Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   31 / 257
(#) Csupasz válasza Dzót hozzászólására (») Jún 10, 2012 /

Szia!
A Mr. William Wu az illetékes, neki írjál egy ajánlatkérő e-mailt.Válaszol, megadja az árat,(1db viszonylag magas lesz), és kérdezz rá a szállítási költségre, mert ők futárszolgálattal szállítanak, k. drágán.
Általában a PayPal nem elfogadott,inkább az előreutalást preferálják!
Mindenesetre egy e-mailt megér!
Üdv:
Csupasz :eek2:
(#) Gery78 hozzászólása Júl 25, 2012 /

Sziasztok!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy rendeltem minta alkatrészeket (free sample) a Texas Instrumentstől, és nem tudom hogy kell-e majd valamit fizetnem a csomag megérkezésekor. (Pl vám, adó stb.) Van esetleg ebben tapasztalatotok? Rendeltetek már mintában alkatrészt ettől a cégtől?
Előre is köszi!
(#) kadarist válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Szia!
Nem kell semmit sem fizetni, de arra számíthatsz, hogy felkeresnek telefonon és érdeklődnek a projekt állásán.
(#) Gery78 válasza kadarist hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Értem köszi szépen a segítséget akkor megnyugodtam.
(#) rexadi hozzászólása Júl 29, 2012 /

Sziasztok! E-bay-ról nagyon nagyon meg szeretném ezt rendelni a kis tesómnak, de nekem nincs paypalom se semmim. Lehet (v van olyan ember) aki segítene nekem? vki, aki megrendelné, mindent kifizetnék amit ő ezért, és még pluszt is, de nagyon nagyon szeretnéééém!
(#) epyn válasza rexadi hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Idézet:
„nagyon nagyon meg szeretném ezt”

Mit is?
(#) rexadi válasza epyn hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Bővebben: Link
bocsi, nem nyomtam a hozzáadás gombot
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 3, 2012 /

Sziasztok!
Péntek este a paypal-on átírtam a bankkártya adataimat, mert megjött az új kártyám. Ezután a paypal korlátozta a fiókomat és hiába csináltam meg mindent, amit írtak, még mindig korlátozott. Ezt írták indoknak:
Idézet:
„Your account access has been limited for the following reason(s):

Jul 27, 2012: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.

Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions.

If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction.”

Legutóbb hétfőn reggel kaptam mailt, hogy fényképezzem le a személyit és lakcímet igazoló iratokat és küldjem el. Lefényképeztem, feltöltöttem és azóta még semmi hír. Amíg ezt meg nem csinálják, addig még használni sem tudom a paypalt, mert nem lehet pénzt küldeni így. Valaki járt már így, hogy korlátozták a fiókját?
(#) Hury válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Üdv! Bocs a kérdésért, aktiváltad az új bankkártyádat?
(#) Ricsi89 válasza Hury hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Persze, a 400Ft-ot le is vonta a rendszer, másnap reggel vettem észre ezt az üzenetet plusz a mailt, amit küldtek erre vonatkozóan.
(#) Novak válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

A 400Ft-os levonásnál a négyjegyű kódot írd be a paypal accountodban a megfelelő helyre, utána változtass jelszót (ahogyan kérték a levélben), és szerintem működni fog.Én is most váltottam kártyát, ment probléma nélkül.
(#) Ricsi89 válasza Novak hozzászólására (») Aug 3, 2012 /

Most kaptam egy mailt, miszerint végre feloldották a korlátozást. megnéztem és tényleg. Jó lassan megy ez nekik. Kellett 5 nap, mire megnézték a feltöltött képet.
(#) lanti hozzászólása Aug 4, 2012 /

Sziasztok! Paypallal fizetek e-bankkártyáról megy is minden flottul csak egy pöppet fáj hogy a paypal a forintot dollárra 12-18 Ft-al rosszabbul váltja mint akár a saját bankom/ az is rossz de csak 2-6Ft-al/ nem lehet itt valami okosságot kitalálni ? Pl a dollár 237 de én 145-ért kapom...
(#) DJ Tacki válasza lanti hozzászólására (») Aug 4, 2012 /

Paypal-nál a fizetés valamelyik lépésénél be tudod állítani, hogy vásárlás pénznemében, vagy saját pénznemedben (forintban) terhelje a számládat. Első esetben a bank váltja a valutát, de hogy mennyiért, azt csak pár nap mulva tudod meg, amikor megjelentik a tranzakció-történetben.
(#) rossman hozzászólása Aug 5, 2012 /

Sziasztok. 1 hete rendeltem az Ebay-ről akkor ki is fizettem mind a 2 tételt, de azóta nem kaptam semmi visszajelzést. Ha jól tudom kapnom kellene 1 kódot hogy hol jár a csomag de semmit nem kaptam. Egyik eladótól kaptam valami olyasmit hogy keressen válaszokat /Find answers from star-doo/.

I haven't received my item yet (1)
Item I received is not as described (1)
Request to change an order (0)
Combined postage (0)
Payment and checkout (4)
Returns (2)
Postage (4)
Details about the item (1)
Other (0)
Ez normális, hogy semmi reakciója sincs a másik eladónak a vásárlásra?
Jó lenne ha tapasztalt már ilyet és megosztaná velem /velünk/is.
(#) nedudgi válasza rossman hozzászólására (») Aug 5, 2012 /

Egy hét alatt azért valószínűleg odakerült egy csomag ikon a tételeid mellé. Csak akkor kapsz regisztrációs számot, ha ajánlott levélként került feladásra. Az eBay ad egy figyelmeztetést a visszajelzésre, ha közeledik a 30 napos határidő vége. Akkor kell reklamálni, addig felesleges izgulni.
(#) rossman hozzászólása Aug 5, 2012 /

Igen az 1ik termék mellett van borírték ikon de a másikról semmi hír.
Remélem nem lesz vele gond, és köszi a gyors reagálást.
(#) jdani hozzászólása Aug 11, 2012 /

Hali.

Gondolom halottatok már az alibaba.com oldalról is.
Ez is olyan oldal mint az ebay, tehát vásárolni lehet az oldalon?
Pl itt ez a PIC Mennyiért vehetem meg, mennyi a posta, stb?
(#) Csupasz válasza jdani hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Szia!
Lehet vásárolni, de nem egyszerű...
Meg kell keresned emilben Ms.Antonia Leung-ot, és tőle kérni egy árat.Ebből a termékből vásárolhatsz egy darabot is, de általában nagyobb mennyiség az olcsóbb.Szállítani "márkás" cégekkel szállítanak ( Fedex,TNT,etc..), és nem olcsón!!
Ha megkeresed a hölgyet ő megadja az árat és a szállítási költséget.
Próbáld meg a jobb felső sarokban az Aliexpressz-t.
Üdv:
Csupasz
(#) jdani válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Elég érdekes oldal...
Jobban megéri ebayozni?
(#) Csupasz válasza jdani hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Hobbystáknak igen.Ez annak éri meg,pl. kereskedő, aki negy tételben vásárol.
(#) ButaBambi hozzászólása Aug 13, 2012 /

Sziasztok!
Ebay-ről szeretnék vásárolni magamnak kerékpár alkatrészeket 1200-1500$ értékben.
Ahogy számolgattam kb. 65kg lenne a csomagom.
1. kérdésem az lenne hogy üssem le az összes terméket vagy elég hogyha csak 1-et ütök le és a
többit lebeszélem vele ergo nincs jutalék etc. ,vagy üssem le mindet ne akkarjak már okoskodni...?
2. Nem igazán csináltam még külföldről rendelést szóval nem tudom hogy van-e vám vagy nincs?
Ha van hol mikor kinek kell fizetni?
3. A szállítás hogy az olcsóbb ,biztonságosabb nah meg persze az idő se utolsó szempont!
Hajó vagy Légiposta?
4. A fizetés. Nem szeretnék megmondom őszintén előre utalni ilyen nekem nagy összeget ,persze
a csomagküldés díját azt átutalnám előre. Lehetséges ez vagy álomvilágban élek?

Kérlek segítsetek mert nem nagyon vagyok tisztába a fent említett dolgokkal!
(#) nedudgi válasza ButaBambi hozzászólására (») Aug 13, 2012 / 1

1, A jutalék tartalmaz biztosítékot arra is, hogy az árut megkapod, illetve a pénzedet visszakapod, ha átverne.
2. Ha az EU-n belül adják fel, akkor nincs vám, maximum ÁFA van.
3. A hajó olcsóbb, de lassabb.
4. Ha PayPal a fizetési mód, akkor csak az "előre utalás" a lehetséges megoldás.
(#) ButaBambi hozzászólása Aug 13, 2012 /

Az Usából érkezne akkor elképzelhető a vám és az áfa?
(#) _vl_ válasza ButaBambi hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Egy 65kg és 1200-1500 USD értékű csomag esetében szinte biztos lehetsz benne, hogy lesz vám is és áfa is.
(#) lesliegold hozzászólása Aug 13, 2012 /

Sziasztok,

Ma tapasztaltam, hogy DHGate-ről eltünt a Paypal fizetés mint lehetőség. Mi történt, tud valaki útba igazítani?
(#) saraha hozzászólása Aug 18, 2012 /

Üdv,tudja valaki,hogy miként alakulnak a többletköltségek,ha Kínából rendelek kb:70 000Ft-ért,elektromos cuccot?Vám ilyesmik...
(#) kadarist válasza saraha hozzászólására (») Aug 18, 2012 /

Szia!
Ez nagyban függ attól, hogy mekkora értékjelzéssel adták fel a csomagot. Ha olyan összeg van a kísérő okmányokon, csomagoláson feltüntetve akkor fizetni kell, de ha a fizetési (adó, vám) alatti, akkor nem.
(#) saraha válasza kadarist hozzászólására (») Aug 18, 2012 /

Szia,akkor gondolom,hogy ezt még előtte egyeztetni kéne az eladóval nehogy meglepetés érjen.
(#) _vl_ válasza saraha hozzászólására (») Aug 18, 2012 /

Szerintem ez nem így működik. Ha kintről rendelsz 70 rugó nagyságrendjében, akkor vastagon benne van a pakliban, hogy vám és áfa lesz belőle. Ezzel számolnod kell (a vételár + szállítás harmadával számoljál nyugodtan), az a lesz mázli, ha megúszod enélkül.
Lehet erőlködni azon, hogy valamivel kevesebbet írjanak rá, de ha a valós érték tizede lesz odaírva, az már feltűnik, akkor pedig buktad az ügyeskedést, mert nem a ráírt összeg, hanem az általuk becsült forgalmi értéket fogják nézni.
Következő: »»   31 / 257
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem