Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Nekem ilyen van - egy korábbi akcióból és átépítés nélkül is jól használható.
A keress rá erre a kifejezésre: * topic:9735 lidl Hozni fog jónéhány találatot. (képek, átépítés stb.)
Sziasztok!
Tobben irjatok, hogy pauszra meg foliara nyomtatjatok a rajzolatot. Azt szeretnem megkerdezni, akiknek jol sikerul a rajzolat nyomtatasa, hogy milyen nyomtatot hasznal, milyen beallitasban es milyen hordozoval? Tovabba a rajzolat mennyire attetszo/fedett? Koszi! Udv! Imre
Nyomdaihoz képest nagyon rossz. Fóliából minimum 2-őt kell összeragasztani sűrűbb panelnél macerás a pontos illesztés, pausz tintasugarassal nyúlik, lézerrel elfogadható, de ilyen erővel kipróbálhatod, hogy egy sima lapra nyomtatsz, és a nem festékes oldalát elkezded átkenni olajjal. Olyan lesz mint a pausz amíg az olaj meg nem szárad (több óra). Hátránya, hogy olajos lesz a panel, de kit érdekel, hiszen pl. a dry-nál a felső réteget védi egy celofánszerű fólia, amit levilágítás után húzol le róla, alatta nem lesz olajos.
Pausszal egy rétegben 3perc körül. Mezei lézerrel 600 vagy 1200dpi-vel nyomtatva a legjobb minőségben. 0,25mm kijön vele szépen.
Olajos papír miért nem jó?
Ilyet össze lehet rakni 30.000-ból. 10 a vezérlő, ehhez elég egy pc-s táp, valami gyengus bontott motor és fióksín, meg pár méter menetesszár.
Bővebben: Link Panelt fúrni talán elmegy. (gyors nem lesz, de ha a cnc csinálja mindegy meddig szüttyög, addig megvacsorázol)
Szia! A fióksín nem nyiklik-nyaklik? Olyan kihúzós tartja a billenytyűzetet és nem csak előre hátra lehet mozgatni
Van egy olyan, amit asztalos boltban lehet kapni, sokkal precízebb, kell 90°-ban is egy akkor minden irányban tart. Erre van cnc készítés házi alkatrészekből topic ott tudnak segíteni esetleg még bontott motorokkal is.
Ha nem akarsz kínlódni, akkor gyári lakkos panel és lézerrel nyomtatott átlátszó fólia.
Ha nagyon precíz panel kell, akkor dry filmet javaslok, a lézer nyomattal, ez hobbi szinten nagyon is profi eredményt ad. Nálam a dry film, és a mezei, jó öreg HP 6L-es lézer nyomtató játszik, új tonerral és lézer fóliával. Nézd meg a * Vagy csatoltam egy képet a dry filmmel elérhető vastagságról. Tanács... ha már pauszt használsz, akkor a lehető legvékonyabbat vedd meg (a kisebb gramm szám a jellemzője) vagy 0.4cm-es vonalakig a lézerrel a műnyomó papírra lézerrel nyomtatott és felvasalt nyomat is igen jó eredményt ad, persze mindegyikhez kell valamennyi kézügyesség, anélkül sajnos nem megy. * Ez itt a he felülete, itt nem reklámozunk, nem üzletelünk .
Tomcsibacsi!
Gyorsan visszaolvastam pár oldalt, és meglepődtem a levilágítási időkön.... olvastam 20 percről is.... Nálam a 125W-os HgLi lámpa 30 cm-ről 1,5-2 perces levilágítási időt ad a dry fóliánál, de a kapható gyári fotopanel sem érte el anno a 4 percet. Nekem csak borult időben a napfénynél sikerült a dry fóliával elérnem a 4 perces levilágítást... Valamit nem értek, hogyan lehet elérni ilyen hosszú levilágítási időket?
Mer nem szeretem, ha trutyis minden!
Semmi különös nincs a nyomtatókban , én pl nyák be a nyomtatóba , és egyből nyákra tolom a rajzolatot.
Waterbear meg van neked ez a teszt nyák rajzod PDF ben ? jó minőségben , és feltennéd ? Kipróbálnám bár csináltam én már jóval kisebb dolgokat is , de hát már olyan régen láttunk nyák képeket köszi.
Vagy az anyagot lopjátok, vagy ingyen dolgoztok!
Ne bántsátok Gulasoftot inkább tedd fel nekem a teszt rajzot , és tökéletesítsétek ti is saját technikátokat higgyétek el nem biztos , hogy sőt biztos hogy nem mindig minden egyforma , Pl nőben sem ) ok tedd fel, és legyen a te teszt rajzod akkor a mérvadó így jó lesz?
És hajrá , de nem versenyt akarok ebből , csak minőséget és majd meglátjuk.
tikitiki, itt a pdf tessék
Nem bántok senkit sem, csak magam védem, ahogy itt már megszoktam... de láthatod,* megírtuk tbencével a dry filmes cikket. Mi nem árulhattuk az általunk beszerzett fóliát, mert akkor nem jelenhetett volna meg a cikk.... megírtuk, és más profitált belőle, vitatható minőségű fóliával. Szóval elnézést ha morgolódok, de megvan rá minden okom. Igazad van, minden ember más, és a többség még korrekt is....
Vitatható minőség
Nyákgyárba ugyan ezek szállítanak, ugyan ezt. Azért aki használja reagálhatna erre.
Zoli bácsi nick az én vagyok!
[OFF] Tudom. De Köbüki nekem az igazi Zoli bácsi, mert már bácsi. Te meg Zoli Bácsi.
Köbzoli, ennek nagyon tudnék örülni, ha ez így lenne!
Szóval nincs pdf ok semmi gond De egy ami biztos én sem törekedtem más babérjaira , és jól beindult akármilyen üzletelgetéseire bármi legyen is az Fóla , vagy nyák , de az olcsóbbat keresi mindenki , hogy minél jobban jöjjön ki , így én is nem tagadom , de viszont az elismerő szavak is nagyon jól estek, amikor egy két alkotásom igencsak Hú ez nem semmi megjegyzést kapott , nekem ez kielégítő volt , hogy jó amit csinálok még ,ha máshogy is.Csodálattal bámultam nyák képeiteket itt is , és más oldalakon is , de ma már a sajátjaimat csodálom , hogy tényleg mondták is , hogy ilyen kitartó vagyok aminek meg lett az eredménye , hát szóval én csak köszönöm nektek is , és az oldalnak is , hogy van , illetve , vagytok , és inkább tartsunk össze ne civakodjatok hát ennyi .
Akit érdekel írjon privátot és megírom mennyiből lehet kihozni egy cm2 nyákot a vitatható minőségű fóliával. Meg fogtok lepődni.
Tikitiki) A #1149954 hozzászóláshoz csatoltam a pdf-et, ott keresd
Másrészről meg teljesen igazad van, az ember mindig, és folyamatosan tanul és jó esetben fejlődik is. De ennek a folyamatnak fontos része az elismerés is. Én sosem civódom sem itt, sem máshol... sosem én kezdem! Ügyelek arra, hogy a hozzászólásaimban senkiről se nyilvánítsak ki negatív tartalmú véleményt, vagy tegyek más számára káros összehasonlítást..... illendőségből, kollegalitásból, mert engem így neveltek.
ok megvan csak később jelent meg a csatolmány , és hogy szeretnéd csináljak belőle kisebbet , vagy maradjon így ala natur ?Mert ez így 50% os , de mint láttam a te nyákodon 100 % os volt a rajzolat mérete nos?
Ez az eredeti méret, ami a fényképen szerepel 80 x 50mm, de csatolom az eredeti Sprint Layout fájlt is, hátha azzal többre mégy, az egyenesben ki tudod nyomtatni a programból.
A teszt skálán egy osztás 2,54mm, tehát a teljes skála 14,5x2,54mm=36,83mm. Így már jó lesz tesztnek? |
Bejelentkezés
Hirdetés |