Fórum témák
» Több friss téma |
Te biztosan tudod mit akartál mondani, de most érthetően elmondanád újra?
Tekintettel a kérdező gyakorlatára a mikrokontrollerek világában, kb. minden lehetséges. Fórumban láttam én már olyat is, hogy valaki PIC16F... kontrolleren akart USB host üzemmódot indítani.
Elsőre ránézésre inkább sok kimenet, amit a bemenetek ilyen-olyan összefüggéssel vezérelnek és mindez egy LCD kijelzőn is követhető. Portbővítési feladatok miatt vannak a kapcsolásban az IC-k.
Negyvencsatornás bemeneti adatválasztó ha jól gondolom. Kiválasztja a csatornát ami a vagy kapun a PIC egyik bemenetére vezet. Akármilyen céllal. Ezzel egy időben ugyanazon címen a kimenetre is kiadja a bemenő jelet.
A közszájon forgó fekete lyukas poén az Agymenőkből származik (bár mindennek van előzménye): - "Annyi esély van rá, mint hogy a Hubble űrteleszkóp felfedje, hogy minden fekete lyuk közepében egy kis ember áll és zseblámpával keresi a biztosítékot." Ezt a képet kombináltam egy enyhe anyagkibocsátással, mert némi információ azért szivárog. A jóindulatú emberek keresik a kismegszakítót, hogy végre fény derüljön mindenre, csak ez most nem a szaktudás meglétén vagy nemlétén múlik.
Az 555/556 alkalmazása nagyon tetszik. Már akár el is mondhattuk volna, hogy ha fut egy gyorsabb számláló, abból több módon is lehet egyszerűen lassabb változásokat létrehozni, akár többfélét is - a PIC belsejében, külső eszközök nélkül. |
Bejelentkezés
Hirdetés |