Fórum témák
» Több friss téma |
Újra mondom, lassan, hogy megértsed:
Pendrive ellenőrzés
Már megtettem.
A sima gépem olvassa, csak a telepítendő nem.
És a sima gépen elindul a telepítés is?
Próbáld meg lemezről, az új gépek viszik az USBs telepítést, az 5-6 évesekkel csak a szenvedés van, azoknál csak lehetséges opció volt annak idején.
Azt inkább nem szeretném, mert az apámé.
Köszönöm a tanácsot.
Holnap kerítek is egy optikai meghajtót. Mégegyszer köszönöm!
Sziasztok!
Még a hibám mindig fenn áll Bővebben: Link Már végig próbáltam mindent memória kártyákat egyesével új táp tetem bele egy videó kártyát azzal is ugyan ez.
Bisztos, hogy optikaival kipróbálom, mert a telepítés számítógépesnél 4000Ft.
Ha olyan gépet viszel oda mint amit írtál, inkább kiröhögnek
![]()
Akkor nagy eséllyel a lap vagy a proci meghalt.
Na jó lett a gépem mindent ujra pasztáztam kapot uj táegységet ipari acetonal a kártyák réz részeit meghuztam és lás csodát müködik. már telepitem a win 7 et vissza.
Milyen gép ASUS? Ha igen nem biztos hogy menni fog.Viszont volt egy dolog ami nagyon megszívatott , mégpedig a Floppy egy asrock lapnál.Én akkor így oldottam meg.Bios: Floppy drivers disable; Legacy USB enable ; Disk pioritás USB és szépen fel is ment.Ha van BOOT menü (F12) akkor onnan indítsd.
Akkor ezek szerint ezt a lépést ki hagytad?? "Kontakthibákat nézd át..."
Az alap Asrock P4I45GV.
Én gépház nélkül tettem össze, és csak a bekapcsoláshoz szükséges dolgokat kötöttem be.
A bisoban akkor is tiltsd le a floppyt mert keresi.Van Boot menü? Az USB Device Legacy Support-ot engedélyezd
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2017
Csak az van, amit az előző oldalon mellékeltem képen.
Legyen szíves, úgy magyarázza, hogy egy 14 éves gyerek értse.
Jó megpróbálom.
Tehát a BIOSba be tudsz lépni. Ott a Floppy drivers nyisd meg és tilsd le a floppyt (Disable )Aztán a chpset menuben az USB Device Legacy Support engedélsezd (enable) A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2017
És akkor menni fog USB-ről a telepítés?
Nyomsz egy f10et és remélem menni fog.
Esteleg a boot sorrendnél kell majd egy kicsit változtatni. Prioritás USB 2. boot eszköz HDD A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2017
Megpróbálom, és sajnos legközeleb csak szerdán leszek elérhető, de akkor írok!
Próbálgasd mert így menni kell. Minden Floppyra való beállítást tiltsál le.
Hol van az USB device?
Bios Chipset menü
Köszönöm szépen!
Most meg spórolt nekem 4000Ft+ot! ![]()
Ezek szerint megy?
Ha igen nincs mit köszönni. De nagyon szívesen ! ![]()
Mennie kéne.
Most nem tudom, nem vagyok otthon. Este megjövök, és holnap reggel megyek. Csak szerdántudom kipróbálni. Sajnos a telepítőt is újra kell csinálonom, mert ,,hirtelen felindulásból" formáztam...
Ok menni kell neki.De sajnos nem fiatal a gép mint ahogy az enyém sem de lehet hogy a hetes még támogatja a 845g chipsetet. A telepítőt Rufussal készítsd el lehetőleg WIN7 SP1 lemezről.Sok sikert!
Windpws XP-t szeretnék tenni rá, hohy kicsot gyprsabban menjen.
Akkor lesz némi gond , mert sok böngésző nem támogatja az XP-t és a vírusirtók sem . De rád bízom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |