Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   828 / 1685
(#) vicsys válasza pcroland hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Kipróbáltam. Szépen megy, hiszen ez a dolga.
(#) pcroland válasza vicsys hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Én is kell majd építsek egyet. Tényleg, publikus?
(#) karesz01 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 26, 2011 / 1

Első osztályú remekmű gratula!

Lehet, hogy suta vagyok, de nem értem mi változott a jumper levétele után
(#) vicsys válasza pcroland hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Nem az én fejlesztésem, csupán felkértek, hogy rakjak össze egyet. A kétoldalas nyákkal szoptam a legnagyobbat. Nem való ez már nekem, öreg vagyok hozzá... Itt az eredeti cikk: Bővebben: Link Csatolom a Sprint Layoutos nyáktervet, hátha jól jön az után építőknek.
Janinak üzenem: Ne vegyél lottót!

pcroland: A csúcsérték ledet figyeld. Vagy csak eltűnik vagy nullára zuhan.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Ezt láttam, tényleg szép munka. Ez viszont elfér a floppymeghajtó előlapi kivágásában.
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Ja, vagy úgy.. Köszi !
(#) vicsys válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Meg a PIC, a kondik és kvarc és tranyós meghajtás miatt... Tény az, hogy Kokozo szépet hozott össze Prolival!

Köszi! Most jut eszembe, hogy én már spektrum analizátort is akartam építeni. Valamelyiket muszáj lesz Miért szívtál a két oldallal? Mert teliföldes és beültetés oldal felől be kellet marni a furatokat?
(#) David.zsombor válasza pcroland hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Ha jobban megnézed az nem teleföld
(#) pcroland válasza David.zsombor hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

A terven nem, de ha a videón vagy a képeken megnézed olyan. Szegény Vicsysnek gondolom ez volt a gondja és utólag módosította, hogy nekünk már ne legyen vele gondunk.
(#) David.zsombor válasza pcroland hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

A LEDeknél? Bővebben: Link
(#) vicsys válasza pcroland hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Igen és nem. A marás nem volt gond. (Ez az én figyelmetlenségem.) A tervet itt-ott módosítottam emiatt is meg ha megnézitek a fényképet a nyákról, láthatjátok, hogy lemaradt egy apró vezetősáv a bal felső saroknál. A problémám a következőkkel volt: A 4db.(!) fólia pozicionálása, aztán a 2 oldalas nyák lefújása P20-szal. Olyan hideg volt a műhelyemben, hogy nem terült el a festék és összecsomósodott a panelon. Aztán a levilágításnál kellett szereznem 2 üveglapot, hogy közé tudjam fogatni a fóliás P20 lapot. Először nem tudtam ráfeszíteni az üveget és alávilágított. Aztán meg alulról is fényt kapott és az alkatrész oldal túl lett világítva. Szépre akartam csinálni és mivel hideg volt, egy kicsit töményebbre kevertem az előhívót és lekapta a vékonyabb vonalakat. Aztán a harmadik nekifutásra már befűtöttem és egész szép nyákot sikerült csinálnom. Ez a féltenyérnyi panel 3 napomba és közel 10 órányi munkába került. :bummafejbe:
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Te szoktál p20-azni?
(#) csoka69 válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Nafene! Nagyon tetszik!
(#) csoka69 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Szia!
Megjött a kedvem, hogy megépítsem. Nagyon tetszik, hogy a csúcsérték viselkedik.

Zoli
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Csak most, mivel nem akartam ehhez a picike nyákhoz, 2oldalas fotolakkos nyákot rendelni.
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Ja, értem.
(#) Koree válasza csoka69 hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Pár napja fedeztem fel én is az eredeti kapcsolást a "led-es kivez.." topicban.A már több éve félben hagyott quad-omhoz vicsys nyákjával lehet ,hogy összedobom.
(#) klemo86 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Szééép :finom: A visszaballgós-peakholdos nagyon jól néz ki!
(#) bensepeter válasza vicsys hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Üdvözlöm! Nekem nagyon tetszik! Ezt a pic-t nem kell programozni?
Mert a délután egyik haver azért akart lebeszélni róla, mivel hogy ő úgy tudja.
(#) David.zsombor hozzászólása Nov 27, 2011 /

Kész lett a hétvégén egy kicsi erősítő. (egy hangkártya is de arról majd akkor lesz kép ha működik is)
Bővebben: Link
(#) vicsys válasza bensepeter hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

De biza ezt is be kell programozni. A hivatkozott oldalon megtalálható hex, amit bele kell égetni.
(#) zolika60 válasza bensepeter hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Jól tuja kell programozni. :yes:
(#) zenetom válasza David.zsombor hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Szerintem nagyon szép lett, de! jobb oldalt a kimenő kondi közel van a hűtőbordához (gondolom ha kész lesz a másik oldal, közös bordán lesznek, mert ez nagyon pici).
(#) csoka69 válasza David.zsombor hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Szia!
Szép, igényes lett, viszont zenetom észrevételével egyetértek. A TDA-k sajnos nem a jó hatásfokukról híresek, nagyon melegednek. Az a hűtőborda akár milyen jól is néz ki, kevés! Reméljük nem füstgép lesz belőle!

Zoli
(#) csoka69 válasza David.zsombor hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

A pufferkondi(?) is elég közel van a bordához, ráadásul 85 fokos... Viszont a másik két MKT kondit, valamint a forrasztásokat látván örülök.
(#) csabacsaba válasza David.zsombor hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Nagyon szep lett.Enis ezt epitettem meg a hetvegen de iszonyatosan torzit.Ez a jelenseg neked is fentall?
(#) demcar válasza David.zsombor hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Szép lett, nekem az tűnt fel hogy a felirat a nyák oldalon forditva van.
(#) Marczilla válasza demcar hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Sziasztok! Mielőtt még kitörne itt a harmadik moderátor háború ellenem, ezért megkérdezem, van e itt érdeklődés a házilag épített hidrogén generátorral kapcsolatban?
Következő: »»   828 / 1685
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem