Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Az erdekelne hogy a monitor milyen video szabvanyt hasznal.Mi az a sinkronizalas?Hogy lehet rajzolni ra ? Minden informacio jol jonne ! Segitsegeteket elore is koszi.
Koszi nezegetem,de picit melyebben erdekelne..
Valamit én is tudok adni, ez egy kicsit számítógépes megközelítésű.
Ja és még valami, remélem tudtam segíteni.
http://users.atw.hu/orhalomskate/upload/tvszerelokkonyve.djvu
Koszi.
Meg egy picit melyebben erdekelne:..
Pontosabban mi érdeklene? Mert ez elég tág fogalom hogy "minden"!
leírta korrekten
Idézet: „Az erdekelne hogy a monitor milyen video szabvanyt hasznal.Mi az a sinkronizalas?Hogy lehet rajzolni ra ?”
Nah, akkor egy másik link amin bövebben van információ! ( az elején található) Itt megtalálod!
Az erdekelne hogy a monitor milyen video szabvanyt hasznal.
Video szabvány a kompozit (összetett) videojelekre vonatkoztatható (NTSC,PAL,SECAM), ezeket főleg TV-kép vagy zártláncú rendszerek használják. A monitorok (CRT-azaz képcsöves) klf. számítógéphez használható típusai RGB+szinkronjeleket (R=vörös,G=zöld,B=kék) használnak.
Koszonom .
Ezen mar el tudok indulni. Sebi: Ok ertem.Csak azt tevesztett meg hogy nehany angol doksiban mindig video signal -rol beszelt. Szoval akkor engem a VGA erdekelne inkabb.Ha valamit talaltok,vagy tudtok legyszi tovabbra is osszatok meg!
sziasztok
3 monitort szeretnék rákötni 1 gépre, de úgy amit látok monitoron megosztva legyen. szerintetek mivel lehetne ezt megcsinálni? (elég nehéz elmagyarázni, ezért raknék fel egy képet, hogy hogyan is gondolom)
Nekem az ati videókártyámhoz adtak olyan prg-t amivel legalábbis egy monitor meg egy tv vonatkozásában a Windows hajlandó volt ezt csinálni (lehet magától is tudta volna ,de én lusta felhasználó vagyok és telepítésnél hagytam csinálja amit akar). Gondolom két videókártyáig ez biztosan működik ,a harmadikra mit szól nem tudom.
szia
nekem is így van, mert van egy újmonitor kimenet és egy programmal használom így egyszerre 2 monitort csak az a baj h nekem 3 monitoron kell dolgoznom:S
Vagy veszel olyan alaplapot amin 2 darab AGP van, vagy 2 datab PCI-express és raksz bele 2 videjo karit, ami el tud látni 4 monitort is szerintem.Vagy veszel ami most van egy régi pci-os karit ami sajnos elég kicsi ramos és azt is feltelepíted, és rárakod a 3. monitort.Persze a 3. lenne az amivel a legkevesebbet foglalkozik a gép, azta dolgot kell oda irányítani.Mert elég gyenge tudású lenne.
akk 1 csak 1 videó karit tud kezelni a rendszer hiába van benne 2 videó kari
ezért van kitalálva ez az osztó és ez érdekelne nagyon elég drága mert 60.000Ft körül van egy ilyen 3-as osztó
Sziasztok
Van nekem egy Compaq 1501 monitorom és a képet szeretném elforgatni 180 fokkal. D201DLY alaplapom van sis mirage integrált videókártyával. Esetleg a vga dugón nem lehet variálni, hogy forditva legyen a kép? |
Bejelentkezés
Hirdetés |