Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezért kell egy kis savgőz, esetleg H2O
Szia!
Már elegem lett a Powered by Interspire féle spam-ekből, ezért gondoltam, készítek egy szűrőt, amit javasoltál abban a hsz-ban, amire válaszolok. Szerencsétlenségemre Citromail nem tud a levelekben keresni, a feladó mindig változik, a tárggyal együtt. Van még esetleg valami ötleted neked, vagy másnak?
Nem. Azthiszem kipróbálom amit zoly15 írt.
Szerintem igyál meg pár doboz hideg malátaszörpöt, utána fogod a Samut (nem kicsit, nagyot ) és jól megküldöd a beszorult vasat...
Egyébként tényleg nem próbáltad még (ahogyan javasolták), alulról megkocogtatni?
Sziasztok! Vettem nemrég egy lézernyomtatót. Nyomtattam vele sima A/4-es papírra és észrevettem hogy a papírnak hullámos a széle. Olyan mintha elnyújtaná a papírt. Ez a nyomtató hibája vagy a papírral van a gond? Idáig tintasugarast használtam és ahhoz volt papírom. De úgy látszik ehhez nem jó.
Köszi. Tegnap valahogy beállítottam.
Lehet a nyomtató és a papír hibája is. Ha túl vékony a papír akkor meghullámosodhat a "vasalás" során, de az is lehet, hogy a nyomtató "húzza meg" a szélét. Mennyire vészes a dolog?
Eléggé csúnya. 80g/négyzetméteres papírt használok.
Ha jól rémlik az az átlagos "teszkós" papír, elvileg nem lehetne baja tőle, szerintem a nyomtató kínozza meg ennyire, bár jó lenne látni, mert alapból egy jó minőségű fénymásolat vagy lézernyomat is hullámos kicsit miután kijött a gépből. Mikori a nyomtató?
Elnézést kérek. Nyomtatós témába nem mertem beírni. Mert nekem igazából a papírral van bajom. De akkor átmegyek oda. Csak kérem ne tessék bántani. :hide:
Én nem tudom hogy vagy fésülve. A találkozón nem ugy néztél ki mint aki bántani akar
Kár, hogy olyan messze laksz, szívesen segítenék. Legfeljebb simpi kolléga teheti meg, ha otthon jár.
Végül is ez a két megoldás van. :yes:
Üdv!
Próbaképp reggeltem egy citromail fiókot, sajnos nem találtam semmilyen triviális megoldást. Első körben talán a support oldalukon próbálkoznék, írd le a problémád, hátha tudnak ajánlani valamit. Ezen felül csak drasztikusabb ötletem van: menekülj amíg nem késő. Az evakuálási tervre is lett volna ötletem, de ott is keresztülhúzták számításomat. Annyi lett volna, hogy a címedet átirányítod egy gmail-es fiókra, és bekapcsolod az automatikus válaszadást, amiben tudatod a megváltozott címed. Ebből az átirányításig jutottam, amikor bekapcsoltam a levelek sehova sem érkeztek meg. Az automatikus válasz viszont működik, ebben leírhatod az új címed és kérheted, hogy a jövőben azt használják. Az egyéb szolgáltatásoknál (iwiw, face, HE, stb., stb.) ez nem működik, ott ne felejtsd el frissíteni. A fiókod tartalmát úgy tudod menteni, hogy egy asztali klienssel, mondjuk Thundrbirddel IMAP-on keresztül letöltöd, majd az új szolgáltatónál ugyanazt az asztali kliens fiókot beállítva visszaszinkronizálod. Ez sajnos nem csak leírva kényelmetlen, ezért a supportos arcoknak való levelet mindenképp megpróbálnám. Viszont a költözést csak egyszer kell végigjárni. Sajnálom amúgy, hogy azt kell tanácsolnom, hogy egy külföldi szolgáltatóhoz szegődj, mégiscsak jó lenne "a hazait" támogatni, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a citromail mögötti tulajdonosi kör se 100% magyar (mint ahogy a tárhely is szinte tuti, hogy külföldi). Közben pedig a Google is foglakoztat embereket itthon. A megszokáson és "itthoniságon" kívül pedig szerintem semmi nem indokolja maradásod. Ez voltam én, lehet másnak van jobb ötlete.
Nem olvastam vissza, hogy miről van pontosan szó, de azt biztosan állíthatom, hogy citromailről a levelek 90%-a nem érkezik meg gmail-re... E miatt van is egy véleményem a szolgáltatásukról, de az nem ide tartozik Ha "itthoni" fiókot szeretnétek használni akkor a freemailt javaslom, azzal még nem volt probléma és citromaillel is "barátkozik", de kétségtelen, hogy a gmail sokkal kényelmesebb (legalábbis szerintem).
Nem csak onnan nem érkezik meg a levelek 90%-a, hanem oda se más szolgáltatóktól, ugyanis a béna SPAM szűrésük miatt visszautasít a szerver olyan leveleket is, amiket nem kéne.
Nem, én hanem Te laksz messze.
Simpi: sajnos most mindkettő fogytán van.
Szegény csórikáim. Bővebben: Link
Előbb én is olvastam, de csak felmérgeltem magam.
Arra van pénz, hogy a média x petabyte/sec-es sebességű információval vágja át az embereket világszerte, meg idétlen öldöklés (katonaság), de arra nincs, hogy a tudomány (aminek köszönhető MINDEN!) fejlődjön. Az előbb futottam egy kört a gáton, de lehet elvolvasom a cikket mégegyszer, és lefutok még egy kört...
Csak halkan mondom, hogy én a tűzijátékkal voltam így... Milliókat kilőttek a semmibe, közben családok veszítik el az otthonukat.
Ezt nem értem. Katona voltál és embereket kellet kirobbantani a házakból, vagy micsoda?
Ezzel arra akart utalni, hogy azt az x millió forintot, amit tüzijátékokra költött az állam, odaadhatták volna a rászoruló családoknak. Vagy legalább egy részét.
Jaja, ne folytassuk mert még Köbi magának is kioszt egy warnt
Egyezzünk meg. Mindketten messze lakunk.
Ja , értem. Akkor biztos aug. 20.-ra gondoltatok..
Bizony. De mivel itt nem politizálunk, így mégsem.
Okés , bocsi. Amúgy, én nem tudom mi volt akkor. / Szent István nap persze/, de hogy mi történt igazából... Külföldön voltam..
Valami ilyesmi:Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |