Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor megnyugodtam.
Jaj! Már csak 235 és rohamosan fogy! Valahogy fel kéne kelteni őket. :eek2: (219)
Remélem, a székedet nem felejtetted el feltenni az asztalra. Nehogy már a 7. x-et taposó Manyika néninek kelljen felraknia, hogy rendesen fel tudjon mosni.
De jó, hogy szóltál!
Hagyja csak Manyika néni segítek! (Azt már megtanultam, hogy a takarítónőkkel, meg a konyhásokkal mindig jóban kell lenni. Baj nem lehet belőle!)
Azt meghagyjuk a tulajdonosának, nem vagyunk állatkínzók. De a lópokrócot húzzuk, elvégre hideg van, vagy mi...
Jó reggelt! Van aki a lóbőrt húzza s van aki az igát. :Igahúzósszmájli:
Vannak még úriemberek bár én se volnék az , ha az asszony nem kelne fél négykor.
Jó reggelt!
Már megint egy bug a IE8-ban. Az alábbi kód esetén nem jelenik meg a kép.
És miért? Mert a kép méretének nincs megadva legalább az egyik paraméter. De miért is kéne? Hisz régebbi IE, meg FireFox simán kezeli, s az eredeti méretnek értelmezi. Kivettem, most ilyen:
S láss csodát, IE8 is érti mit akarok.
Sziasztok!
Szeretnék egy command parancs fájlt létrehozni, ami annyit csinál, hogy egy valami.ini fájlt megnyit, bele ír az első öt sorába szöveget, menti és (exit) eltűnik a dos ablak. Régen volt DOS.. guglival még nem találtam meg a célba vezető utat
Hogy milyen emberek vannak?
Ezt el kell mesélnem, ebben a pillanatban ment ki az ajtón az ügyfél. Azzal jött be az ügyfél, hogy nemrég lett bekötve neki a tányéros TV, s most nem jön csak a TV2, Duna TV (amik ingyenesek), mi lehet a baj, kikötötték? Vagy mi van? - Kérdem mit ír ki a többi csatornára? - Semmit! Mondom én, technikailag biztos minden rendben van, mert akkor azok a csatornák sem mennének, ha meg korlátozás lenne, akkor kiírja, hogy "Ön nem jogosult ezt a..." - Ja, valamit kiír, van is két csekk elmaradásunk, de nem lehet Őket (szolgáltató) felhívni. Milyen szolgáltatás ez, felfogom mondani a p....ba! Erre előveszi a telefonját, mutatja, hogy párszor már hívta is őket. Újra tárcsáz, majd a flancos telefonja valami kis prülüty-prülüty dallamocskával bontja a vonalat. Fogom a vezetékest, felhívom és foglalt, de legalább elérhető. Erre ő is megpróbálja megint, s már ki is csörög, s be is jelentkezett neki az ügyfélszolgálat. Ehhez hozzátettem, hogy ügyfélszám is kell majd, s előtte a csekket is be kell fizetni. Kérdi, itt lehet? Mondom, nem, mi csak viszonteladók és szerviz vagyunk. Erre sarkon fordult, köszönésképpen felemelte a kezét, s kilibbent az ajtón. Szóval akkor miről is beszélünk? Következtetés: Tehát, ha hónapokig nem fizetem a számlákat, s ezért kikapcsolják a TV-t, s a balf...ságomtól nem tudok telefonálni, akkor a felháborodottságom miatt felmondom a szolgáltatást? Vagy mi járhatott a fejében amikor kilépett?
Ha windows alól futtatod, akkor nem fontos DOS-ból csinálni. Az nem baj, ha második indításnál felülírja az előzőt? Naplózás nem lenne jobb?
Azon már én is eltöprengtem néhányszor, hogy mi jár egyesek fejében. De aztán rájöttem. Semmi.
Ez beleírja a megadott 5 sort a valami.txt fálba amit létrehoz futtatáskor és utánna kilép...
Nemtudom ha erre gondoltál.
Szia!
Egy tagnyilvántartó program, mysql-t használ, lehet lekérdezni benne. A lekérdezések egy ini fájlban vannak eltárolva. Ezt a lekérdezéseket tartalmazó fájl, szeretném frissiteni -hozzá írni sorokat-, hogy ami benne van, ne változzon meg. Ezt akarom egy batch fájlal elintézni, csak állandóan a jegyzettömb nyílik meg és nem írja bele, amit szeretnék Egyszer lenne futtatva utána törölve, lenne a batch fájl.
Szia!
Ez jónak tűnik, így már tudom, miért lett nekem csak egy sor az ötből, mert egy > kacsacsőrt használtam Köszi
Én meg most nézem, hogy egyes helyeken egy > használnak. Még jó-hogy elsőre így probáltam.
Jó, hogy mondod...
Kinéztem én is. Itt nem esik. Szólj máskor is!
Jó reggelt (?)! (Mindjárt melegítem az ebédet...)
Jó, majd szemmel veréssel Laci felé terelem, Úgy is most panaszkodik, hogy Ő is kinézett, de nála nem esik.
Én meg a vacsorát nemrég nyeltem le. A tegnapit. :hide:
Ha nem néztél volna ki, akkor is esne.
Jaj már! Így a lelkivilágomba hatolni, s megrengetni a tudatomat, miszerint én vagyok a snowman.
Jó reggelt, sziasztok! :kalap:
Ilyen hozzászólást írni, elképesztő.
Szevasz! Ha ezt most nem emeled ki, el sem olvastam volna, mert én is átlapoztam ezt az éjszakai kendermagos termést. Jó duma! Amúgy tényleg, hogy is van ez? Ugyebár a modik napközben takarítják a szemetet, éjjel meg Topi felmos?
Való színű így lehet, mert akkor most már kezdem érteni, miért jön Hypo szag a processzor hűtőmből éjjelente.
Ennyire ki lenne ürülve a hobbi? Mi van itt, még nem csöngettek ki?! Építsek egyet, aztán akkorát csöngetek...
Látom nem csak nekem reggel kategória a 12-13 óra
Jó reggelt mindenkinek!
Tévedsz! Nálam még mindig sötétség van!
Szerk.: Hoppá! Véletlen inverzre állítottam leképezést a látásomban, most már minden jó. A mi Köbzolink is így köszön, s természetesen azonnyomban llaci56 már le is tolja. |
Bejelentkezés
Hirdetés |