Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » USB-s hangkártya PCM2902 IC-vel
Két különböző jelet? Nem olyan egyszerű ám egy ilyen hangkártya készítés, főleg kezdőknek
Igen,de hogy egyre ügyesebbé váljon az ember egyre nehezebb és bonyolultabb dolgokat kell megoldania
Az egyik lehetséges megoldás:
-építeni 2db usb-s "hangkártyát", a texas instruments valamelyik népszerű és állítólag nem is rosszul szóló ic-jeiből (PCM27xx - ez cak lejátszani tud mert csak DAC van benne, vagy PCM29xx - ennek van bemenete is) -és ezeket egy usb hub-ba dugva, használni egy gépről Valaki itt a fórumon már csinált ilyet, ő az usb-hub-ot is beépítette egy közös dobozba a készülékkel, ha megtalálom be is linkelem ide, az ic adatlapján található "gyári" kapcsolást építette meg ő is valószínűleg, legalábbis amennyire emlékszek... állítólag az teljesen jó ajánlott esetleg külső táp hozzá, ha sok zavar jönne az usb-n keresztül
Na megtaláltam, nyákterv csak vasalható formában van kint, de azért nézd át a hozzászólásban linkelt honlapot, az építés menete is be van mutatva... Bővebben: Link
Üdv mindenkinek!
Látom már nem nagyon aktív a fórum. nekem lenne pár kérdésem, remélem tudnátok segíteni. ALS120-as hangvezérlő ic-t szeretnék usb-s hankártyára tenni, ötletetek lenne? cmi8737-as ic-re kapcsolás érdekelne ugyanúgy usb hangkártya lenne. köszi a segítséget előre is.
ALS120 alatt ilyenre gondolsz: Bővebben: Link ? Ez elvileg egy ISA buszos audió chip, mire jó amúgy neked, hogy usb-re rakd?
Illetve most direkt megnéztem neked a cmi8737-et a gyártónál, de ott nem írják, viszont amit találtam, elvileg a 8738-hoz hasonló PCI kodek lehet... szóval az se usb-s...
Sziasztok ! Lenne valakinek egy, illetve 2 fölös PCM2902 IC-je? Postát állnám. Sajnos nem úgy állok, hogy meg bírjam venni, ezért kéne. Lehetőleg nem beforrasztott. Előre is köszönöm !
Szia.
Én 400 Ft-ért vettem fű alatt a közelemben lévő kereskedésből. Bár megvétel után véletlenül beleakadtam, hogy x darabig ingyen termékminta van az TI-nél belőle. Na szép....Át lett búrelva a képem ...azóta sem járok oda.. Ha kell ugyan ennyiért tovább adom neked van belőle 3 db. Én már úgysem fogom használni.
Okés, benne vagyok (nagyon valószínűséggel) 2db-ban. Tehát 800ft-ot postázok, és küldöd az IC-t? Többit priviben ! Köszi !
Ha nem jön össze szólj privátban...
Valószín. összejön ! Ha valami oknál fogva mégsem, majd szólok ! Köszi, üdv !
Üdv!
A harmadik nekem kellene, esetleg az említett termékminta is érdekelne Várom válaszod.
Szia ! Elkéstél, mert már mind a 3-at elvittem még délután, végezetül , megegyeztünk..
Keress meg privátban, 1-et fel tudok ajánlani...
Sziasztok!
OPA2353-at hol lehet szerezni, egyáltalán lehet, mivel lehet helyettesíteni? ? ? Én sehol sem találom, pedig zetef kapcsolását szeretném megépíteni.
Olyat sem tudok szerezni. Lehet, hogy másik kapcsolás lesz ebből még a végére. Valakinek ötlet?
Üdv!
Van egy külföldi forgalmazó, esetleg attól tudsz ilyen ic-t rendelni. Link:http://elcodis.com/component.php?c=576839&c_name=TPA302D
Ja, meg a posta rá 100szorosa. Hagyjuk, inkább lesz másik kapcsolás. Sajnálom nagyon.
AZ IC-k:
OPA2353UA OPA2353EA/250 Ha pesti vagy, akkor személyesen átveheted, és nem kell postázást fizetni... ha nem akkor nem tudom mennyi... Egyébként ők a Farnell magyarországi disztribútorai... Sok sikert az építéshez Máshol ahogy néztem (másik 8 boltban) én se találtam, de itt azért mindig érdemes megnézni az ilyet... én is elsőként itt kerestem nekik van elég sokmindenük, persze ami máshol is van, azt lehet nem tőlük érdemes venni... Talán a témához tartozik, ti ilyen speckó dolgokat hol szoktatok venni esetleg? Ha valakinek van audió ic-kre specializálódott boltja, ne tartsa magában...
Köszi, de külföldi vagyok + rettentő drága.
Ezért, valószín másik kapcsolás lesz megépítve..
Próbálj meg akkor a te országodban Farnell disztribútort keresni, ha tudsz angolul, akkor nézd meg a honlapjukat...Bővebben: Link
Sziasztok!
Rettentő sürgősséggel keresek nyák rajzot PCM2902 hangkártyához, de olyat, amiben max az ellenállások smd-k, meg az IC, a többi mind furatszerelt(kondik, stb..). A lényege még , hogy ne legyen más IC benne, csak a PCM. Legyen egy bemenete, és egy kimenete. Ennyi. Az összeset átnéztem az oldalon. Volt megfelelő, de azokban mindenben volt valami TPA, vagy OPA ic , amit sehol nem tudok beszerezni. Üdv !
Ba*od....ezt hamarabb is írhattad volna. Nekem van TPA302D-m.
Régen, még az őskorban mikor 265 Ft volt 1 Euro rendeltem a Mouser Elektronik-tól 5 db-ot.
Hát, most már késő bánat. Sajnos. Ez a vonat elment.
Sziasztok ! Melyikhez tervezzek inkább nyákot? Ehhez Bővebben: Link vagy ehhez Bővebben: Link
Ezt csak egy tesztáramkörnek csinálom. Azért akarok tervezni hozzá, mert sehol se nincsen hozzá rajz.
U.i. PCM2900-t lehet PCM2902-vel helyettesíteni, illetve mi a különbség a kettő között?
Adatlapot nézd meg, ha jól emlékszem a lábakkal van valami..különbség..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |