Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv! Majdnem teljesen kész lettem az erősítőmmel, 2db vf2 270 w kdmod, mar csak a clip hiányzik belőle amit ma oszerakok és holnap beszerelem. Kábelezésből van mit meg tanulnom. Beszeljenek a kepék.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2012
Na csak össze hoztad, jó lesz ez! Egy észrevétel a bal oldali panelból mintha hiányozna a trimer poti, vagy csak én nem latom?.
Nem rég vetem én is észre
Ezeket a trimereket kaptam tolled,csak az egyik álló volt. A hutes pedig eleg jora sikerult, jart olyan 10 percet maxon, kihajtottam keverővel, es csak kezmelegek voltak az L idomok, a nagy bordarész pedig tiszta hideg, a ventik direktbe működnek 220 V-rol
Lehet, mar nem emlékszem, de így is jó!
Sziasztok!
Elkészültem 6 csövű Nixie órámmal.
Gyönyörű lett! Nagyon szép ez a sötét panel. Nekem tetszik!
Köszönöm.
a sötét panelt már több helyen is láttam ezért úgy döntöttem kipróbálom. Egyszerű fekete spay-el lefújtam és ilyen lett. A felső azért nem fekete mert már volt egy előző vezérlő panel de az nem lett jó és kidobtam.
Ma elkészült életem első trafója.(Igazából csak rá tekertem a secunderre.)
A trabi töltőjéhez készül. 230/110V kb 2-3kWBővebben: Link Bővebben: Link
Jó lett , csak az a lógós !? ne lenne ott . (tudom nem volt kéznél alacsonyabb) ..
Milyen dobozt használtál hozzá? Nagyon jól néz ki!
Eredetileg 6V-os trafóval megy ami egyenirányítva nem lépi túl a 10V-ot.
De nekem 9V-os trafóm volt és egyenirányítás után már kevés volt a 10V-os változat. egyébként ugyan olyan magas lenne az a kondi mint a mögötte látható
Egy régi kép az egyik végfokomról. +-70V, 1KW-os táp, 2*4ohmon stabil.
Jól néz ki. És jól ki is van használva a hely . Gratulálok!
Nagyon ötletes egyszerű de nagyszerű!
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
És jobb esetben nem ég el...
Sziasztok!
Építettem egy AVR dopert Topi cikke alapján. A rengeteg nyák változatból Atiotezer egyoldalas változata tetszett leginkább, de át kellett rajzolnom, mert rövidebb dobozt kaptam csak. A jumpereket kivezettem egy DIP kapcsolóra a doboz tetején, így lett a fotókon látható eredmény. Az élesztésnél nyújtott segítségért, köszönet illeti Zsuscsinyo és Zombee fórumtársakat, a cikkért pedig Topit. Azóta túljutottam vele az első sikeres íráson, olvasáson.
Köszi!
Ez bakelit? Én csak az üvegszál hiányára figyeltem fel vágás és fúrás közben. Féltem is, hogy eltörik.
Ez nem bakelit hanem valószínűleg ez a cellulóz, illetve pontosan cellulóz erősítésű fenolikus gyanta nyák.
Minőségben messze alul marad egy rendes epoxis üvegszálas nyáknak, de vannak alkalmazások amire jó... "Nem a legjobb, de legalább olcsó."
C_nr_d-os, úgyhogy még csak nem is olcsó. De azért elhasználom, ha már megvettem, kevésbé igénybevett helyekre
Sziasztok!
Ma elkészültem komplett egycsövű nixie órámmal. Csak 9V kell neki és már megy is. A panelon rajta van a vezérlés és a DC-DC konverter is. A vezérlést 16F628A végzi A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2012
Nagyon szép kivitelezés. Mint bizonyára észrevették a fórumtársak, a dobozolás a vesszőparipám, valamint a nyákon lévő rend. Ez teljesen rendben van! Gyönyörű szép a dobozolás, gratulálok. Picit több idő ráfordítással ilyen remekműveket lehet alkotni. Ezt nagyon szeretem nézni!
Használd egészséggel.
Szép csak így tovább , jol látom hogy a csövet beforrasztottad ? / kár érte ha igy van /
Köszönöm a dícsérő szavakat, igyekezni fogok a jövőben is.
Néha összejön a dolog
Kersz? Van itt vagy 1 1/2 tabla.
Szia!
A videón is elég élethű lett, gratula! A program saját?
Köszönöm szépen!
A program saját.
Nincs beforrasztva a cső.
D-Sub csatlakozóbol bontottam érintkezőket és abba ül bele a cső |
Bejelentkezés
Hirdetés |