Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia.
Esetleg így probáld, azt válts a "képek" nézetre. A lap alján további találatokra katt ![]()
Hát akkor már a rádióskocsi jobb, amit linkeltem lejjebb. Lemezt vettél végül?
Van itt a város határában pár eladó... Ha gondolod vegyél egyet
![]() De szerintem eljöhetsz fényképelgetni ...
Modellezni épp nem lenne alkalmas, de szimulálni pontosan jó
![]()
Sajna nálunk nem (B.lelle)
![]() ![]()
Neked adom, én megyek inkább horgászni.
Elég rossz a hallásod, ha csak ezt hallod
![]()
Van bene tüce is. Tehát helyesen: Tüctüctüctücetüctüctüc...
![]()
Nekem tetszik
![]() Boldog Karácsonyt mindenkinek! :felkialtas:
Köszi.
![]() Én is Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Szerintem pedig ez a jó:Bővebben: Link
Se nem tuc tuc senem amerikai izé. Ezzel kívánok mindenkinek békés ünnepet. Esetleg ezzel:Bővebben: Link :yes:
Boldog Karácsonyt, ezenkívül mézeskalács és bejgli túladagolást kívánok mindenkinek!
![]()
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Egy kis kedvcsináló.. nekem nagyon jól esett ez Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a különböző online QR (quick response) vonalkódokat milyen logika / algoritmus alapján generálják a programok? Vagy, hogyan kellene rákeresnem? Csak ilyen vonalkód generátorokat találok, a működésükről, a hogyanról meg semmit.
Sajnos nem tudok a dologról semmit, de engem is érdekel a dolog, főleg, hogy milyen szoftverrel lehet "olvasni"...
Én telefonnal tudom olvasni, de rengeteg online olvasó program létezik, csak írd be a keresőbe, hogy "online qr barcode reader"
Köszönöm, de én sajna telóra valót (Nokia E52) nem találok, így továbbá is rejtély marad, hogy mi kezek az akármik
![]()
Nagy valószínűséggel tudsz letölteni hozzá olyan alkalmazást, amivel tudod olvasni. Nekem is E szériás nokiám van és nem mai darab.
Tessék: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |