Fórum témák
» Több friss téma |
Nekem pl van egy ilyen menüpontom a modem beállításai között. Lásd mellékelt kép.
A modemem típusa SB5100
csak azt nem értem hogy ezt a 192.168.100.1-et hova kell írni mert a TCP/IP protokollnál semmi hatása.De lehet hogy az is elég lenne ha kihúznám vagy 20 percre.
Mac address miatt van. Amire rááll, aztán csak annak ad netet újraindításig. Ezért kell a routereknél a clone mac addresst használni.
Ha sűrűbben előfordul, hogy több gépet akarsz használni, akkor érdemes egy routert beállítani a sorba, pl. TP-Link 4000Ft körül már van... Üdv Inhouse
A böngésződbe mint webcím. http://192.168.100.1/ pont így. proba
Köszi szépen!
Megtörtént a reset de én már nem írom újra a lapos címeit marad így .ha nem lesz jó majd bejelentem.Köszi mindenkinek.(Legalább megnyugodtam hogy nem én baltáztam el valamit a telepítésnél)
Szia valószínűleg kelleni fog majd.Köszi a tanácsot.(Azért bosszant hogy eddig nem csinálta, na mind egy így marad)
Nem tudom jelent e valami de mos a narancs színű led jóval gyorsabban villog mint ez előtt.Eddig 1-2 / mp most kb 4-5/mp
Az IP címet a böngészőbe kell beírni, oda, ahova pl. a www.google.hu címet írod...
Vacakolt az avastom, újra kellett rakni, mert mindent blokkolt a weben, még az avast.com-ot is... Üdv Inhouse
Pedig ez a legjobb védelem, ha semmit nem enged
Üdv!
Lenne egy kis problémám a gépemmel.... Egy MSI alaplapom van (a gépembe) olyan kódok vannak a mellékelt kiskönyvön hogy "K9VGM-M" meg hogy "VIA K8M980". A Proglémám a következő: eddig az integrált videókártyámat használtam, de beszereztem egy normálabbat, (egy "Nvidia GF 7600 GT 256mb 128bit..stb.." amit bele szeretnék rakni.Gyakorlatilag bele is raktam, de egyszerűen nem tudom használni. Az a gáz hogy amikor letöltöm hozzá a hivatalos Nvidia oldalról a drivert....akkor azt írja hogy nem talál ilyen eszközt... :S Megnéztem az eszközkezelőmet, és észrevettem hogy ott se jelzi ki a gépem, de viszont azt írja hogy "PIC Devices"-hez nincs illesztőprogram teleítve. Összefüggésben van ez a két dolog?! Tudna valaki segíteni? A videókari tuti jó mert span gépéből vettük ki....vissza is raktuk miután ezt a problémát észrevettem, de nála működik.... *** . mod ..
Szia! Milyen op rendszer van a gépeden? Mert ha Win7,akkor érthető lenne a kompatibilitási probléma!
Egyáltalán nem is ad képet, vagy csak a driverét nem tudod telepíteni?
Mert ha nem ad képet, akkor nézd meg BIOS-ban, hogy nincs-e letiltva az AGP portod. Driver-t biztos jót töltöttél le? 7-es sorozatút? (nem nézlek bénának, mielőtt arra gondolnál, csak a hibalehetőségeket sorolom, bocsesz
7600-assal miért kellene a Win7-nek kompatibilitási probléma? Öcsémnek is az van (Gef 7600 / W7 64bit), és vígan megy vele.
Azt elfelejtettem mondani hogy Xp szervízpakk2 van a gépen.
Nem ad képet, és az eszközkezelö se írja ki hogy benne van a gépbe, de azt viszont jelzi hogy egy eszköz nem működik ("PCI Devices").Annak nincs valami köze a dologhoz? Lehet hülyeséget kérdezek, de nincs olyan hogy a....videókártya foglalatának a driver-ét kell felltelepíteni?! Olyan mintha nem érzékelné a gép vagy nem tudom. A BIOS-ba nem nagyon tudtam semmi állítani...a ramot,a vincsesztert, az integrált videókarit azt tudom hol kell állítgatni stb., de így még nem raktam bele videókártyát. Abban nem tudtok segíteni hogy naggyából mijen sor keressek a BIOS-ban? (bár tudom hogy szinte minden BIOS más.....) A driver amit leszedtem az jó, csak egyszerűen azt írja, hogy nem talál ilyen eszközt a gépbe.... :S Nem gondolom hogy bénának néztek vagy ilyesmi....de azért mégis többet tudtok mint én kössz a gyors válaszokat! Idézet: „olyan kódok vannak a mellékelt kiskönyvön hogy "K9VGM-M" meg hogy "VIA K8M980".” Érdekes... mert ilyen típusú alaplap nem létezik az MSI-nél, csak K9VGM-V van. És még a Google sem talált ilyet. A chipset is gyanús, mert a "-V" végződésűn a VIA K8M890 van. Na de mindegy, a leírásában semmi érdemleges sincs erről. Valami olyasmit kell keresned, hogy "Init Display First" vagy hogy "Disable integrated VGA".
Hali!
Haverom ugyan így járt. Integrált vga volt a gépében,vett egy 256-os ati kártyát. Hazavitte berakta szépen az agp slotba,bekapcs.... és semmi. Szenvedett vele pár órát,eredménytelenül Felhívott telón,én lementem hozzá és a láma az integrált kártyakimenetére dugta a monitort,nem az új kártyára ami az agp-ben volt . Elvileg ha van apg-ben kártya,és az integráltra dugod ugy is kell menjen,de nála semmi. ---------------------------------------------------------------------- Próbáld meg letörölni az integrált kártya driverét,és utána telepíteni egy régebbi drivert (2009-2010-es)az új kártyádhoz.Hátha.... Egyébként ha a 7600-ra dugod a monitort a BIOS feljön vele,és utána sötétség,vagy abszolut semmit sem csinál?
Bocs! Elírtam véletlenül mert siettem... nem K9VGM-M hanem K9VGM-V.
Rádugtam a 7600-ra, de nincs kép, a bios-t nem próbáltam meg úgy behozni még, gondoltam hogy ha azt se mutatja hogy a memóriát tölti a gép, akkor a bios-t se fogja. Egyszer már kikapcsoltam az integráltat, és átdugtam a másikba, de akkor is csak a fekete képernyő volt... Utána "vakon" sikerült visszakapcsolnom az integráltat... Az a probléma, hogy most telepítettem újra a gépem (tegnap) és úgy se tudtam felrakni a 7600 driverét, pedig akkor az integrált nem volt feltelepítve! Ha átdugom a 7600-ba és sötét a kép, akkor betudom hozni a bios-t?(próbáljam ki?! ) Elméletileg ha kikapcsolom az integráltat akkor működnie kéne a másiknak?
Sziasztok.
Leselejtezésből sikerült egy pár dologhoz hozzájutnom többek között egy Lexmark E230 -as lézernyomtatóhoz. A problémám az vele, hogy egyszerűen nem találok rá illesztőprogramot XP -re. Először azt hittem, hogy rossz, na meg belefolyt egy másik nyomtatót festékkazettájából, a tinta, úgyhogy fogtam a fejem. Takarítás után összeraktam, és lám gyönyörűen nyomtat. Nem rossz ez így elsőre. A szervíz funkciója lehetővé teszi, hogy papírra kinyomtassa az aktuális állapotokat. Ha van valakinek egy jó ötlete, szívesen fogadnám, előre is köszönöm.
Kipróbáltam azt, hogy átdugtam a 7600-ba a monitort, és behozni a BIOS-t de nem mutattam azt sem!
Lefotóztam a BIOS-omból pár oldalt, meg tudná valaki mondani hogy a beállítások helyesek-e? Nem tudom hogy ennyiből tudtok-e segíteni, de azért egy próbát megér! a "Kép0022" a BIOS-om főmenüje, a többi képen pedig a dupla vonal fölé van írva hogy éppen mejikbe voltam.
