Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Galaxis disco fény építése
Hali mindenkinek!
Egy pár napja olvastam,hogy valakinek kellene nagyító Van elég sok,ha még mindig érdekel valakit. 8cm-es,kimondottan fényekbe való. És lenne még 24v motorok,ebből van vagy 200db. Rakok fel fotót is!
Helló pm üzenetet küldöm ne legyen off a témában!
Nagy méretű nagyítót hol lehet venni? Olyan 300-400 mm kürölit.
guliver 83 most kínálja :yes: 8cm-est,meg ha érdekel nekem van 1db 34mm-es,meg ha több ilyesmi kell még talán van itthon. Nekem nagy 6-8cm es kell a tervezett fénycsóva eléréséhez.
Sziasztok!
Milyen fénycsóvát szeretnél csinálni? Vagy csak pontba világitani?
őőő 300-400 mm-es azaz 30-40 CM-es kellene 8 centi az 1/4-e sincs
djgombi igazad van automatikusan 30-40mm -ert értettem azaz 3-4cm,Nem a váltószám a gond csak bennem ez föl sem merült. 30-40cm-es nagyító hova kell neked csillagászkodni? Erre kíváncsi vagyok. Bár ha jól tudom olyannal lehet diszkókhoz felhő pásztát is csinálni egy jó kis halogén izzó izzók segítségével.
Hát színes fénycsóvákat akarok majd led vagy színes égőg segítségével. Pontosan nem tudom még mekkora fénycsóva kell. A fényeffekt egy nagyobb terembe üzemel majd,és a lencséket állíthatóra csinálom,hogy kisebb és nagyobb helyeken is tudjam használni. És nem pontszerűre akarom hanem kb úgy hogy olyan 40cm es sugara legyen a terem végénél a fénynek. De még majd elválik,kísérletezgetek egy kicsit.
Helló !! Érdekelne az 1 és a 2 motoros elektronika minden segitséget meg köszönnék. KÉRDÉS? Az 1motoros vezélés képes a polár relét 1ütemnél az eggyik irányba a másik ütemnél a másik irányba váltani??
hello én ehez hasonlo fényt szeretnék épiteni mik kelenek hozzá ja és a fénynek nem muszáj hangvezéreltnek lennie köszi a segitséget elöre is
Szia
Nagyon egyszerű egy ilyet csinálni, de ha nem teszel bele hangvezérlést akkor hogy gondoltad a meghajtását a motoroknak. Vagy csak egy irányba fogna forogni a motorok.
nem váltakozva de én modnjuk 1 motort akattam volna bele rakni ami oda visza mozgatja a tükröt de végül is 2 vel még jobb lene
Ha érdekel vannak adataim fényekről, hogy hogyan is néz ki belülről.
Üdv
A tervek engem is érdekelnének. Üdv Norbi
Itt lehet látni, hogy hogyan vannak benne a dolgok, nagyító, gobó, égő, majdnem minden fénynek ez az alapja.
Köszi de ez megvan nekem is.Esetleg nem lenne még valami leírásod fényekről??
Köszi szépen.Esetleg még valami használható motorvezérlő nem lenne??
Hali
Van egy félkész discofényem (saját készítésű) minden okés mert frankón működik és már csak egy motorvezérlés kéne, de amiket eddig találtam és megépítettem valamiért nem jók. Ha valaki tudna küldeni egy 100%ban jó rajzot azt megköszönném.
Hello!
Én ezt a kapcsolást jónak tartom, még nem építettem meg de, hamarosan megépítem.
Szia!
Van még eladó motorod esetleg?
Tizenöt év alatt, lehet hogy elhasználta őket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |