Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És a motorban is kellett csapágyat cserélni?
A Ferencek nevében köszönöm!
Akció van Laci! Micsoda staccato-kat nyom a gyerek.
![]() A La Cumparsita a tangók hercegnője, egy jó előadásban. DE! Volt egy filmsorozat a 80-as években, amit a TV is vetített, abban egy szórakozóhely nyitásakor játszotta egy zenekar, na az az igazi előadásmódja. Azóta sem találom, sem a filmet sem az az előadásmódot. ![]()
Jössz egy likeolással, bár nem a legszebb megoldások, de így hirtelen....
Milyen könyvet rágtál át? Az Excelről szólt? Olvasni kellett volna inkább...
A nyereséges dollárban inkább "=1" legyen a képletben...
(Az Excel függvénzei A-tól Z-ig - Kovalcsikné Pintér Orsolya) + még kisebb jegyzetek
Sikerült megoldanom ez alapján minden számolási feladatot. Köszönöm a segítséget! Viszont azt nem látom át, hogy mi szerint lessz egy cella háttérszíne piros vagy zöld. Azt hogyan oldottad meg?
Azzal én is szenvedtem egy picit mert nem tudtam csoportosan beállítani az új Excelben, csak egyenként feltételes hivatkozással. Feltételes hivatkozásoknál van egy szabályok menü ott nézheted meg mit csináltam, vagy csináld meg újra ügyesebben!
![]() (ja és lehetnek benne hibák, eléggé forgott velem a világ tegnap este ![]() Idézet: „...ja és lehetnek benne hibák, eléggé forgott velem a világ tegnap este...” Úgy tűnik tegnap este sokunkat baleset ért. ![]()
És tessenek mondani:
Erre itt emlékszik-e még valaki? Mekkora izgi volt ez hétvégenként, fekete-fehérben! ![]()
Jaja!
Gyöngyöző halántékkal lestük Cliff Allister Mc' Laine parancsnok, Tamara Jagello, Hasso, meg a többiek kalandjait a varangyokkal. A Zűrhajó pultjában meg benne figyelt a villanyvasaló és a fürdőszobai csaptelep... :yes: Hát, akkor még nem volt Csillagok háborúja!
Sziasztok. Kb egy éve valaki árulgatott itt az apróhirdetésekbe kapumozgató toló motort, nem emlékeztek hoyg ki volt esetleg van még neki? vagy van olyan aki vett de nem használta fel?
Köszi
Nekem megvan a teljes Orion sorozat, sőt az Alfa holdbázis, a Támadás egy idegen bolygóról teljes sorozata, de a Pirx kapitány kalandjai már annyira színvonal alatti, (citromfacsaró a központi épület, öngyújtó a hajtómű, a vészjeladó pedig utánfutó féklámpa) hogy az nincs.
68-as az Orion film, és ha belegondolunk, hogy 6 évre rá /37éve/ készült a Csillagok Háborúja....
Hűha, nem is gondoltam, hogy műgyűjtő vagy!
![]() Pirx nálam is magasan verte az űbergagyi szintjét, meg a biztosítékot. Ott a műanyag gyümölcs csöpögtető volt az antenna.
Jé, a Zorion és a Csillagok háborúja között csak hat év van?!
Az előbb nézegettem Béka oldalát, úgy látom valamikor jól eljátszott a bóvli műszerrel (lap alján a videók)
![]()
Ma is megnéztem egy Alfa Holdbázis részt. Persze tudom, hogy nem a legjobb sci-fi, de jobb mint a tévét bámulni. Kifejezetten jó rész a Sárkány birodalma, és egyébként kíváncsi lennék, ha ma folytatódna az hogyan nézne ki. Pláne, hogy az eredeti címe: Space 1999. Ma a Térgörbület epizódot néztem. Kicsit vicces volt, hogy kilyukadt az oxigénpalackja az egyik űrhajósnak a Holdon, a másik odament a holdjáróautóhoz, elővette az emergency equipmentes dobozt, kivett egy levonóst belőle és rátapasztotta a lyukra a palackon
![]() Az űrhajók, illetve a felszerelés az nagyon jól néz ki, retró, de ma is megállná a helyét. Viszont némelyik rész nagyon lapos... Bővebben: Link
Helló mindenki'
Egy nagy segítséget szeretnék kérni. Holnapra egy kisgyerekeknek szóló videóval kellene előrukkolnom, amibe bele kéne vágnom egy részt a mikulásról ahogy a szánjával szeli az eget. Én úgy emlékszek hogy van egy ilyen jelenet egy coca-cola reklámban vagy filmben, fogalmam sincs. A videó többi része már megvan csak ez hiányzik, de mire megtalálnám rámreggeledne'. Ha esetleg valaki segítene nekem egyet-kettőt találni akár youtube-ról, akár filmcímmel nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm
Akkor hajrá vessük bele magunkat
Csakannyi a lényeg hogy mikulás meg szán plussz repüljön az égen?
Ment a privát, és közbe jött meg a linked.. ezt énis elküldtem...
![]() ![]()
Ha már mikulás...
Miért nem teljesíti pár gyerek ajándékát? Hát ezért... Amúgy nagyon effelé hajazok. Te is küldted: Ezt... Elég valóságosnak hat.
A Télapu című filmből kivágni valamit esetleg?
Tényleg, ez jó ötlet...
Köszi. ![]() ![]()
És még meglepőbb, hogy az Alfa Holdbázist 75-77 között forgatták, tehát utána! Látható hogy jóval megelőzte a korát a SW.
Mikor lyukkártyás papírszalagon várják, hogy "mit mond a számítógép" az is jó jelenet. ![]()
Ezeknek még meg volt a fílingje, az biztos!
Ami még érdekes, hogy mikor a Csillagok háborúja készült, fél Amerika gépparkja a képi megjelenítést számolta, ma meg kis túlzással egy PC elintézi az egészet.
Alapvetően a XX. század második felének Sci fi irodalmának nagyon jó hangulata van. Én nagyon szeretem. Stanislaw Lem-től Frank Herbertig, Asimow, Zsoldos Péter, és valahol ehhez jönnek a 70-es évek Sci fi filmjei. Kitaláltak, kialakítottak egy világot, melyhez a látványon kívül a mai sci-fik már nem nagyon tudnak hozzátenni, illetve mindnek ugyanaz a lapos sztorija van, jön egy aszteroida, vagy valami világvége, és az amerikai hadsereg legyőzi. Na ez minden csak nem sci-fi.
Nem beszélve, arról, hogy a régi filmeket, még filmre vették, még a színek is mások. Habszivacs meteori-tok, osciloscópos űrhajók, katódsugárcsöves monitorokkal. Ma meg a sok számítógépes animáció között elvész a gyerek.
A főtengely eléggé a motorban van. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |