Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Telefunken A590SV TV

Témaindító: tapir, idő: Márc 10, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) tapir hozzászólása Márc 10, 2008 /

Sziasztok!

Abban szeretném a segítségeketeket kérni, hogy van egy Telefunken a590sv típusú Tv-m, aminek olyan hibája van, hogy időnként a fényerőt és a színeket a Tv magától leveszi nullára.Ha a fény megy el, a távírányítón egyszer megnyomom a fényerőszabájzó + gombját, visszaáll a normál kép, ha a szín megy el akkor ugyanez történik a színszabályzó gombbal.

Köszi elöre a segítséget,

Viktor

(#) nÁnÁ hozzászólása Márc 12, 2008 / 4

Helo!
Nekem is ez volt a bajom a tv-mel, csak az a hangot vette le mindig 0-ra, de a kijelzőn meg maradt az érték, elkezdtem felnyomni a hangerőt, és egyszer csak visszajött a hang. Nem jöttem rá a hibára. Állítgattam a hangszínt, meg van olyan, hogy a csatornák közötti hangerőt egyenlíti ki. Semmit nem használt. Ez egy hónapig ment, napi szinten.
Aztán egyszer csak abbahagyta. Máig nem tudom, miért csinálta ezt. Magától megjavult, és azóta megint megy.
Lehet neked is megjavul.
Üdv. Balázs
(#) zozo03 hozzászólása Ápr 18, 2009 /

Sziasztok! Segitséget kérnék, Telefunken tv SN252A tipusu Tv-t nem tudok programozni. Távirányitó van egy erre a tipusra programozva, müködik is, de a csatornákat nem tudom memorizálni. Szerintem a tv kezelőgombjaival kell csak nem jöttem rá, hogy hogyan kell. Atávirányitón nincs erre való gomb. Ha valaki tudna segiteni egy leirással vagy infóval megköszönném.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem