Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » SonyEricson K300I

Témaindító: Georgee, idő: Feb 5, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) titi válasza DRoland hozzászólására (») Okt 21, 2007 /

Ja, ha PC, akkor progival csináld.
Ez esetben csak a telón kell bekapcsolni az infrát, ahogy Kovidivi is írta. A PC felismeri a telót?
De azt már én is rég használtam.
(#) DRoland válasza titi hozzászólására (») Okt 21, 2007 /

Sajnos nem, ugyanis nem jó az infra. Sikerült bekapcsolnom az infrát 10 percre, amikor kikapcsol hangot ad és hallottam... a gép meg nem érzékelte a telót.
(#) Kovidivi válasza titi hozzászólására (») Okt 21, 2007 /

Köszi a javítást
DRoland: ezzel a tel.könyvet is le tudod menteni.
Sztem ezzel menni fog, csak ne 10percre kapcsold be az infrát, hanem simán be opciót válaszd (mert 3 lehetőség van-be, ki, 10percre)! Valaki majd megmondja hogyan kell bekapcsolni.
(#) titi válasza DRoland hozzászólására (») Okt 21, 2007 /

Azért még arról győződj meg, hogy a PC-n megy-e az infra, pl egy másik telefonnal.
(Azt írtad régen működött, lehet azóta valami esetleg el lett állítva a gépen.)
Én legalábbis jártam már így.
Ha nem, akkor mentsd a SIM-re. Sajnos már mást nem tudok tanácsolni.

Üdv, és sok sikert!
ui:nem irigyellek!
(#) DRoland hozzászólása Okt 22, 2007 /

Megnéztem ezt a mobiledit! nevű programot. Nagyon jó! Kipróbáltam tesóm telefonjával mindent tudok róla másolni, még a telefonkönyvet is!!! Kábel van (csak nincs nálam jelenleg). Köszönöm szépen mindkettőtök segítségét!!!
(#) Zimm-3R-maN válasza DRoland hozzászólására (») Okt 22, 2007 /

Valaki írta az előző oldalon hogy 10.000 ft egy adatkábel... háát... Én 1300 ft-ért szerváltam egyet t-mobile üzletből. Nem tudom hogy a gyerek hogy kreálta ezt meg. ( esetleg nem volt ráírva a kábelre hogy balek )
(#) DRoland válasza Zimm-3R-maN hozzászólására (») Okt 22, 2007 /

Nekem régeben a T200-hoz adtak ingyen csak eladtam egy havernak, (szóval megvan az) remélem azért ez a része még jó telónak, mert ha nem, akkor végképp elvesztettem a telefonszámokat majd írok, hogy sikerült-e.
(#) uli hozzászólása Okt 22, 2007 /

csá
ha már k300i, akkor nem tud valaki a kijelzőjéhöz valami hazsnálható kapcsolást?
üdv: uli
(#) DRoland hozzászólása Okt 24, 2007 /

Hellosztok!

Yeeeeeeeeeeeeeeeees! Sikerült! Megvannak a számok. Áthoztam a kábelt, de nem működött. Leszedtem a tetejét, megmozgattam az IR LED-eket, és utána volt már kapcsolat! Biztos a nagy ütődéstől a forrasztásból kitörtek.
(#) Kovidivi válasza DRoland hozzászólására (») Okt 28, 2007 /

Akkor Mobiledittel csináltad?
(#) DRoland válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 28, 2007 /

Igen, azzal. Jó kis program!
(#) roland0327 hozzászólása Nov 17, 2007 /

Hello mindenkinek!

Van (volt ) egy k300i. Össze tört a teló és ki mentettem a rezgőt, kamerát, hangszórót.

Azt kérném ha valaki tudna tanácsot adni vagy kapcsolást, hogy hogy lehetne a kamerát üzemelni.
vezeték nélkülire akarom meg csinálni.

Válaszokat előre is thx!!!

Roland
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem