Fórum témák
» Több friss téma |
Milyen virtualizációval csináltad? VirtualBox? VirtualPC? VMWare? Egyéb? Mennyi memóriát adtál neki? Mennyi processzorteljesítményt adtál neki? A kiegészítő virtualizációs szolgáltatásokat feltelepítetted bele?
Windows Virtual PC-vel csinálom. Beállításokat hol találok hozzá?
Sziasztok!
Megleltem az operába a be épített keresőmotorokat ki cseréltem. Még egy kérdés hogy ezt mért csinálja a böngésző hogy egyes web oldalakat le tilt. mint pl a Hobbielektronikát 5-6 frissítés után be tölt az oldal de a címsor mellett ott egy sárga rész hogy le tiltott tartalom.
Mert https protokollt használ az oldal. Végig kéne nézni a gép biztonsági tanusítványait, illetve a tanusítványtárat. Ezek kellenek a HTTPS-SSL protokollokhoz, ezzel tudod visszafejteni a titkosított tartalmakat (rettenetesen leegyszerűsítve persze a valós folyamatot).
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2020
Bővebben: Link
Bővebben: Link Ezt a módot amúgy én sose próbáltam ki, a normálisabb virtualizációs technológiákat preferálom. Más fórumon is azt fogod találni, hogy inkább térj át mondjuk virtualbox-ra
Kösz, a második link segített, kapott 1 Giga memóriát, most jobb lett.
Azt inkább nem javasonám. A VirtualBox-szal már volt szerencsém "jókat" szívni: az USB pendriveok felcsatolása piszok nehezen ment (általában nem is szokott sikerülni), ráadásul méha tálcai ikon nélkül aktiválta a háttérben a "beragadó billentyűk" funkciót a gazdagépen, ami piszok idegesítő tudott lenni (ráadásul csak a vezérlőpulton keresztül lehetett kikapcsolni)!
Inkább ajánlanám helyette a "VMware Workstation" programot. Ugyan a programot meg kellene venni (vagy "crack" kódot keresni hozzá a neten, de az nem valami szép dolog, izé...), viszont eddig nekem teljességgel probléma mentesen üzemel, bár Windowsos virtuális gép esetében nem bírja a "DOS-os képernyőméretet" (pl. Windows Millenium virtuális gépet "harcképtelenné" tudja tenni egy DOS-os játék teljes képernyős elindítása). Ezt leszámítva Windows XP virtuális géppel tökéletesen használható régebbi programok kompatibilitásához.
Zsombi!
Az, hogy te szívsz valamivel, az nem releváns. Amennyi marhaságot összehordtál már itt eddig, bizonyítottad, hogy nem értesz hozzá. Ajánlasz itt törést - normális vagy? Köztudottan az egyik legnagyobb biztonsági rés a rendszerben. Igyekeztem eddig figyelmen kívül hagyni a hülyeségeid, de amikor engem próbálsz lehurrogni, akkor azt már pofátlannak tartom.
Aki olyan szinten ért a számítástechnikához és máshoz is mint Te, az inkább szép csendben olvasgassa a fórumot, ne okítson ki másokat, hogy mit és hogyan kell tennie! A "vak vezet világtalant" tanácsaid csak összezavarják a kérdezőt.
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2020
Engem nem tud összezavarni, már rég ignorálom minden *tanácsát*
Sziasztok!
Most olvasim, hogy van olyan, hogy mxm videó kártya. Valaki elmondaná mi ez és mire való? Hp elite 8200 usdt-be építeném be ha az intel hd2000 többet ér számottevően. kKöszönöm!
"Valaki elmondaná mi ez és mire való?"
Mobil PCI Expressz kártya. De ezt a Google is megmondta, szerintem. Azt komolyan kérdezed, hogy mire való? "ha az intel hd2000 többet ér számottevően." Ha a HD2000 többet ér, minek akarsz építeni bele másik VGA-t?
Lehet félre érthető voltam. A kérdésem arra irányul , miben különbözik egy sima pci-e kártyától és egy radeon hd 5450 kártya mivel job a hd2000-nél.
Attól függ, milyen hardver van a kártyán. Az is pci-e, most nem tudom hányszoros, de a lábak száma alapján legalább 4x
Laptopokhoz tervezték, hogy a videókártya cserélhető legyen, de nem nagyon terjedt el, így szerintem jelentősen drágább egy azonos tudású mxm kártya, mint egy pci-e. Az adott kártya pci-e változata jó hűtéssel közel azonos tudású, mint az integrált, így nem nyernél vele sokat.
Sziasztok! Van egy gép amin a Windows 10 Home 32 bit van rajta, a kérdés az lenne hogy lehet ebből 64 bit-et csinálni úgy hogy minden maradjon meg rajta? Ha igen hogyan?, mivel?, vagy mit kellene hozzá frissíteni? Köszönöm a választ!
Szia!
Tudomásom szerint ez lehetetlen, ami a operációs rendszer particion van megy a levesbe, ha van külön particiod ments át minden menthetőt, ami telepítős és megvásárolt termék azt a megvett licenc-szel újra tudod rakni.
Szia! Köszi! Láttam valami videót YouTube - n és úgy gondoltam inkább megkérdem mert én sem hiszem hogy újra telepítés nélkül menne.
Arra kell ügyelni hogy biztos legyen alapszoftvereknek 64 bites verziója különben huncutkodni kell nem keveset vele
Ne várj csodát a plusz ram menyiségtől. Tegyél fel helyette linuxot. Kisebb gépigény stabilabb gyorsabb. Kb 5 évet nyertem a gépvásárlásig. Addigra tényleg elavult lesz ez a gép.
Most 8Gb Ram van benne. Lányom gépe, nem fog Linux- ozni. Raktam fel egy programot és nem ment, akkor néztem hogy 32 bites a Win 10, a progi meg a 64bit-et követelte.
Idézet: „Most 8Gb Ram van benne ... 32 bit van rajta” Ha újratelepíted tisztán x64 winnel, kapásból dupla annyi ramod lesz 0 Ft-ért.. (Link) A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2020
Berakod a 64bites win10 telepítőt és telepítéskor azt mondod neki "frissítés", ekkor nagyjából mindened meg fog maradni és 64 bites lesz az új rendszered.
S, hogy mitől lesz hirtelen dupla annyi memória a gépben? Nem lesz, viszont a rendszer az összesen kezelt (rendszer, videokari, virtuális) 4 helyett mind a 8-at fogja használni, mert meg fogja tudni címezni.
Ha jól rémlik, a W7 pro, egy beállítás után tud kezelni több RAM-ot.
Mitől lehet az, hogy egy gép a hátlapi dugdosás (egér, USB) miatt egyszerűen kikapcsol? Már nem merünk a gép hátuljába bekapcsolt állapotban USB-t sem dugni, nehogy kikappcsoljon!
Táp dugó kontakt, illetve bedugási hiba?
Sziasztok! A rufus al csináltam meg a Boot oldható pendrivot. Telepítésnél ez a hibaüzenet van. Valamit nem jól csináltam?
A Rufus nál MBR partíció séma UEFI-s t választottam és NTFS t
Most jó Létezik azért mert a 3.0 ba volt bedugva?
Igen, mert a 3.0-s USB-hez külön driver kellene.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |