Fórum témák
» Több friss téma |
Sokat nem látok sajnos, csak azt tudom javasolni, amit az előbb is. Illeszd vissza a helyére, hogy legyen kép és kend be ragasztópisztollyal.Most látom lány vagy így csak akkor kezdj neki, ha van ilyesmiben rutinod. Ha nincs keress gyakorlottabb szerelőt.
Szoktam forrasztani de inkább autóban. Ez túl apró számomra és precíz. A szervizben horror áron vállalnák. Nem tudnál valakit ajánlani innen a fiúk közül aki Érd környékén lakik?
Sajnos nem tudom ki segíthetne neked, de hátha jelentkezik valaki.
Szia!
Közelebbi képet tudsz feltenni a csatiról és a helyéről,mert a képen nem nagyon kivehető!
Valami normálisabb képet tegyél fel amin látszik is valami. Ez így 0
Hát nem semmi A padek is jöttek a csatival?
Üdv Mindenkinek!
Tudom, hogy ilyet nem illik tenni de felteszem a gondom ebbe a topikba is mert a másikon nem jött még semmi, és aza helyzet hogy viszonylag sürgetővé vált a problémám.... Van egy Toshiba Satellite L20 - 182 típusú notebookom. Hiba a következő: bekapcsolás után felvillan a 3db led(vinyó-caps lock-numlock) indul a venti + megzizzzen a CD olvasó és semmi más nem történik. Próbáltam már: -kivett akksival hálózati táppal -akksival táp nélkül -csere memoria modul -csere vinyó ekkor semmi változás a hiba ua. -kivett mem.modullal sípol ahogy kell -kivett vinyóval sípol ahogy kell Valakinek ötlete?? darabokra szedtem kerestem elemet az alaplapon de nem találtam. :no: Ja, kipucolva , ventillátor szintén tiszta.... Semmi változás. Előre is köszi. L
Ez egy kicsit durva!
Már kérdezték,de én is felteszem a kérdést! A padek is lejöttek?
Kuka, vagy próbálkozzak még valamivel??
Üdv: L
Szia!
Bonts vissza mindent amit lehet, merevlemez, optika, billentyű. Ha külső monitoron sem ad képet akkor valószínűleg vga hiba lesz. Üdv.: Gyula
Szia!
Lehet, hogy van de én még nem láttam. A RTC táp ellátását valahogy meg kell oldani. Üdv.: Gyula
Egy régebbi Satellite laposon a fedél nyitottságát érzékelő kapcsoló hibája okozott hasonló tüneteket.
A szentlélek tartotta eddig meg egy kis papírgalacsin.
A külső monitor jó ötlet még nem próbáltam.. Szerzek egyet gyorsan..
zolika60: Ezt is meg fogom nézni! Köszi
Jaa, még egy: alaplapi elem hol lehet ? Mien?
Nagyítóval néztem át az alaplapot de nem találtam.... Üdv: L
Nem kell ahhoz nagyító. Mindkét oldalán kerested? Egy gomb akkut keress, vagy foglalatban, vagy beforrasztott lábakkal.
Aha, mindkét oldalát végignéztem semmi elemre hasonlítót nem találtam... :bummafejbe:
Tegyél fel fotot az alaplapról,mind két oldalról!
Lennije kell rajta cmos elemnek!
Esetleg kis fekete bigyót két drótdarab végén egy kicsi fehér műanyag csatlakozóval nem láttál? Sok laptopnál így van megoldva.
De ba....+ télleg olyan itt is, én meg végig alaplapi hangszórónak néztem még a közepe is olyan lyukas benne meg valami fémes lemez!b (ami persze maga az elem)
De 1 :lama: vagyok!!
Nem tudom, hogy mennyire segítség az elem ügyben, mondjuk nekem is ez lenne a gondom. Talán ebből jutsz valamire: http://www.youtube.com/watch?v=hyuFOvkMeCw&feature=related
Ez is segíthet: http://www.laptopalkatreszek.hu/kategoriak/cmos_elem-akku/
Tisztelt Fórumtásak!
Midenkinek köszönöm a segítő hozzászólást, asszem feladom.... -fedélkapcsoló sztem jó, ahogy kimértem normál mikrokapcsolóként viselkedik.. -elemet lehúztam, bekapcs vártam, visszahelyez, újaindít--- semmi..(amúgy üresjáratban 3,27V, rádugva ,terhelten 3,24V) Azoknak lessz valószínüleg igaza akik VGA gondot vizionáltak. Külső monitorral senem változik a helyzet... Ezt igencsak bebuktam.. Üdv: L
Idokozben megprobaltam kideriteni, milyen video van benne, mert az nVidia chippel szerelt gepek eloszeretettel kepesek ilyen hibat produkalni. (HP DV 6000 es DV 9000 sorozat szokvany hibai). A megoldas: a videochip csereje ( es nem reballing az eredetit)
Megéri ez? Mennyi pénz ez? Van ilyen alkatrész egyáltalán még? (Pár dolgot meg tudok csinálni de asszem egy VGA chip cserére nem vagyok felkészülve...)
Amikor én csináltattam, akkor 5000 volt a chip(200Ft-os dollár árfolyamnál) és 10000-ért cserélték.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |