Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Én abban szeretnék segítséget kérni,hogy tud-e valaki EASY-6xx vezérlő reléhez EASY_COM fájlt VB.NET megjelenítéshez? Előre is köszönöm! Üdv. Joci
Hello!
P.ü.-ben írd meg a postacímed, küldök neked komplett CD-t! Üdv.rótostót
Köszönöm a segítséget! Küldöm a címet!
Szia! drotostot77
Megkaptam CD-t még egyszer nagyon köszönöm. Megnéztem és lenne egy kérdésem elolvastam az easy_com leírását ,de abban az van ,hogy easy 500,700,800-hoz használható. Én pedig egy easy 621-dc-tc használok,ehhez is használható? üdv.joci
Hello!
Az Easy 4xx,6xx sorozat az easy 5xx,7xx elődje. Ugyan nem próbáltam, de menni kell(ene) vele. Mellékeltettem hozzá példát Excel táblázatban készíthető adatgyűjtésről. Ha elakadnál, szólj és lehetőségeim szerint segítek! Áldás, Drótos
Szia !
Köszönöm szépen az áldást,megnézem!
Hello drótos!
Megnéztem amit mellékeltettél és kipróbáltam,de sajnos még nem működik.Azt az üzenet írja,hogy nincs kapcsolat az eszközzel.Port és sebesség beállítás jó. Easy_COM-mal pedig,hogy az eszköz nem válaszol. Még próbálgatom.Azt olvastam az egyik fórumon ,hogy a 4xx,6xx más protokolt használ mint az 5xx,7xx nem tudom nem-e emiatt nem megy? Ha esetleg lenne valamilyen ötleted,azt megköszönöm! Üdv.joci
Sziasztok. NEkem van 2 db Easy 721-DC-TC. Nem tudtok véletlenül hozzá programozó kábel (elsősorban USB-s) kapcsolási rajzot? Esetleg software-t amivel programozni lehet?
Hello!
A progit megkapod Tőlük ingyen, ha faxolsz Nekik egy számlát a vásárlásról. A kábel szvsz egy hasonló lehet: Bővebben: Link Áldás! Drótos |
Bejelentkezés
Hirdetés |