Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia.
Esetleg így probáld, azt válts a "képek" nézetre. A lap alján további találatokra katt Oszt nézelödj !
Nyomon vagyok.. Bővebben: Link
Gondolom sejted is, hogy miért kutatok ennyire
Hát akkor már a rádióskocsi jobb, amit linkeltem lejjebb. Lemezt vettél végül?
Van itt a város határában pár eladó... Ha gondolod vegyél egyet
De szerintem eljöhetsz fényképelgetni ...
Modellezni épp nem lenne alkalmas, de szimulálni pontosan jó
Sajna nálunk nem (B.lelle) Mi lesz így a fehér karácsonyból ? Esetleg valakinek egy szánkó - alig használt ?
Neked adom, én megyek inkább horgászni.
Scotty Vs Wham - Christmas In The Caribbean (Splash Bootleg Mix)
zolee1209-nek kötelező!
Elég rossz a hallásod, ha csak ezt hallod
Van bene tüce is. Tehát helyesen: Tüctüctüctücetüctüctüc...
Nekem tetszik
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :felkialtas:
Köszi.
Én is Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Ha már karácsony és zene, akkor mindenképp ilyesmi:
Ez már Jó!
Szerintem pedig ez a jó:Bővebben: Link
Se nem tuc tuc senem amerikai izé. Ezzel kívánok mindenkinek békés ünnepet. Esetleg ezzel:Bővebben: Link :yes:
Boldog Karácsonyt, ezenkívül mézeskalács és bejgli túladagolást kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Egy kis kedvcsináló.. nekem nagyon jól esett ez Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a különböző online QR (quick response) vonalkódokat milyen logika / algoritmus alapján generálják a programok? Vagy, hogyan kellene rákeresnem? Csak ilyen vonalkód generátorokat találok, a működésükről, a hogyanról meg semmit.
Sajnos nem tudok a dologról semmit, de engem is érdekel a dolog, főleg, hogy milyen szoftverrel lehet "olvasni"...
Én telefonnal tudom olvasni, de rengeteg online olvasó program létezik, csak írd be a keresőbe, hogy "online qr barcode reader"
Köszönöm, de én sajna telóra valót (Nokia E52) nem találok, így továbbá is rejtély marad, hogy mi kezek az akármik
Nagy valószínűséggel tudsz letölteni hozzá olyan alkalmazást, amivel tudod olvasni. Nekem is E szériás nokiám van és nem mai darab.
Tessék: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |