Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, udvariasan közlöm majd, hogy hát sajnos nem fér be az akkunak kialakított helyre, ezért jó lenne ha visszavennék, mert nem tudom így mire használni az akkut, meg hasonló.
![]() ![]()
Pár hónapja én is így jártam. Egy hétig kínlódtam a "lemerült, tönkrement" akkumulátorral. Aztán feltörtem a malacperselyt és vettem egy új akkumulátort. A hiba természetesen megmaradt. Egy Autóvillamosság szerelő megmérte az önindító áramfelvételét és kiakadt a 400A-es lakatfogója.
![]() Az alig 4 hónapos önindító volt a ludas... Amit szó nélkül ki is cseréltek. De így nekem is lett egy plusz akkumulátorom...
Megint lenne egy kérdésem. Rá akarom kötni a TV-t a számítógépre, és egyszerűen nem megy. RCA kábel, az ATI kis dobozkájával, ami 7 lábú S-videó csatiból csinál RCA-t. Összekötöttem, látszik is a háttér, de fekete-fehér. Akár mit csinálok, az marad, hiába próbálom végig az összes PAL, NTSC szabványt, fekete-fehér marad. Mit csináljak, hogy színes legyen? csak RCA kábel áll rendelkezésemre, mert az S-videó nincs ilyen hosszú.
Üdv!
Szolnok környékén keresek valakit aki tud fel programozni PIC-et persze kap meg felelő fizetséget!! Aki erre lakik és van neki égetője kérem jelentkezzen privát üzenetbe nálam! ![]() ![]()
Szia. Próbáld ki a felbontást ésszerű felbontás közeli állapotba hozni, szabványos frissítési gyakoriságra beállítani pl. 640X480 pixel felbotást, vagy 800X600 pixel és 50Hz frissítési gyakoriságot mind váltott soros és progresszív pásztázás módban. Ha megjavul, akkor az illesztőt cseréld itt még az is csodát tud tenni ha régebbit teszel fel.
Ha így sem jó akkor az átalakító kábel a rossz mert a kép jel "megérkezik" de a színjel elmarad. Annyit még megpróbálhatsz, ha a kábelen ( természetesen a kompozit jelkábelen) kívül van kimenet, például S-Video, akkor az S-Video csatlakozó kimenetére fabrikálsz egy kis " kompozit jel kódert" és máris élvezheted színesben a képet, ha ez sem segít akkor marad az LSD. UI.: Nem kell betojni nem "pices" kapcsolás ez, a páka felmelegítése több idő, mint a forrasztással töltött idő.
Az Japán. Nálunk ez így megy:Bővebben: Link
Felháborító hogy egy tanárral ezt meglehet tenni!
![]() ![]()
Ha nyugdíjas leszel, majd ezek tartanak el. :yes:
Az ilyenek még saját magukat sem! Legalábbis nem munkával, majd inkább bodza szedéssel . Az állítólag jobban jövedelmez mint 10 ember fizetése.
![]() Ez is jellemzi a mostani társadalmi felfogást. Inkább nem hergelem magamat
Ezek a srácok kimaradtak a méltán híres Taigetosz-programból.
Az elektronika tanárunk is mindig ezzel jön. "Belegondolni is rossz hogy ha én nyugdíjas leszek akkor ti fogtok eltartani engem."
Látod, már most is szó van a nyugdíjak átalakításáról, és gondolom el tudod képzelni milyen irányban.
Annak sajnos már elég régen vége. Most a másság gyönyörű program a divat.
![]()
Talán te még tanulsz is valamit, mert érdekel a dolog mint látjuk. De sajnos a semmit sem tudás mégis divatosabb. Elég egy valóságsóban böfögni, az aztán a "nyerő".
![]()
Reggel arra keltem,hogy felháborító videót linkeltél. Most lefeküdni készülök! Mi jöhet még?
![]() ![]()
Bocsánat, de ebben élünk. Nem én tehetek róla sajnos, mert akkor könnyen változtathatnánk a dolgon.
![]()
A valóságsóról ne is beszéljünk. Nagyon utálom.
Nem TE rád haragszom. Gondolom nem miattad lett ilyen a mai társadalmunk. A fiatalokról csak annyit munkahelyemen 80% ban 20-30 évesekkel dolgozom együtt semmi baj velük. Az élet dolgainak megítélésében nagyon közel áll gondolkodás módjuk az idősebb generációéhoz. Ők talán majd megkeresik a nyugdíjunkat ha lesz munkahelyük akkor is.
![]()
Nem vettem magamra, csak próbáltam tréfával lazítani a témát. :yes: Sajnos nem sikerült elég viccesre. Természetesen én sem akarok általánosítani, de mintha a mának élés kissé divatosabb lenne, mint az előrelátó tanuláson és munkán alapuló jövőkép. Műveletlen, neveletlen, keresztnevű majmokat sztárolnak a médiában. Sajnos ez sok fiatalnak egyszerűbb útnak tűnik mint a tanulás és a munka. Hiszen a ki munkával viszi valamire, az nem példakép, hanem idióta.
Próbáltam én is viccesre venni a figurát ha ez nem is így jött le. A többi véleményeddel is maximálisan egyetértek.
![]()
A fenének nézegeti az ember a NET-et? A ma reggelei találmányom:Bővebben: Link
![]()
Nem hát, láttam, hogy az elmúlt két napban sokat lazítottál.
![]()
Jó kis gondolat ébresztő ismét! TE hogyan találsz ilyeneket? Nekem mindig kapcsolási rajzokat ajánl a kugli.
![]()
Mást is olvasok, nem csak HE-t. :yes: Bár azt is naponta. Azt például itt találtam:Bővebben: Link Csak a közvetlen forrást tettem be.
Mit csináljak, mindent észreveszek. ha kell, ha nem.
![]()
Mára egy kis érdekesség:Bővebben: LinkSzeretem a mechanikus dolgokat is.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |