nyomtatóm sem, nyákot gyártani most nem tudok. Ha mentünk volna lenne. Meg pár alkatrész. Meg családi program és rokonnlátogatás. Meg mehetünk megint lapátolni délután, azt hiszem majd kimegyek hóbiciklizni.
Ezek szerint nagy hóhányó vagy. :hehe: Hóhányingered volt, hogy kétszer is havat hánytál?
A tegnapira még volt keret, de a maira már nem futja. Amúgy is hétvége van, ilyenkor nem dolgozik senki.
Frankye! Én, ha a helyedben lehetnék, akkor morcosan néznék a hóra, hogy magától elolvadjon!
Matyikém! Ez a hányás inger nélkül is megy.
Az a gáz hogy elsöpörtem a havat, kb 10 méteren, mire a végére értem, ugyanannyi hó volt az elején, mint amikor még nem söpörtem el. Abban a pillanatban ott, aztmondtam, hogy nemérdekel, majd ha alábbhagy eltakaritom, addig is melegedek itt a gép elött egy bögre forrócsokival, és közben mi mást csinálnék, ha nem forrasztanék?
Szerk: Az utcába se tavaly se idén nem láttam hótakaritó gépet. most ott már lassan térdig ér a hó (ha nem tovább )
Ezzel én is igy voltam, most jöttem be megeledni Nálunk kezd alábbhagyni, miután leesett vagy 10-12 cm. A természet feltalálta az örökmozgót. mire végez az ember a hólapátolással, kezdheti is előről. Még szerencs, hoyg nincs metsző hideg.
DehüJe vagy (örökmozgó). Mondjuk örülök a hónak, jönnek ma haverok, lanpartizunk, meg hoznak rc autót (erevo) csapatjuk majd az udvaron a hóba
Szerk.: Köbzoli! itt nálunk az utcát talán 1 éve aszfaltozták, elötte azért nem takaritották. Kiváncsi lennék a mostani indokra... Jó kis szomszéd lehet .)
Itt még nem esik a hó, de szerintem majd jön ide, a barométer igencsak csapadékot mutat.
Létezik az szerintetek, hogy egy ati radeon hd3650 -es agp-s videokártya shader model 4 es legyen?
A leirása szerint DirectX 10.1 Shader model 4.1
Érdekes cikket találtam: http://www.harmonet.hu/orulet/53129-heteves-festozseni.html
ügyes gyerek.
Annyira tudom irigyelni azokat, akiket a sors nem mindennapi tehetséggel áldott meg. Mindegy hogy észbeli, vagy esetleg fizikai képességbeli. Az irigység nem jó szó, mert én nem azt szeretném, ha neki nem lenne, nekem meg igen, hanem ha nekem is jutott volna.
Matyikám!!!
Lenézed magad? Hát milyen agyad van? Láttam az írásaid alapján, hogy a kémiában otthon vagy, kitudod beszélni magad minden helyzetből, képes lyukat beszélni az emberek hasába, az elektronikai alapfogalmakkal is tisztában vagy, és ez még csak az ami az írásaidból szűrődött le nekem. Neked ne jutott volna? Hát dehogynem.
Ajjaj, ez rosszabb mint a H1N1. Már mindenki havat hány? Az egész Európa, sőt szinte az egész világ megfertőződött, s úgy terjed, hogy még érintkezni sem kell az embereknek. Benne van a levegőben. A gyanútlan leendő áldozat kimegy a szabadba, s már hányja is a havat. Mi lesz így az emberiséggel.
Helyesbítek, nem hó esik, hanem ilyen smd ellenállásnyi jég potyog.
Akkor jó, a dobozára ez van írva, de azt hittem hirtelen, hogy csak szédítés.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |