Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Volna egy ps2-es vezetéknélküli billentyűzet/egér.Mivel nagyon szeretem ezt a billentyűt(az egér nemérdekes) szeretném használni a laptophoz de azon csak usb van.Szétszedtem az adót és találtam rajta usb feliratú kis szöveget ebből gondolom talán működhet usb-n is.Eredetileg két ps2 dugó van a kábelon.Csatoltam képet a feliratról és a bekötésről remélem látszik csak telefonnal tudtam csinálni.Ha van esetleg ötlete valakinek hogy megvalósítható-e és hogyan az kérem ossza meg velem.
Skacok lenne egy kérdésem.
Win xp sp3 egy programot föltettem rá majd nemtetszett és levettem azóta meglógott a tálcáról a hangerőikonom. Próbáltam visszatenni vezérlőpult hangbeállításoknál sőt még a win cd-ről is hátha sérült de semmi eredmény. Hang az van és ha a kellékekből indítom akkor bejön a keverő de az ikont az istenért nem tudom misszaimádkozni. Esetleg ötlet?
Kattints a tálcára jobb klikkel, majd az Előugró "Tálca és Startmenü tulajdonsági" ablakon (jobb alsó sarok) rákattintasz a testreszabás gombra. Ekkor előugrik az "Értesítések testreszabása" ablak és állítsd mindig láthatóra.
Ezután láthatónak kell lennie. Más ötletem egyenlőre nincsen.
Töltsd le a hangerőszabályzó progit, rakd a tálcára vagy az asztalra és használd. De bemásolhatod a windows/system32 könyvtárba is, hátha onnan életre kel.
Hivatalos szupport: Bővebben: Link
Sziasztok!
Van egy megnemmondom fejből hogy milyen alaplapom(ABIT létezik ilyen?) rajta vinyó, dvd író stb. Bekapcsolom elindul minden processzor ventillátor fordulatszáma szépen visszaesik az alap szintre bekapcsolja a monitort nade itt megáll az egész. Az alaplap emblémája jön be gondolom(kiírja hogy abit) oszt az ott is marad, semmit nem csinál, nyomkodom a num lock-ot próbálom behozni a bios menüjét semmmi, szóval teljesen semmi. Vinyó felpörög működik de nem hallani, hogy töltené befele tegyükfel a windowst. Viszont a hdd led az világít. Mi lehet a probléma?
Szia!
Vedd ki az elemet, majd zárd rövidre az elemfoglalat kivezetéseit. Ezzel törlöd a bios beállításokat és ezek után, ha nincs fizikai hibája a lapnak, akkor beindul.
Indításkor a tabot nyomkodd sűrűn, és jegyezd fel ide, hogy mit ír.
Valószínű nem megfelelő a felkonfigurálása a HDD -nek, esetleg HDD hiba, vagy ha csak önmagában van a HDD akkor a nem a kábel végére van téve ( nincsen buszlezárás) így összeszedi a zajt, vagy 40cm hosszabb az IDE kábel, HDD tápcsatlakozó nem csatlakozik, vagy részben csatlakozik. Úgy látszik minden probléma a hdd körül forog.
Fent kell hogy legyen neki, méghozzá ott, ahová beakarod másoltatni a vele az sndvol32.exe -t, máskülönben el sem tudná indítani, arról nem beszélve, hogy a fájlrendszer védelem gondoskodik arról, ha esetlegesen törölték a fájlt, akkor az újra létrehozza az i386.CAB -ból.
Kiírja hogy amd sempron a main processzor, kiírja hogy 5xx xxx K a memória és hogy ok
Aztán kiiírja hogy ddr 400 C Kb ennyi nem reagál egyébként semmilyen f2 f5 f10 semmire
Nekem is volt ilyen problémám, kitettem az asztalra a progit és használtam. A keverő jön be, de a kis ikon nem, ezért alternatív megoldásként ajánlottam ezt a megoldást. De ha ott van a system könyvtárban a progi és mégsem tudja használni, akkor registry-szinten lett kitörölve és akkor már nem lehet a jó helyére visszatenni az ikonkát.
Sziasztok! Megpróbálom én is hátha segítene az én problémámon is((#1198445)-hozzászólás),de nem valószínű. Még drivert nem találtam hozzá,ha valaki tud azt megköszönöm. Üdv.
Köszönöm válaszod! Most ott tartunk (haverral), hogy a vidikártyát kivettük, és alaplapival pedig ment akkor le is ellenőrizte a memóriát, jónak tűnik. Ha visszaraktuk a vidkártyát akkor elindult, de ha elindítottam egy komolyabb játékot (COD 4) akkor leáll a gép. A tápot kiporoltam és nem láttam benne semmi elváltozást. De majd lesz cseretáp sajna csak 300-as.
Köszi, de sajna mindent rendben találtam a tápnál (látszólag) Attól féleg hogy tényleg a videókártya halt meg. Esetleg ha tényleg meghalt akkor mit ajánlotok helyette? (játékgép, Nvidia geforce 9800gt 1Gb-os volt)
Sziasztok.
Új laptophoz akartam installálni a régi szkenneremet ((CanonScan 4200F), Win 7 Op rendszer 64 bit-es. Letöltöttem az ehhez való programot a hivatalos Canon support honlapról, de nem sikerült az installálás. Az installáló program lefutása után semmi. Az "eszközök és nyomtatók" között megjelenik a készülék, de nem indul el a komunikációs program, és ha megnyomom a "SCAN" gombot, ezt a hibaüzenetet kapom: "Nincs alkalmazás regisztrálva ehhez az eseményhez" Windows hibajavító program állítólag csinált valamit, de semmi változás, utána is fennáll a probléma. Valakinek van ötlete, mit tegyek?
Üdv!
Szerintem próbálj meg egy usb-ps2 átalakítót. Olyanra gondolok, mely egyik végén usb csatlakozót, másik végén pedig 2 ps2-t tartalmaz. Az egyik értelem szerűen az egéré, másik a billentyűzeté. Két éve 3-4000 Ft-ért láttam a Media marktban ilyet.
Sziasztok!
A következő probléma megoldásához kérném a segítségeteket: Adott egy Lexmark x1270-es multifunkciós nyomtató, valamint egy Tp-link 1043nd router Opne-wrt linux-szal, melyre installáltam egy p910nd nevű print servert. Temrészetesen a routerben van usb, és a szükséges usb csomagok is telepítve vannak. Szerintetek működne a print serverrel ez a nyomtató? Ha igen, hogy lehetne összehozni? Kérem, hogy ha valaki tudja, hogy kell feltelepíteni egy ilyen hálózati nyomtatót, írja le, mert sohasem csináltam még ilyet. Előre is köszönöm. Üdv: István
Közben a videó kártyát sikerült megnézetnem számtek boltba. Azt mondták semmi baja sincs csak gyenge. Ezt nem tudom hogy értették . Elmondtam a problémámat és azt mondták hogy táp baj is lehet.
Üdv mindenkinek.Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy asztali PC-m amiben egy NVIDIA GeForce 8500 GT videó kártya van.Elsődleges monitorkén a DVI csatlakozás van téve ami öröké is jól működöt.Másodlagosnak meg egy most vásárolt 22" TV-t csatlakoztattam amin van PC csatlakozás is.Ezt össze kötve azt írja ki a Tv-kijelzőjén hogy "HATÓSUGÁRON KÍVÜL"Természetesen a másodlagos monitor (TV)a VGA csatlakozásra van kötve,megfelelő kábellel.Kérdésem az hogy mitől van a hiba?Kipróbáltam másik Tv-vel(LG 42 PQ 2000 Plazma 106cm )És tökéletesen működik.Hol lehet a hiba?Segítséget előre is köszönöm.
Szia,
Probalj varialni a felbontason, illetve a frissitesi gyakorisagon.
Amit az Nvidea progi alapból ad az a 1280x1024(ajánlót)
De én ha 800x600 ig le veszem akkor sem változik.Viszont az érdekesség az hogy :::Amikkor indítom a PC-t akkor a másodlagos monitoron(TV) jelenik meg az alaplap felirat meg ilyenek,de amikkor el telik 4-5 mp és indul a Windows akkor át vált az elsődleges monitorra.És akkor írja ki a tv-n hogy "hatósugáron kívül" van.Ezért nem értem a dolgot.Ha Svideo kábellel kötöm össze akkor minden OK csak nem jó a kép minősége.
Felbontáson kívül a Hz-t is próbáltad feljebb vagy lejjebb állítani?
Igen. Alapból 85 re álitja és én át tetem 75 re de akkor sem változik.
Tedd 60-ra, azt a legtöbb monitor és megjelenítő szereti.
Ilyen lehetőséget nem ad nekem.
Mi a legkisebb amire engedi tenni?
75 hertz-re engedi még.És 16 bit szin.De most a 32 bit szin-re van álitva
A win beállításoknál vedd ki a pipát a "monitor által nem támogatott üzemmódok elrejtése" részből és adj neki 60Hz-t.
Bocsi a hülye kérdésért.Hol találom ezt a lehetőséget?
Egyébként azt írja hogy megfelelően működik.Látni látja hogy csatlakoztatva van de kép nem jelenik meg rajta.
Windows XP: Háttérképre jobb egérgomb -> Tulajdonságok gomb -> Beállítások fül -> kijelölöd a TV-t -> megnyomod a "Speciális" gombot -> A feljövő menüben kattints a "Monitor" fülre és ott lehet állítani .
Windows 7: Háttérképre jobb egérgomb -> Képernyőfelbontás gomb -> Kijelölöd a TV-t -> Rányomsz a "Speciális beállítások" feliratra -> A feljövő menüben kattints a "Monitor" fülre és ott lehet állítani . |
Bejelentkezés
Hirdetés |