Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha értetlenkedek, nem vagyok agyilag teljesen tiszta mivel szombati bulin vagyok túl, szóval annyit kérdeznék hogy az MK audio vagy a reflex a jobb?Köszi előre is! És köszönöm a választ koszn00 és sound.man-nek, csak azt nem tudom melyik hangdobozokra értitek? Köszi!
Reflex az jobb szerintem, én azt venném meg.
Szerintem az MK Audio jobb. Mert nekem is ilyenek vannak(4DB). Milyen erősítővel hajtanád?
Valakinek nincs valami infója az ASS RX18-ról? Nézegettem a neten és nagyon dícsérik.. Viszont én csak annyit tudok róla, hogy valami rutse.. Nektek valami infótok nincs róla?
Bővebben: Link Ő lenne az a híres rutse? :eek2:
Üdv!
Van 2db hangfalam hangosításra használom őket(Mélyládák). Az elejét teli rácsal le akarom húzni viszont nem tudom milyen kellene rá ami nem fogja meg a hangot se annyira viszont erős nem rugják be stb.. Várom az ötleteket! Illetve hogy hogy hívják pontosan ezt a rács fajtát és hogy hol lehet beszerzni. Előre is kösz! (amúgy az előbb elhangzott rutse fajta tölcséres ládáról lenne szó)
Sziasztok!
Szóval visszatérve a témához, találtam a vaterán egy kedvező árú hangfalat és most elbizonytalanodtam hogy talán a Reflex R300 vagy ez lehet a jobb hangnyomásba, hangminőségbe. Szerintetek? köszi!
Ha jol tudom a kiso reflex 15r300 as tányérat használ legalábbis nagyon hasonlit hozzá de jó cuccok.
Tudom ilyen mély hangszórót nem szabad elrontani egy rutse ládával! De kb milyet szólna: RCF LF18N401 neodumos hangszóró egy jól megépített rutse ládádban??
Bővebben: Link Fontos lenne! Előre is köszönöm.
Picit erősebben mint egy bassrefibe.
csá emberek én is megépítettem ezt a szörnyeteget egy 30 cm átmérőjű somogyival nem rosz de kicsit halknak találom, lehet hogy a 30-as somogyi miatt.szerintetek miért halk?
Sajnos a somogyi nem eléggé érzékeny ... A többi bajáról ne is beszéljünk. 90 dB-92 dB érzékeny hangszóró kell akkor lesz mély is , ennél érzékenyebbnél necces.
Akár ez is sokkal többet tud mint egy olyan ...
Helló mi a véleményetek erről a hangsugárzóról? Behringer
Röviden: Gagyi műanyag. Semmi mély hang nem jön ki belőle.
Ezek jók ilyen iskolai Március 15.-ei műsor hangosítására, vagy esetleg még kontroll-nak a szintetizátorshoz, de másra nem.
Attila20 Idézet: „csá emberek én is megépítettem ezt a szörnyeteget egy 30 cm átmérőjű somogyival nem rosz de kicsit halknak találom, lehet hogy a 30-as somogyi miatt.szerintetek miért halk?” Mert a somogyi érzéketlen és főleg azért is, mert nem bele való gondolom.
Én hallottam ilyet szólni de kb 120 Hz felett van értelme tényleg max kis egyszerű monitorozáshoz jó. Amúgy mire szeretnéd használni?
Csak tényleg kisebb bulikra akartam volna. De inkább akkor csak maradok az építésnél. Vagy tudnál egy ilyesmi árban ajánlani egyet?
Ugyanezen az oldalon fadobozos hangfal ugyan úgy behringer. Az biztos jobb. De egész jók a wharfedale hangfalak.
Szia! Könnyű és ad mélyet is. Ár/értékben elégedett vagyok vele. Bővebben: Link
Néztem én is ezt de túl olcsónak tűnt. de azért köszi
Esetleg még olcsón úgy tudnál kijönni hogy még relative jó hangfalad legyen ha használtan nézegetsz. PL: Reflex Kiso meg kár komolyabb márkát is lehet találni elfogadható áron pl djbörze. .
Sziasztok! 15R400-as Reflex hsz. -hoz milyen mély tölcsért tudnátok nekem ajánlani? most egy Cubo 15" ba van de nem valami jó a hangja, körülötte jól berezget mindent de pár méter után már semmi.. Kint is meg bent is lenne használva bőven.
Akkor add el és vegyél egy 18"-os mélyet szerintem, azzal jobban jársz hidd el.
És milyet ajánlanál? Ha veszek egy 18"-ost akkor mindenképpen egy WSX-et akarok építeni de olvasgattam itt hogy, vannak hangszórók amik nem bírják azt a ládát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |