Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Nem értem. Megveszed a programot és a tied. Az a verzió örökre a tied. Nem olyan, mint a vírusirtó, hogy évente meg kell venni. Én megvettem 12.000 Ft-ba került anno ha jól emlékszem. Természetesen el vannak szállva a szoftverárak, de ez azért megfizethető.
Miért lesz 6-os verzió?
Én nem látom, hogy fejlesztenék mintha halott lenne az egész. Épp altarnatívát keresek mert egy bizonyos lábszám felett nagyon lassú a tervezés így, hogy nincs normális légvezeték kezelése.
Sajnos nem tudom, de ez azért nem egy professzionális program, napi használatra, valószínűleg sosem lesz olyan komplex, mint a milliós árú nagyok. Nekünk barkácsolni meg pont elég.
András
Szia! nekem olyan is van amibe be vannak írva hogy melyik láb mi.
Lájkoltam.
Üdv!
Mellékletbe tettem fel egyet.
Sziasztok, az alkatrészekhez , hogy tudok értéket adni , úgy hogy nyomtatáskor az ne legyen ott ?
Köszi!
Az egyik ha jobb egérgombbal rákattintasz és kiválasztod a Name.. majd ott beírod névnek az értéket.A másik ha az S1 vagy S2 rétegre írod az értéket.
Feliratozásra a 0, a magyarított verzióban pedig a K1 való!
Egyébként meg, nyomtatáskor bármelyik réteget ki lehet kapcsolni.
Sziasztok! Rotációs enkóderhez (nem SMD-s, ha lehet) és ilyen billentyűzethez van valakinek makrója?
Sziasztok,a Sprint Layout 5-ben nem talalom a nyomogomb-ot.
Honann lehet letolteni .LMK file-ban? Segítsegeteket elore is koszonom.
Csatolok néhányat, mert nem írtad konkrétan, hogy milyen kell....
Nézz magadba! Meddig tartott volna egy adott kapcsolót magadnak lerajzolni? kb.2-5 perc, gyakorlottságtól függően. És akkor pont olyan lenne, amilyet Te jónak tartasz.
Ez nem csak neked szóló tanács, globálisan mindenkinek így kellene szaporítania a saját elemkönyvtárát.
Vettem a lapot én is. Azért kértem makrót, mert még _SOHA_ nem voltak ilyen alkatrészek a kezemben. A rotációs enkóderről még talán találok rajzot, de a billentyűzetről csak annyit tudok, hogy _biztosan_ nem az a valódi típusa, tehát nincs szinte semmi támpontom.
Ha nem szereted a meglepetéseket, panelt csak akkor tervezel, ha ezek az alkatrész a kezedben vannak. Megépíteni is csak akkor tudod ha megvannak az alkatrészek.
Sziasztok,koszonom szepen a gombokat
Nekem sima nyomogomb kell (a nagy kapcsolo melletti nyomogomb)
Messzemenőkig egyetértek. Annyiban szoktam áthágni ezt a bölcsességet, hogy esetenként megelégszek az adatlappal (pl. megbízásos tervezéskor).
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2012
Sziasztok
Én sprint layout 5-öt használok és nagyon meg vagyok vele elégedve csak 1 kis problémám van vele. Sok alkatrészt nem találok benne.Nincs valami lehetőség a programon belül hogy letervezzem benne a csatlakozókat vagy esetleg valahonnan lehet letölteni hozzá alkatrészeket? Én keresgéltem és itt-ott találtam is alkatrészt, de általában mindig akad1-2 alkatrész amit nem találok benne. Köszi a segítséget előre is.
Szia.
A jobb oldali makro menünél (ahol kiválasztod az alkatrészeket) alul van egy mentés gomb meg asszem egy kuka. Simán megrajzolod az alkatrészt amit akarsz, kijelölöd és már csak menteni kell makronak. Én eddig így csináltam, de ha valaki tud plusz alkatrész csomagot hozzá az engem is érdekelne. Főleg az smd IC jönnének jól.
Ebből mazsolázhatsz. Bővebben: Link
Itt: Bővebben: Link, leírtam hogyan kell ezt csinálni -sok más egyéb mellett-.
Köszi. Ezek között már megtaláltam ami most éppen kellett és már így tudom hogy hogyan tudok alkatrészeket csinálni benne. Köszi az alkatrészeket, a leírást és a segítségeteket.
Tudom, azért kellene, hogy nagyságrendileg tudjak tervezni.
Sziasztok
Esetleg valakinek nem lenne 4 digites Kingbright led kijelzőhöz készen makrója? CA-56-11EWA a típusa. Köszönöm előre is.
Közben sikerült csinálnom makrót.
Ez az! Legközelebb előbb megpróbálni, azután kérni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |