Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Mercedes A 140 szervizkijelző
Témaindító: mazerati66, idő: Okt 6, 2009
Szia. Látom, ez a kedvenc kérdésed. Annyi infót már kaptál róla Ákostól, ami alapján simán megtalálhatod őket. Mutatom: itt. Példa képpen, az általam előbb mutatott rajz elérése is nagyon egyszerű: Google: AutoData CDA 3. Innen már Rád van bízva, melyik linken mész tovább. Mivel itt a hobbielektronikán maximálisan elzárkózunk az illegális szoftverek terjesztésétől, ezért az első találatot ajánlom a figyelmedbe. :yes:
Köszi!
Egyértelmű!
Van egy öreg w140-es mercedeszem és ezzel kapcsolatosan szeretnék kérdezni szakértőket.
Bicskakulcsal nyitom az ajtót és ebben volt egy inmobilizer csipp ami elveszett mert szétesett a kulcs - nem is ezzel van a baj hanem azzal, hogy: Meglévő másik kulcsból kivettem a csippet és odaraktam a gyujtáskapcsoló mellé szépen dolgozik is mind a két kulcsal indul az autó- Viszont két három hete mind a két kulcsal azt a problémát adja elő a kocsi, hogy nyit zár kb 10-15 ször és utána elfelejti a kódot ...újra össze kell hangolnom a kulcsot a kocsival majd ismét 10-15 nyitásig jó. Tudna-e valaki segíteni, hogy mi lehet a problémám. Segítségeteket előre is megköszönném, további kellemes napot kívánok. Szalai Zoltán
Szia. Első körben a vevő bekötését nézném át / újítanám fel, mert valami kontakt hibára, esetleg korrózióra gyanakodnék a táp oldalon.
Középső tükörben van a vevőrész ott nem látszik semmi gond - de hogy az elektronikálya hol van elhelyezve azt nem tudom sajnos.
Nemtud valaki segíteni mert átnézném azt is ha tudnám hol keressem.
Sziasztok! Nekem egy A 190-es mercim van és meg volt az olajcserém csak nem szeretném szervízbe vinni, hogy a szervíz kijelzőt visszaállítsák. Tudnátok nekem segíteni, hopgy tudnám ezt magamnak megoldani? Előre is köszi
Elnéztem, nem 190-es, hanem A.
Ehun-e:
Sziasztok
Egy C220 (w202) on szeretném a mínuszban levő szerviz kijelzést nullázni ,az is lehetséges ?
Sziasztok! Nekem egy C 180-es mercim van meg volt az olajcserém nem szeretném szervízbe vinni, hogy a szervíz kijelzőt visszaállítsák. Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszi
[OFF]Ne vedd tőle zokon. Azóta itt sem volt és lehet, hogy már nem is lesz. :yes:
Szerintem a választ mér megvárta. A többi stimmel. :yes:
[OFF]Nem lehetetlen, de távolról sem bizonyos. Az is lehet, hogy csak feltette a kérdését és soha többé nem jön ide. El is felejtette az egészet mert a Józsi megcsinálta. Ne keseregj emiatt.
csaó
uj vagyok itt h tudunk beszélni fontos lenne
msn vagy telefon vagy iesmire gondoltam mert lenne egy 140 es mercim elktromos hibával
Írj neki privátot, egyszerűbb lesz úgy. Nem is laktok messze egymástól, még találkozhattok is.
Helló!
Nem tudja valaki mit jelent a műszerfalon megjelenő HI jelzés, alatta olajoskanna és sípolt is a kocsi.... Nincs benne a kezelési útmutatóban, egyébként működik az autó, csak pont az autópályán kezdett el jelezni!! Köszönöm!
Szia Ákos!
Ismét egy kéréssel fordulok feléd. Szervíz intervallum nullázása Mercedes w164 ml320 cdi 4matic 2007-es. Ha tudnál segíteni nagyon megköszönném, további kellemes napot kívánok.
Hello!
Reading of Service: Switch ignition on. Press the system menu forward (button 2: ) multiple times until either kilometers (miles) or temperature are shown in the display. Press briefly 3 times on resetting the trip counter ( button 0: ). An acoustic signal is heard. Press the arrow down ( button 4: ). " SERVICE MENU " will be shown in the display. Press the + or ÷ button( button 5 and 6 ) multiple times until " POSITIONS " is shown Press the system menu forward ( button 2: ) to confirm. Press the + or ÷ button ( button 5 and 6 ) to get the services shown which have to be made. Press the system menu back ( button 1: ) multiple times until either kilometers (miles) or temperature are shown in the display. Ignition off. Resetting after service: Ignition on. Press the system menu forward ( button 2: ) multiple times until either kilometers (miles) or temperature are shown in the display. Press briefly 3 times on resetting the trip counter ( button 0: ). An acoustic signal is heard. Press the arrow down ( button 4: ). " Service menu " will be shown in the display. Press the + or ÷ button ( button 5 and 6 ) multiple times until " CONFIRMATION " is shown in the display. Press system-menu forward ( button 2: ) to confirm. Pres the + or ÷ button ( button 5 and 6 ) multiple times until " VEHICLE HANDOVER " is shown. Press system-menu forward ( button 2: ) to confirm. Press system-menu back ( button 1: ) multiple times until either kilometers (miles) or temperature are shown in the display. Ignition off.
Köszönöm szépen a segítséget.
Sikerült lenullázni de igazán nem vagyok benne biztos, hogy pontosan így ahogy le van írva. Nagyonsok lehetőség van a menün belül - lényeg sikerült és köszönöm további kellemes napot és kellemes hétvégét kívánok.
Szervusz Ákos!
A140 problémán remélem tudsz segíteni?! A kilóméter számlálónál megjelenik egy kis óra és egy olajkanna ikon. Mit jelez a rendszer? Emiatt valószínű tilt az elektronika mert gyújtást még enged, de indítani már nem. Válaszodat előre is köszönöm.
Szia! Valószínűleg az olajcsere/szervizelés esedékességét jelzi.
Emiatt nem tilthat le semmi, csak figyelmeztetés. Törölni kell, meg persze megcsinálni amit meg kell.
Köszi az infót, már csak be kellene indítani , hogy eljussak a szervízbe. Az tiszta, hogy olajcsere meg egyebek, nem is sajnálom tőle. Egyébként a kis villáskulcs jel nem jelez, ezért nem értem miért nem indul? Előtte semmi figyelmeztetés, tegnap még beálltam vele aztán reggel se kép - se hang. A kontrollámpák úgy világítanak mint szoktak, semmi rendellenes dolog...Az akksit kimértem jó, az imó sem tilt mert mindkét gyári kulcsnál ugyanaz a szitu. Valami mégsem engedi, hogy beindítsam. Nem lehet az elektronikát kicselezni valahogy, hogy a szervízbe eljussak? ( a vontatáson meg a traileren kívül )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |