Fórum témák
» Több friss téma |
Van egy régi Sokol 403 rádióm, de le van szakadva róla egy-két vezeték, pl. hangszóróé és nem tudom hogy hova kell bekötni, kerestem kapcsolási rajzot de azon nem tudom megtalálni hogy hogyan kell, valaki akinek van ilyen rádiója légyszíves segítsen vagy töltsön fel egy képet a panel hátuljáról ahol látszanak a vezetékek hogy mi hova van forrasztva!
köszönöm!
Köszi, csak nekem olyan kép kéne ami az áramkör másik fele van mert azon látszanak a vezetékek
Tudtok arról az oldalról képek küldeni, a kapcsolási rajzon sanos nem tudok eligazodni
A hangszóró vezetékei (piros) először a fülhalgató csatira mennek innen két zöld vezeték megy a rádió alsó részének közepén lévő trafó (kimenő) szekunderére (jobboldali két lábára).
Köszi, és még van egy "elszabadult" zöld vezetékem ami a hangerőszabályzó egyik lábárról jön ki, meg a hangszórón volt egy kék, nem látszik sajnos így sok dolog hogy hova megy
Meg egy-két forrasztás is elvan égve ezért is nagyon jó lennne ha valaki tudna küldeni egy képet arról az oldalról mint én
Az a potiba épített kapcsoló egyik lába. Nálam ez a vezeték kék. A forgókondi gombjához legközelebb eső vezeték, ugye? Az a vastag kék vezetékre megy a NYÁK sarkában. (telep -)
Sajnos valami nem jó bekapcsolva rövidzárlat légyszives küldj egy képet a nyák másik oldaláról
Google.ru val rákerestem és találtam valamit. Remélem megfelel.
Köszi szépen de sajnos nem sikerül mert pont az a részen van az a műanyag izé ami szétégett nekem
ahh nem sikerül mindjárt kidobom az egészet 2 oraja mar ezzel szórakozok hiába
Szia!
Tessék lepucoltam neked.
Somogy megye
Megtaláltam hogy miért volt rövidzárlat, de még mindig nem szól és az a furcsa hogy ahova bekellett kötni a hagszórókat nincs ellenállás
Mi az, hogy nincs ellenállás? 0 ohm, vagy végtelen nagy ellenállás? A fülhallgató-csatlakozó belső érintkezője érintkezik?
Szuper nagyon szépen köszönöm
0,9 ohm az jó? Egyebként a hangszórók polarítása hogy van? Lehet h az a baja
Hol van az a fülhallgató csatlakozó?
A nyíl reá mutat. Azon a fekete lapocskán van.
Az enyémen ilyen nincs :eek2:
657471. Hsz
Csak azért kérdeztem hol laksz, mert nekem van ilyen rádióm, amire nincs szükségem, nem tudom, jó-e, de elvileg jó. Ha szereted ezeket a retró cuccokat, akkor összebarkácsolhattál volna a kettőből egyet, vagy hasonló. Én sajnos budapesti vagyok. Ha Te is az lennél, akkor a börzére elvittem volna szívesen.
Pontosan én voltam amikor még kicsi voltam
Szerintetek mehalt? Tranzosztorok...
Nana, postáról nem volt szó...
Mindenkinek köszi a segítséget de ezekszerint a rádió halott és javithatatlan, tatabike köszi de nem fontos mert ezt azért akartam megcsinálni mert pont voll egy itthon
Az összes tranzisztor elszállt a 220-tól szerintetek?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |