Fórum témák
» Több friss téma |
Tényleg, vannak ilyen csúcs-hiper-szuper ezüsttartalmú szilikonzsírok, amik vezethetnek.
Pedig a legegyszerűbb alap fehér 'kenőcs' a legjobb (szerintem).
Őszintén szólva én egyszerű hőállózsírt használok.
Igen, igazából lényegtelen, csak kitöltse a barázdákat és egyenetlenségeket. Valami tesztben olvastam, hogy összehasonlítottak egy gagyi és egy márkás ezüstös zsírt, plusz sima LEKVÁRT.
Közben meg is találtam.
Igen , olvastam .Úgy szoktam tesztelni hogy rákenem egy izzó(60W hagyományos) üvegburkolatára , és ha nem olvad le akkor a célnak megfelel.
![]()
Természetesen, és nem is mondtam (írtam), hogy mindenki azonnal kapja szép a PC-t, szaladjon a spájzba és nyomjon fél kiló jam-et a bordák alá
![]()
Nem kísérletezek a sütéssel nem ér annyit, hogy tönkretegye véletlen az alaplapot. Felraktam inkább hibásként a jófogásra.. ha nem kel el meg elfér a fiókban.. Gondoltam én is a pasztára.. nem folyt közé.. bár maradhatott közte.. Egyébként lehet hülyén hangzik, de nyomtam egy lapra egy kis pasztát és bele mértem 2Mohmot mért a műszer a mérőtüskék 1-2 mm-re voltak egymástól. Jó idők lesznek a hétvégén és én dolgozom, szóval ha lesz időm megpróbálom a lemosást, bár kétlem, hogy az már segítene valamit. PErsze nem egy erőmű, mint ahogy elhangzott, de mégis többet tud mint egy 8400gs , kategóriáján belül abból is a gyengébbik változat.. Afféle hétvégi játékos vagyok nem érzem szükségét egy gtx970 szintű hardvernek.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
Jó ,persze, nem kell mindenkinek 100e Ft-os kártya, de van ám a kettő között is pár erősnek mondható, elfogadható áron. Pl.: az én GTX560Ti-m se havi fizetés volt, mégis a legtöbb játék fut FullHD-n.
De természetesen kinek mire van igénye ÉS lehetősége.
Világos , de nem 280 fokra gondoltam. Jó a hajszárító is , vagy csak egyszerűen kiteszed a napra, vagy vársz néhány napot.Én egy PCI-e foglalatot forrasztottam át és a folyasztó szert (forrasztózsír) nem mostam le rendesen. A lap nem indult és nehezen jöttem rá hogy miért.Nagy frekin másként viselkednek az anyagok.De veszteni valód nincs , egy próbát megér.
Helló!
Van egy règi p4 es gèpem, aminèl az a gond, hogy règen nagyon jó gèp volt, de ma már alig megy. Ha netezek vele, akkor nagyon lassan jön be minden. Gyárilag 512mb ram volt benne, de raktam bele 1 gigát. Változatlan volt a helyzet. Ujra lett telepítve többször is xp vel, ès most win7 el de mintha a 7 el jobban menne, de így sem lehet èlvezni. A proci: egy 2 ghz es intel celeron 1 magos. Ram: 1gb ddr Alaplap valami Asrock. Mi lehet a gond, hogy mára így belassult? Előre is köszi! ![]()
Az élet. A szoftver fejlesztők úgy írják meg a programokat, hogy minél több erőforrást használjanak. Ez a rendszeres frissítések alkalmával a te gépedbe is beépül, ami ettől lelassul. Egy idő után megunod és veszel újabbat. Így garantálják a fogyasztás folyamatosságát.
Inkább az van, hogy ma már nem foglalkoznak annyira a szoftverek optimalizálásával. Minek, mikor úgyis erőművek a mai gépek a régiekhez képest? Egy újabb, erősebb, gyorsabb gépen nem vehető észre, de a régi vasak izzadnak, meghalnak, már egy Youtube, 480p -re lebutított videónál is. Mert a böngésző felzabálja az összes memóriát... meg nem győzi a VGA. Ez van. A régi vasaknak leáldozott.
Még esetleg egy Win 8-at próbálj ki, az némelyik régi vason jóval gyorsabb, mint a 7 -es és kicsivel a memóriával is takarékosabban bánik. A csempe menü ne zavarjon, van régi Start menü is, ha kell, innen letölthető hozzá a kiegészítő program. A Win 7 -nek nagyon kevés az 1GB memória. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
Akkor ráteszem a 8 at. Ismerem sanos a 8.1 et, a másik gèpemen az van. Úgyhogy a cempèk nem zavarnak, megszoktam
![]()
Ott Classic Shell és ugyanolyan Start menüd lesz, mint a régebbi Windows -okon.
Ha van 8.1, inkább azt tedd rá. (Már ha rámegy...) A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
Azt is akartam!
![]()
Az én 2003 -as HP notimnak a chipset -éhez már nincs is driver, mégis alapértelmezett VGA -ként hibátlanul kezeli a 8.1. Még a felbontást is elsőre eltalálta.
HD videóval már nem bírkózik meg, de azt nem is vártam ettől a régi géptől. ![]()
Az 1GB rendszermemória kevés inkább, de majd kiderül. Jobban érezné magát a 7 is, meg a 8 is 2GB RAM -mal.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
Hát nem mai gép az biztos!
![]() Nem szeretnék már pénzt áldozni rá, mert nagyon drága a ddr1 es ram. ![]() ![]()
Idézet: 3.000„..nagyon drága a ddr1 es ram.” De igen, ahhoz képest, hogy az újabb tipusúak milyen olcsók, drága a DDR1. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
Tudod hogy èrtem! Nekem nem èrnè már meg.
![]() Kösi a segítsèget!! ![]()
Persze. Néha az ingyen elvihetős topicban is szoktak hirdetni alaplapokat, memóriákat.
BEMcorp hát az biztos,hogy ha már így jártam, inkább várok 2 hónapot és veszek erősebbet. Belfi2 azt mindjárt gondoltam, hogy nem kell szénné égetni. Reggel gáz felett melegítettem de semmi.. szerintem kirakom a napra holnal meló előtt, estig hagy legyen kinn, ha az sem, akkor ismerősnek van hőlégfúvója.. valamint a műveletek után kicserélem a 3 elektrolit kondit. Ha az sem, akkor meggyógyítjuk lánghegesztővel
![]()
Sziasztok!
Sok DVD-m írás után olvashatatlan (látszik az égetés nyoma, nem marad üres). Viszont van egy RW, amiről sikerül hiba nélkül visszaolvasni. A különbség annyi, hogy az RW 2x 4x es sebességes, míg a sima DVD 16x os. Az égetőm csak 2x és 4x es írási sebességet támogat. Lehet valami összefüggés? A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2015
A sima DVD-k DAO módban vannak írva?
Igen, de általában ISO-k ból vannak kiírva.
Üdv!
Gondolom, már nem mai darab a DVD író, ezért nagy a valószínűsége, hogy már a végét járja. A rossz íráshoz/olvasáshoz még az is hozzá adódhat, hogy ha a sima írható lemez eléggé vacak minőségű. Az optikailemezes adattárolás lassan elavulni látszik, a Blu-ray sem sokat segített ezen. A piac meg tele van silány minőségű írható lemezekkel, ha meg is lehet írni őket rendesen, pár év után foltosodni kezdenek és tönkre is mennek végleg.
Próbáltad másik programmal is írni?
Nero-val voltak régebben gondjaim...
Szia! Próbáld meg lassabban írni. Nem mindíg jó a rohanás.
A notebookomban van, 2 éves. Windózt akarnám átnyomni, de USB-ről nemtalál valami drivereket. DVD ről szokott menni, már ha sikerül elolvasni. Verbatim DVD ket használok, mivel ilyet vettem még anno. De sajnos ezzel rengeteg a gondom. Amire éppen égetek (RW) az valami noname márka lehet, majd kiderül olvassa-e.
Rosszul készült el az USB telepítő. Ha Win7-et próbálod telepíteni, akkor figyelj arra, hogy UEFI módban (ha a noti támogatja) nem nagyon fog települni. Nekem is ugyan ezt a jelenséget produkálta, Lagecy (normál BIOS) módban gond nélkül települ. USB telepítő készítéséhez én a Rufus nevű kis programot szoktam használni.
Én is a Rufust használok. Nekem csak sima BIOS módom van, de nem működik. Néha sokadjára elindul, de most 1000edjére sem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |