Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » ORION HT 333 kezelési utasítás
 
Témaindító: jimmy47, idő: Feb 6, 2011
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) jimmy47 hozzászólása Feb 6, 2011 /
 
SZIASZTOK ITT LEVŐK !
jó lenne, ha valaki tunna a fenti tipusu 5.1-es dvd-benn segíteni. Vettem egy ilyet használtan, de leirás, használati utasítás, és a távirányító kezelésére nincs, és nem találtam leirást. Ugyan is, lehet valamikor megnyomtam a "TITLE" gombot, azóta nem tudok lejátszani semmit. Legalább is elidúl, vagy "STOP"-ot ír, vagy "TITLE" jelenik meg. Megnéztem a beállításnál, de nincs bekapcsolva a felnőtt jelzés, a gyerekzár nincs lezárva. Amikor megvettem, még működött jól.
A BUDAPESTI céghez telefonáltam, kértem leirást, de 3-hete még nem jött válasz. Meg igérték, de azóta csak nézem a polcon. Jólenne valahogy küldene valaki.
Köszönöm.
(#) konam válasza jimmy47 hozzászólására (») Feb 7, 2011 /
 
Szia bemész egy szaküzletbe Pl. egy Tesco-ba és simán elolvasod a kezelési útmutatóját, de ha kéred le is másolják. Üdv. Ambrus
(#) jimmy47 válasza konam hozzászólására (») Feb 8, 2011 /
 
Vidéken lakok, szerdán megyek a városba, benézek a TESCOBA, hátha kedvesek lesznek, és lemásolják, ha esetleg lessz miről, vagy kérdezek utánna.
(#) Ghoost1 válasza jimmy47 hozzászólására (») Feb 8, 2011 / 4
 
Nekem csak circuit diagrams leírásom van hozzá. Ha nem találnál ilyen típushoz leírást, akkor a Vestel-av2500D után is érdeklődhetsz, mivel teljesen ugyan az.
(#) jimmy47 válasza konam hozzászólására (») Feb 9, 2011 /
 
Voltam az euronics-benn, volt ott egy orion 500-as, de nem voltak olyan kedvesek, hogy azt is lemásolják.
De mikor megláttam az árát, azt hittem nem térek magamhoz, ugyanis, most le volt árazva. 60000 Ft-al többet kellet volnaegy vadonat újra fizetnem, és legalább az jó lett volna. Ezt a vásárra jól rá fizettem. De a lónak is négy lába van, még is megbotlik. De már hiába minden az időt nem lehet visszaforgatni.
(#) jimmy47 hozzászólása Feb 10, 2011 /
 
Hívjatok meg az elekrotanya oldalra , valaki.
Köszönöm. Egy hiba miatt nem vettek fel.
(#) jimmy47 válasza jimmy47 hozzászólására (») Feb 13, 2011 /
 
Telefonáltam mégegyszer, érdekes módon, aznap meg is kaptam. Minden esetre már meg van.
Hali mindenkinek : Jimmy47
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem