Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Hát ez igen komoly, különösn az energiapótló táp (befőtt) az asztal közepén
Hát, egy darabig nem lenne tőle vashiányod (FeCl3).
Nem is tudom az asszony is nevezhetett volna a forrasztási versenyre, végülis pákával tud bánni, olvasni tud. De nem vettem rá hogy jöjjön, pedig Matyi kb 3 hétig vagy még tovább kérte hogy jöjjön.
Azóta az ezirányú a tapasztalataim nőttek, és rájöttem, hogy egy nőt soha nem tudsz meggyőzni. Észérvektől a könyörgésig bezárólag akármivel is próbálkozol. (eklatáns példa a nővérem). A miért-re a válasz: mert csak.
Azért sikerült elvinni az egri rádiós találkozóra, sőt ezen rossz tapasztalatok után még eljött a hatvani hcnc találkozóra is.
Az egri találkozó a reptéren volt, mondtam neki vagy repül vagy kap mást, a mást választotta, végülis jobban járt. Aztán meg én szenvedtem el életem legrosszabb 4 óráját, bevitt a plázába nézelődni, nem vásárolni nézelődni csak, ennyire rosszul még nem voltam életemben.
A műhelyes képek a műhelyes topikba kerültek, van olyanunk már régóta. Lehetőleg ne itt a találkozó témájában induljon el a tényleges műhelybemutató, ha elindul.
Két okbóllnem indul el a részemről: az egyik az általad is említett, a másik pedig az, hogy attól félek, hogy károkat okoz a látvány. Adrián még nem válaszolt, remélem túlzottan nem sokkolta a látvány.
Ez egy TREND nevű klíma vezérlő tasztatúrája volt.
Íme az egyik verziója.
Akkor az nagyon divatos, mai szóval élve trendi.
Nemrég értem haza. Nem akarlak elkeseríteni, de nálad ami van az nudli . otthon örülnének, ha "csak" ekkora lenne a felfordulás.
A találkozón látott indukciós hevítőről eszembe jutott, hogy van itthon néhány szekunderétől megfosztott mikrosütő trafó. Arra gondoltam, hogy ezekből lehetne a hevítő táptrafója. (fejenként 6-800Wattot tudnak)
Első nekifutásra talán elég lesz az egyik . Van itthon néhány 130A-es Fet-em. Talán megfelelnek a célnak :yes:
Én nem cserélem le, ott ültem melletted. Degussnak: aki sose akarta megmutatni a tákolmányát.
Tudom hogy ott ültél mellettem Mikor mondtad hogy ki vagy, akkor eszembe jutott hogy mi már beszélgettünk. Így jól el is voltunk a verseny alatt
No, no! Azért én is mondtam a hülyeségeket
Egyezzünk ki matykuszban Egész nap halottam a hangját
Nézegettem a képeket. Ahogy számoltam, a csoportképről sokan "ellógtak" Valamint az volt az érdekes, hogy szinte csak én fogtam bal kézzel a pákát
Tudom, jókor írok, de ez tényleg jó kép lett
Ha már mondtátok hogy nem lehet róla olyan képet készíteni, ahol csukva van a szája. Jelentem, lehet olyan képet készíteni.
Hadd védjem már meg egy kicsit Persze ~ 200 képből egy-kettő...
Én is szoktam balkézzel fogni a pákát, szóval nem gáz!
Én nem azt mondtam hogy gáz, hanem kevés volt a bal kezes
Nekem a jobb kezembe csak marokra fogva áll meg
|
Bejelentkezés
Hirdetés |