Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Valaki tudna segíteneki nekem.Van egy latop amit ha bekapcsolok akkor megpróbál belépni is azt írja ki hogy : Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0150002 ...) kattintson az ok gombra.... próbáltam megoldást keresni rá de csak olyat találtam hogy telepítsek ezt meg azt de nem tudok telepíteni mert eleve be sem lép a gép ha ok gombra kattintok elsötétül a kép és csak nem ,,szabályosan,, tudom kikapcsolni..valaki ötlet?
Ja bocsánat az lemaradt még hogy Windows Xp van rajta nem tudom hányas ...
Csökkentett modba be kellene lépned,úgy hogy legyen neted!
És utánna: Telepítsd a következő Windows frissítést: http://digiterra.hu/downloads/utilities/vcredist_x86.exe Win.xp alatt ki kell kapcsolni a frissítést ha nem legális az oprendszered! Minden felesleges dolgot letőlt ha nem kapcsolod ki!
Jó, sokat nem vesztek vele, rosszabb úgyse lesz, nem mai darab már egyébként sem......
Bár valószínűleg Saggitarius-nak lesz igaza és csak a chip csere oldaná meg a gondot....
![]()
Szerintem is csak a csere segíthet,de egy próbát megér!
Csináltam már én is sokszor,de nem mindig jön össze!
Sziasztok!
Van 1 olyan problémám, hogy a win telepise közben a bill. kiosztási könyvtárnál megszakad a telpités és a gép kikapcsol. Mi lehet a probléma? Segitsen vki ha túd
Sziasztok!
Lenne egy Acer gép, a kijelzőnek (15.6") nincs háttérvilágítása. Inverter csere, szalagkábel csere nem hozott eredményt. A kijelző másik gépben működik, a gép másik kijelzővel is ezt csinálja. Ötlet, hogy mi lehet? Köszi
Sziasztok!
Adott egy HP TX2000-es tablet gép. Bekapcsol, majd 1-2mp múlva le is áll. Mi lehet a problémája?
Helló! Adott 2 egyforma Aspire 7736ZG. Mindkettőnek ugyanaz a baja. Meg sem mukkannak. Mindkettő Nvidia L909c476 chipsettes. Tudja-e valaki mi lehet? Esetleg valami tipushiba? Köszönöm.
Szerintem alaplap hiba!
Általában VGA hiba okozza!
Hát ez nem jött össze... mert nem tud belépni csökkentett módba se.Vagy én vagyok hülye,úgy tudom F8-at kll hosszan nyomni ,de nem reagált semmit.
Már rég használtam XP-t! F5-F6-F8 valamelyikkel be adja,de szerintem szaggatottan kell nyomni!
Nem vagyok benne biztos! Próbálgasd!
Sziasztok! Csak olvasni szoktam a témát, ritkán szólok hozzá. F8-at kell nyomni, az biztos, én szaggatottan szoktam.
Megpróbáltatás de ha sikerül is nem fog sokáig menni ellenben ha tulmelegited akkor a lapnak is annyi lehet. lehet tudok segíteni a problemadon.
Alaplap hiba ha szerencséd van csak a lid switch ha nincs akkor kbc. gondolom a kijelzot kabellel együtt dugtad át a másik gépre. remelem segitettem.
Ezt a típust nem ismerem pontosan de ha még sem mukkan esélyes a tapzarlat .
Szia keress meg. Bpesti vagyok. talán menthető még de látni kellene élőben.
Szia! A Padek nem jöttek le amik az alaplapon vannak. Gondolom az a két kis négyzet amihez a csati van rögzítve.
A pad-ek nem csak a csatakozó 2 szélén vannak, hanem az összes többi érintkezőnek is van pad, így alakul ki a kontakt a panel és kijelző között.
Mágneses alapú lid switch van, azzal lehet kezdeni valamit?
cserélni, esetleg levenni és megnézni úgy, megmérni is lehet, a jól működik, akkor 2 lábon mérsz 3.3V-ot, ha behúzva maradt, akkor csak 1 lábon fogsz találni 3.3V-ot. Mondjuk van különbség gyártó és gyártó között. Az egyik teljesen kikapcsolja a kijelzőt, a másik csak leveszi a hf-et. Meg kellene keresned, mert nem tudom egyáltalán melyik tipus van rajta. Mondj egy pontos tipust a gépre, és megnézem van e rajzom hozzá. Úgy többet tudok segiteni. A 15-6"-os kijelzőben biztos vagy? Azok jellemzően led-es-ek, tehán nincs inverter. A régebbi 15,4"-es ben van inverter mert az neon-os hf-es. De abban az esetben a gép sem mai darab. Tippem szerint vmi aspire 53xx 55xx sorozat.
igen, 15.6-os és inverteres, Emachines E725. Megtaláltam, 3.3, 3.18V-jön ki belőle.
Akkor a 3 lábú kivitel. Elvileg az jó, akkor viszont meg kellene nézni a csatinál. De jó lenne ha tudnál föltenni képet, a csatiról és környékéről, mindkét oldalról. Talán többet tudok mondani, a rajz mindjárt megnézem.
Szerintem rossz hsz-nél nyomtam rá a válaszra, adapter vga hibás gépére gondoltam. Csak tudni kellene a gép tipusát, és azt hogy milyen chip van rajta. A csere nem gond.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |