Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv! Majdnem teljesen kész lettem az erősítőmmel, 2db vf2 270 w kdmod, mar csak a clip hiányzik belőle amit ma oszerakok és holnap beszerelem. Kábelezésből van mit meg tanulnom. Beszeljenek a kepék.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2012
Na csak össze hoztad, jó lesz ez!
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2012
Nem rég vetem én is észre
![]()
Ezeket a trimereket kaptam tolled,csak az egyik álló volt. A hutes pedig eleg jora sikerult, jart olyan 10 percet maxon, kihajtottam keverővel, es csak kezmelegek voltak az L idomok, a nagy bordarész pedig tiszta hideg, a ventik direktbe működnek 220 V-rol
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2012
Lehet, mar nem emlékszem, de így is jó!
![]()
Sziasztok!
Elkészültem 6 csövű Nixie órámmal.
Gyönyörű lett!
![]()
Köszönöm.
a sötét panelt már több helyen is láttam ezért úgy döntöttem kipróbálom. Egyszerű fekete spay-el lefújtam és ilyen lett. A felső azért nem fekete mert már volt egy előző vezérlő panel de az nem lett jó és kidobtam.
Ma elkészült életem első trafója.(Igazából csak rá tekertem a secunderre.)
A trabi töltőjéhez készül. 230/110V kb 2-3kWBővebben: Link Bővebben: Link
Jó lett , csak az a lógós !? ne lenne ott . (tudom nem volt kéznél alacsonyabb) ..
![]()
Milyen dobozt használtál hozzá? Nagyon jól néz ki!
Eredetileg 6V-os trafóval megy ami egyenirányítva nem lépi túl a 10V-ot.
De nekem 9V-os trafóm volt és egyenirányítás után már kevés volt a 10V-os változat. egyébként ugyan olyan magas lenne az a kondi mint a mögötte látható
Egy régi kép az egyik végfokomról. +-70V, 1KW-os táp, 2*4ohmon stabil.
Jól néz ki. És jól ki is van használva a hely
![]() ![]()
Nagyon ötletes
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
És jobb esetben nem ég el...
![]()
Sziasztok!
Építettem egy AVR dopert Topi cikke alapján. A rengeteg nyák változatból Atiotezer egyoldalas változata tetszett leginkább, de át kellett rajzolnom, mert rövidebb dobozt kaptam csak. A jumpereket kivezettem egy DIP kapcsolóra a doboz tetején, így lett a fotókon látható eredmény. Az élesztésnél nyújtott segítségért, köszönet illeti Zsuscsinyo és Zombee fórumtársakat, a cikkért pedig Topit. Azóta túljutottam vele az első sikeres íráson, olvasáson.
Köszi!
![]() Ez bakelit? Én csak az üvegszál hiányára figyeltem fel vágás és fúrás közben. Féltem is, hogy eltörik.
Ez nem bakelit hanem valószínűleg ez a cellulóz, illetve pontosan cellulóz erősítésű fenolikus gyanta nyák.
Minőségben messze alul marad egy rendes epoxis üvegszálas nyáknak, de vannak alkalmazások amire jó... "Nem a legjobb, de legalább olcsó."
C_nr_d-os, úgyhogy még csak nem is olcsó. De azért elhasználom, ha már megvettem, kevésbé igénybevett helyekre
Sziasztok!
Ma elkészültem komplett egycsövű nixie órámmal. Csak 9V kell neki és már megy is. A panelon rajta van a vezérlés és a DC-DC konverter is. A vezérlést 16F628A végzi A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2012
Nagyon szép kivitelezés. Mint bizonyára észrevették a fórumtársak, a dobozolás a vesszőparipám, valamint a nyákon lévő rend. Ez teljesen rendben van! Gyönyörű szép a dobozolás, gratulálok. Picit több idő ráfordítással ilyen remekműveket lehet alkotni. Ezt nagyon szeretem nézni!
Használd egészséggel.
Szép csak így tovább , jol látom hogy a csövet beforrasztottad ? / kár érte ha igy van /
Köszönöm a dícsérő szavakat, igyekezni fogok a jövőben is.
Néha összejön a dolog ![]()
Kersz? Van itt vagy 1 1/2 tabla.
Szia!
A videón is elég élethű lett, gratula! A program saját?
Köszönöm szépen!
A program saját.
Nincs beforrasztva a cső.
D-Sub csatlakozóbol bontottam érintkezőket és abba ül bele a cső |
Bejelentkezés
Hirdetés |