Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Először nézd meg, hogy jók-e az egyenirányító diódák. Ha van bemeneti fojtó, akkor azt is ellenőrizd, mert van, hogy zárlatos lesz a két tekercs.
Neekm is egy orion ht 500a-val gondom nincs mély hang kimenet mi lehet a hiba ?
Sziasztok! Azért ide írok, mert nekem is hasonló a problémám (új topicot pedig még nem tudok nyitni). Nekem egy orion dvd 3000-em van. Ne haragudjatok, egyáltalán nem mozgok otthonosan az elektronikában. Mondhatni teljesen hülye vagyok hozzá. A lényeg annyi, hogy a táp panelen sült ki "valami", de mivel nem értek hozzá túlzottan így ezt a panelt szeretném kicserélni kompletten. Ha esetleg gondoljátok egy képet fel tudok róla lökni, sajnos fogalmam sincs pontosan mi a neve annak a dolognak, ami szétpukkant rajta. Ha esetleg olcsóbban kijövök várok tippeket is (ez esetben képet töltök majd fel), de nekem egyszerűbb lenne a panelt egészben kicserélni. A lényeg, hogy honnan tudnék beszerezni egy ilyen panelt, esetleg másféle táppal lehet ezt helyettesíteni? Számgép táppal? Köszi előre is
Sziasztok !
Orion 5000 HC dvd lejátszóm nem kapcsol be, érdeklődnék, ebben a dvd típusban van -e biztosíték, mert én nem találtam meg? Köszi előre is !
Persze, kell legyen. A betáp csatlakozója mögött zsugorcsövezett alkatrész.
Köszönöm, jobban megfogom nézni, hátha megtalálom !
Sziasztok!Van egy Orion 5000-es asztali dvd-m.A problémám az,hogy rossz fw-t raktam rá és be sem kapcsol.Van valakinek valami ötlete,hogy hogyan tudnám visszahozni?
Előre is köszi!
Hello
Van nekem egy Orion 5000hc DVD lejátszóm és az a problémám hogy nem kapcsol be valaki esetleg tudna segíteni?
Szia! Képet tegyél fel róla. De a fedelét vedd le és lehetőleg a táprészt fényképezd le. Az a rész, ahova a 230-as kábel megy be.
Sziasztok! Nekem egy Orion t19 dvdc típusú tv-m van, aminek a beépített dvd lejátszója 3 napja megállás nélkül ki akarja adni a dvd-t, pedig nincs is benne. A hengerek forognak egyfolytában, és betenni sem enged dvd-t. Újraindítottam, tápot kihúztam belőle, de nem hagyja abba. Mi lehet a gond? Köszönöm előre is a segítséget!
Esetleg nincs be ragadva az open gomb?
Vagy a tévén , vagy a távirányítón ?
nincsen, már próbáltam azt is, ha megnyomom, akkor kiírja, hogy bezár, akkor hallani ahogy be akarja szívni a dvdt, de 2 mp után ismét csak kifelé pörgeti..
Hát az a fránya dvd nem szívja be a lemezt még ilyet .
Még egy kérdés véletlenül nem lett megerőltetve a dvd tálcája , vagy működés közben visszatartva stb stb stb .Ja esetleg idegen anyag benne stb stb .
Nem volt semmi ilyen, gyakorlatilag egyik napról a másikra kezdett el pörögni, amit azóta sem hagy abba. Szerintem valami biztosíték, vagy relé mehetett tönkre.. jaén nem tálcája van, hanem függőleges helyzetben kell egy nyílásba letenni a lemezt, nincs tálcája
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2013
Á dehogy is , akkor végképp nem menne.
Ennek olyan baja van , hogy szétszedés nélkül nem lehet megúszni .Érzel magadban annyi kurázsit , hogy megbirkózzál vele ?
Muszáj éreznem, különben vehetek újat csak sehol egy kapcsolási rajz a neten ehhez a típushoz
Nem is kell hozzá.Ha sikerül szétszedni , és kivenni a dvd egységet a tv ből , akkor kell lennie a dvd mechanikájában elöl , és alul , illetve középen , melyik milyen megoldású egy úgynevezett vezérlő mikrokapcsolónak .Ami a be , és a ki végállást érzékelné.Azért is jön ki mindig a tálca , mert ezt a végállást nem érzékeli.Azt a kapcsolót kell megnézni nem e tört el , vagy nem e kontakthibás kézzel be tolva a tálcát zár e rendesen kimérni műszerrel stb stb stb . Ez lenne ennek a menete,.
Holnap szétkapon, megnézem, mit lehet tenni. nagyon köszönöm a segítséget!!
Szia! Tessék itt van hozzá a szerviz doksi. üdv pali
|
Bejelentkezés
Hirdetés |