Szia!
Nyomj egy Load Optimized Defaults-ot. Ez alapra teszi a bios-t. Nézd meg így a videókártyát.
Szia!
Próbáld meg a "Load optimized defaults" (optimális értékek) visszaállítását,és utána próba... Vagy egy bios reset.(alaplapon a CMOS CLEAR jumpert rövidre zárni,kb 15-20mp.ig). Ekkor alaphelyzetbe áll a bios. Külön tápcsatlakozó nincs a videokártyán? Ha van akkor oda feltétlen rá kell csatlakoztatni a tápot! Ha így sem megy akkor valami hardveres hiba lesz szerintem.
Bővebben: Link
A képen a kártya hátsó felén van,fehér csati....6 pin-es.
Ez a "Load optimized defaults" amit mások említenek, beválhat. Előtte viszont próbáld meg átállítani a "Primary Graphic's Adapter"-t PCI-ról PCI-Express-re. Illetve egyáltalán milyen lehetőségek vannak ott?
Elvileg, ha beteszel egy VGA kártyát, akkor az integráltat automatikusan kikapcsolja. Ennél nem tudom miért nem működik ez...
És még az is eszembe jutott, hogy milyen a tápegység csatlakozója. 20 vagy 24 tűs? Mert lehet ez is probléma, bár még nem találkoztam ilyennel. Ha az alaplapi 24 tűs csatlakozóba 20 tűs tápot csatlakoztatsz, akkor a PCI-Express-nek nem jut elég táp. Lehet ezért nem indul el a 7600-as kártya. De ez csak feltételezés, mert ezek a tápvonalak közösítve vannak a többivel... Elvileg...
Sziasztok!
Egy újfajta vírusra hívnám fel a figyelmeteket. Ismerősöm cracket keresett a HDD Regenerator 2011-hez. A megtalált crack gog.exe néven települt a Windows-ba és egy hamis Microsoft Essencials Security riasztást produkált, saját magára!!! Ez annyira hihetővé teszi, hogy a legtöbben gondolkozás nélkül ráklikkelnek a megtisztításra! Ne tegyétek! Ezután letöltött egy fake Microsoft víruskeresőt, ami látszólag keres és talál is vírust, de a valóságban amíg látszólag keres, a processzor idő egy részét viszi el a vírusgazdának, aki a barátom gépidejét (és gondolom még sokakét) a német adóhivatal internetes szerverének megtörésére akarta felhasználni... Tanulság: 1. Akkor se higgy a fake víruskeresőnek, ha magát a vírust leplezi le. 2. Óvakodj a crack-tól, mert senki se dolgozik ingyen, így a crack kódolója sem...
Üdv!
Én is találkoztam már ilyennel, szerencsére nem a saját gépemen. Az ilyen vackok általában 2x be vannak tömörítve. Amikor elindítod, akkor egyből a trójait vagy vírust indítja és csak ez után a programot. Mielőtt elindítanád próbáld meg kicsomagolni WinRAR-al. Ha nem lehet, akkor a jobb klikk menüben fel sem kínálja ezt a lehetőséget. Amint kicsomagoltad, a víruskeresőd(NOD32 vagy Avast, én legalábbis ezt ajánlom) azonnal karanténba helyezi a gonosz kis programot. Nem feltétlenül a Coder a hibás ezért, de érdemesebb "ismertebb és megbízhatóbb" Team-ektől beszerezni ami kell. De a legtisztább a vásárlás. Egy jó víruskereső már a letöltésnél megfogja az ilyet! Vagy már az oldalra sem enged be.
Heló mindenkinek
Tudna esetleg valaki segíteni nekem IBM REV: 1.5 alaplap bekötésében? Mármint a power gomb, hdd stb.. (de csak a power gomb is elég lenne).
Milyen gépben volt ez? NetVista? ThinkCentre? Mert ez így sajnos kevés. Tudom, hogy az alaplapon csak ennyi van írva, mert a google is talált ilyen kérdést. S ezért lenne jó tudni a gép nevét.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |