Hello
Szereztem egy Vp7 Telelink nevű valamit. Hawerokkal azt próbálgattuk ki találni mi lehet, de a sejtésünk az, hogy riasztónak a telefonhívó része lehet. A kérdésem pedig a következő lenne:
1: Hogy tudnám át alakítani, hogy simán, ha mozgást érzékel, kezdjen el riasztani és maximum akkor hallgat el, amikor ki húzom?
2: van egy vezeték nélküli csengő adó része, amit úgy nézek, hogy több frekvenciára vagy csatornára lehet állítani, nos, a kérdésem az lenne, hogy a kettőt össze tudnám hozni úgy, hogy ha pl. meg nyomom a gomb ott, akkor riaszt, vagy ami jobb akkor hallgat el?
Mire is lenne ez jó úgy, ahogy ki találtam? Még magam sem tudom, de valamire tuti hasznos lesz a dolog egyszer valaha.
A Segítséget előre is köszönöm.
Ez egy riasztórendszer központi egysége. A perifériák (40db) jeleit rádiófrekin várja (úgyszintén a kezelőegységet is, amivel be lehet programozni). Nehéz elképzelni, hogy így magában használható (bár van rajta egy mozgásérzékelő) mert nem tudjuk mire van felprogramozva.
Sajnos minél okosabb egy készülék, annál kevesebb alkatrész használható fel belőle más célra...
(#) |
Moderátor hozzászólása |
Jún 26, 2012 |
A téma nyitása felesleges volt, a hanyag írásmód még ezt is tetézi, ezért zárolom.