Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A gondom a következő: sikerült hozzájutnom egy a címben említett típusú egérhez és annyi a gond vele, hogy 1-2 óra alatt teljes töltésről lemerül. Az előző tulaj nem formázta meg kellőképp az akkut mielőtt tartósan használni kezdte volna, dondolom ez lehet a probléma. Az akksit kiszedtem és megpróbáltam kisütni de a helyzet nem javult. Miután az egér lemerült és felteszem a töltőre, pár percen belül teljes töltést jelez ami szintén nem jó jel. Szerintetek mit lehet vele kezdeni?
mármint fizikailag nem fére bele semmi másfajta sem ?
Vmi képet, vagy méreteket irhatnál erről a különös akkuról.
méretre és adatokra is kb egyezik a nokia bl-5c akkujával, megpróbáltam azzal helyettesíteni de meg sem nyikkan vele.
Az enyémnek a töltője ment tönkre. Találtam a 8V-os töltő helyett egy 7.6V-ost, azzal azt csinálta, hogy párszor felfutott a töltés-jelzés, aztán abbahagyta (mindhárom LED világított). Nem lehet, hogy nálad is leesett a töltőfesz?
Ha a töltő rendben, akkor javaslom a Tripolár Kft.-t. Bp. IV. ker. Rózsa u. 4., tel: 390-0097. Sztem ők ki tudják cserélni a Li-Ion cellákat, hacsak nem raktak rájuk valami trükkös elektronikát, ami már az új cellákra is azt jelzi, hogy halottak.
Nálam meg 4.2V-ot.
![]()
töltő alján nálam is 8v/500mA
műszer szerint ebből 10-et ad le ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |