Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Madzagra van kötve. Semmi extra.
Madzagon nem lehet, mert a 2 akármi keresztezte egymást többször is, de nem gabalyodtak össze, valamint a pali körül is több kört futott
Idézet: „pali körül is több kört futott” A palival együtt
Ja-ja. Aki meg beveszi, hogy levitál, az a pali-madár.
Sziaztok. Találtam youtubon egy éredkes videot s érdekelne hogy hogyan mukodik. Errol a videorol lenne szo http://www.youtube.com/watch?v=GmqCrB6VZg8&feature=related és éredekelne hogy mivel van meg oldva a mozgasa hidraulikus vagy pneumatikus rendszerrel vagy estleg van más ilyen rendszer is? Hangja szinte allig van, kompreszornak azért van egy kiss hangja, van e olyan berendezés ami ilyen halak és ezteket a mozgásokat tudja? A másik kérdésem hogy hogyan van meg oldva a vezérlése hogy fékezésnél és gázolásnál illetve a kanyaroknál fordul és megdől a szék? Ha van valami jo tippetek kérlek osszátok meg velem.
elore is kosznok minden választ U.I ezen a videon jobban látszik a lenti vezérlés csak nem tudom hogy milyen az ha van esetleg tipetek arra hogy milyen modon van megoldva, nagyon megkoszonom a segitséget.
Kompresszor, gondolom van egy nagy tartály. A jelet meg valami proci veheti, nem tudom, de origón van egy cikk a szimzlátorról.
http://www.origo.hu/techbazis/20110721-hazi-epitesu-magyar-autoszim...k.html
Hali!
Szerintem kicsit érdekes lenen ha az új Iphone5 tényleg ilyen lenne... De holografikus kijelzés nem lesz olcsó.. Ilyen lesz az új Iphone5?! Ha tényleg ilyen lesz csak szereznem kell egyet.
Csak nehogy ezt adjam oda a pénztárnál fizetéskor.
Nekem a tehén tetszett a legjobban: Bővebben: Link
Azt hiszem erre gondolt:
Idézet: Olvasni is, nem csak a képeket nézegetni „A mérnökök a teljes láthatatlanság helyett egyébként inkább az álcázást ajánlják, ehhez tucatnyi tereptárgy előre bekészített hőképe áll rendelkezésre az ADAPTIV memóriájában, amelyeket bevetve a tank úgy nézhet ki, mint egy nagyobb szikla, egy autó, vagy akár egy tehén.”
Vazzze! Én (is) csak a videót néztem.
A fegyvereket én sem szeretem, de szinte automatikusan elolvasok mindent.
Aztán van úgy, hogy nem csak tehén lő vissza, hanem mondjuk akár egy Lemúr is
Hogyan terjed a hülyeség ?
Mostanában futásidő korrektor számítására keresek képletet (nem találok). Viszont helyette találok érdekes könyveket, egyetemi jegyzeteket, egyéb cikkeket, amelyek láthatóan egymástól lopják el a (fél-)tudást. Talán egy egykori TV műsor "Tücsök és bogár" című rovatába illene az alábbi okosság a Hi-Fi Piac Fórum-ról: " Szia Tigris Nem akarok túl okosnak tűnni de, Én úgy látom túl bonyolítjátok a dolgot. A legegyszerűbb megoldás és biztos eredményt az hozza, hogy ha belső kábelnek ugyan azt a kábelt használod, mint amit hangfalkábelnek választottál. Olcsóbb kábelek esetén is jótékony és hallható a hatása ,ha még egy kicsit javítani akarsz a hangon akkor a magas hangszóró belső kábelrészét vágjad 2-3 cm-rel hosszabbra (futásidő korrekció). Üdv ePali"
Mostanság már nem divat tudni olyanokat hogy mi a futásiidő, vagy hullámimpedancia...
Keress olyat is hogy mindenáteresztő szűrő
Pucuka: Értem amiről beszélsz. Persze lesz olyan aki megkérdezi hogy ha minden átáreszt akkor miért szűrő :eek2:
Mert a frekvencia amplitúdó görbéje egyenes, de a frekvencia fázis görbéje nem. Attól még szűrő.
szia báddzsó! talán tudnál komoly olyan kütyüt ami frankó a házam megfigyelésére amit külföldről is megtudom nézni neten keresztül?
Amit keresel IP kamerának hívják. Bedugod a routeredbe, regisztrálsz a dyndns.org-on. és már elvileg megy is. Ha van több kamerád akkor majd valahogy ilyen formában érheted el őket pl. konyha.valsag.dyndns.org, udvar.valsag.dyndns.org, garazs.valsag.dyndns.org.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |