Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor megnyugodtam.
![]() Jaj! Már csak 235 és rohamosan fogy! Valahogy fel kéne kelteni őket. :eek2: (219)
Remélem, a székedet nem felejtetted el feltenni az asztalra. Nehogy már a 7. x-et taposó Manyika néninek kelljen felraknia, hogy rendesen fel tudjon mosni.
![]()
De jó, hogy szóltál!
![]() Hagyja csak Manyika néni segítek! (Azt már megtanultam, hogy a takarítónőkkel, meg a konyhásokkal mindig jóban kell lenni. Baj nem lehet belőle!)
Azt meghagyjuk a tulajdonosának, nem vagyunk állatkínzók. De a lópokrócot húzzuk, elvégre hideg van, vagy mi...
![]()
Jó reggelt! Van aki a lóbőrt húzza s van aki az igát. :Igahúzósszmájli:
![]()
Vannak még úriemberek bár én se volnék az , ha az asszony nem kelne fél négykor.
![]()
Jó reggelt!
Már megint egy bug a IE8-ban. Az alábbi kód esetén nem jelenik meg a kép. ![]()
És miért? Mert a kép méretének nincs megadva legalább az egyik paraméter. De miért is kéne? Hisz régebbi IE, meg FireFox simán kezeli, s az eredeti méretnek értelmezi. Kivettem, most ilyen:
S láss csodát, IE8 is érti mit akarok. ![]()
Sziasztok!
Szeretnék egy command parancs fájlt létrehozni, ami annyit csinál, hogy egy valami.ini fájlt megnyit, bele ír az első öt sorába szöveget, menti és (exit) eltűnik a dos ablak. Régen volt DOS.. guglival még nem találtam meg a célba vezető utat ![]() ![]() Ezt el kell mesélnem, ebben a pillanatban ment ki az ajtón az ügyfél. Azzal jött be az ügyfél, hogy nemrég lett bekötve neki a tányéros TV, s most nem jön csak a TV2, Duna TV (amik ingyenesek), mi lehet a baj, kikötötték? Vagy mi van? - Kérdem mit ír ki a többi csatornára? - Semmit! Mondom én, technikailag biztos minden rendben van, mert akkor azok a csatornák sem mennének, ha meg korlátozás lenne, akkor kiírja, hogy "Ön nem jogosult ezt a..." - Ja, valamit kiír, van is két csekk elmaradásunk, de nem lehet Őket (szolgáltató) felhívni. Milyen szolgáltatás ez, felfogom mondani a p....ba! Erre előveszi a telefonját, mutatja, hogy párszor már hívta is őket. Újra tárcsáz, majd a flancos telefonja valami kis prülüty-prülüty dallamocskával bontja a vonalat. Fogom a vezetékest, felhívom és foglalt, de legalább elérhető. Erre ő is megpróbálja megint, s már ki is csörög, s be is jelentkezett neki az ügyfélszolgálat. Ehhez hozzátettem, hogy ügyfélszám is kell majd, s előtte a csekket is be kell fizetni. Kérdi, itt lehet? Mondom, nem, mi csak viszonteladók és szerviz vagyunk. Erre sarkon fordult, köszönésképpen felemelte a kezét, s kilibbent az ajtón. Szóval akkor miről is beszélünk? Következtetés: Tehát, ha hónapokig nem fizetem a számlákat, s ezért kikapcsolják a TV-t, s a balf...ságomtól nem tudok telefonálni, akkor a felháborodottságom miatt felmondom a szolgáltatást? Vagy mi járhatott a fejében amikor kilépett? ![]()
Ha windows alól futtatod, akkor nem fontos DOS-ból csinálni. Az nem baj, ha második indításnál felülírja az előzőt? Naplózás nem lenne jobb?
Azon már én is eltöprengtem néhányszor, hogy mi jár egyesek fejében. De aztán rájöttem. Semmi.
![]()
Ez beleírja a megadott 5 sort a valami.txt fálba amit létrehoz futtatáskor és utánna kilép...
Nemtudom ha erre gondoltál.
Szia!
Egy tagnyilvántartó program, mysql-t használ, lehet lekérdezni benne. A lekérdezések egy ini fájlban vannak eltárolva. Ezt a lekérdezéseket tartalmazó fájl, szeretném frissiteni -hozzá írni sorokat-, hogy ami benne van, ne változzon meg. Ezt akarom egy batch fájlal elintézni, csak állandóan a jegyzettömb nyílik meg ![]() ![]() Egyszer lenne futtatva utána törölve, lenne a batch fájl.
Szia!
Ez jónak tűnik, így már tudom, miért lett nekem csak egy sor az ötből, mert egy > kacsacsőrt használtam ![]() Köszi ![]()
Én meg most nézem, hogy egyes helyeken egy > használnak. Még jó-hogy elsőre így probáltam.
![]()
Jó, hogy mondod...
Kinéztem én is. Itt nem esik. Szólj máskor is! ![]()
Jó reggelt (?)! (Mindjárt melegítem az ebédet...)
Jó, majd szemmel veréssel Laci felé terelem, Úgy is most panaszkodik, hogy Ő is kinézett, de nála nem esik.
![]()
Én meg a vacsorát nemrég nyeltem le. A tegnapit. :hide:
Ha nem néztél volna ki, akkor is esne.
![]()
Jaj már! Így a lelkivilágomba hatolni, s megrengetni a tudatomat, miszerint én vagyok a snowman.
![]()
Jó reggelt, sziasztok! :kalap:
Ilyen hozzászólást írni, elképesztő. ![]()
Szevasz! Ha ezt most nem emeled ki, el sem olvastam volna, mert én is átlapoztam ezt az éjszakai kendermagos termést. Jó duma! Amúgy tényleg, hogy is van ez? Ugyebár a modik napközben takarítják a szemetet, éjjel meg Topi felmos?
![]()
Való színű így lehet, mert akkor most már kezdem érteni, miért jön Hypo szag a processzor hűtőmből éjjelente.
![]() Ennyire ki lenne ürülve a hobbi? Mi van itt, még nem csöngettek ki?! Építsek egyet, aztán akkorát csöngetek... ![]()
Látom nem csak nekem reggel kategória a 12-13 óra
![]() Jó reggelt mindenkinek!
Tévedsz! Nálam még mindig sötétség van!
![]() Szerk.: Hoppá! Véletlen inverzre állítottam leképezést a látásomban, most már minden jó. ![]() A mi Köbzolink is így köszön, s természetesen azonnyomban llaci56 már le is tolja. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |