Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én félek hogy nemsokára elfogynak az olajkészletek. Energia nélkül márpedig nincsen semmi. Szeretnék építeni egy ilyen ZPM-et mert egy új darab ára megfizethetetlen és sajnos kezd lemerülni a mostani. Nem találok róla semmit.. A jelenlegit egy barátomtól kaptam akit Jack O'Neill-nek hívnak, de sajnos nem tud szerezni többet, mivel szigorítások történet a parancsnokságon. :S
Keresd fel as asgardokat, ők talán tudnak segíteni, vagy próbálj felkutatni egy ős hadi állomást, ott biztos akad 1-2 , de közben vigyázz a lidércekkel, csinálni nagyon nehéz a benne lévő vákuumtechnológia fejeltségi szintje miatt ...
A legjobb sorozat!! A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2012
Az elkészítéséhez profinak kell lenned kristályok növesztésében, ezért kezdetnek ajánlom a kandiscukor készítés gyakorlását Kristálynövesztés házilag és a ZPM elkészítése
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Mi volt? Hogy volt sorozat, vagy hogy volt asgardok?
Remélem lesz benne nafta.
silent15: Sajnos mindkettő már csak "volt". :S De ha minden igaz kapunk egy hetedik Star Wars epizódot.
Na a star wars még nem is hallottam, majd utánanézek, amúgy a csillagkapu:universe nem megy még? (nem néztem, várom hogy legyen szinkronos, és akkor megveszem. Itt sorakozik a polcomon 10 évad CSK1 és 5 évad Atlantis meg a 3 film ^^ )
A csillagkapu sorozat teljesen lezárult. Se film, Se sorozat nem készül már ( jelen állás szerint). Universe-hez nem hiszem hogy csinálnának szinkront hiszen csak 2 évad van...
Szép kis gyűjtemény A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Eddig a 15 évadnyi cuccost 3 szor láttam , tehát már minden monológot és párbeszédet kívülről fújok.
Egy év után, végre elkelt a moddolt gépházam... Bővebben: Link Az egyik szemem sír, a másik nevet. Jó az, hogy kaptam érte egy kis pénzt, de rossz volt megválni tőle. Olyan furi ez....
Szerintem ezzel simán foglalkozhatnál, mert nagyon jók!
Elhiszem hogy sír az egyik szemed. Nagyon szép!
Köszönöm! Kár, hogy kevés a műértő és a készpénz... Különben tényleg megérné foglalkozni vele. Sajnos, így is áron alul ment el és 1 évig vártam a vevőt...
Az Universe-ért nem is kár. Az alulmúlta a sorozattal szembeni várakozásokat, ezért is nem folytatták. Mellesleg valóban gyenge volt, két három résztől eltekintve.
Nekem nagyon tettszett. Örültem, hogy nem mindig ugyanazok az ellenségek/csaták voltak. Nem azt kellett epizódokon keresztül néznem, hogy halomra lövik a zidegeneket...
Nekem ezekkel a belviszályokkal, politikai, leszbikus, és egyéb érdekekkel átszőtt, röhejes problémamegoldásokkal tarkított sci-fi-k nem igazán tetszenek. Igenis legyen látványos technika, legyenek gonosz erős okos űrgecók, és még okosabb trükkösebb ellenfeleik, szép nők, jó jelenetek, szerelmi szál, de ne túl folyós. Meg egy zacskó csipsz, (5kg) 10l Kóla, HD TV.
Ha ezt vesszük szempontnak, akkor azok a legjobb részek, amikor az Orai (óráj) al harcoltak, mármint az űrcsaták
Ahogy a barátom szokta volt mondani:
Kosztümös film? Ja! Az a b*szós-kardozós...!
Nekem az Orici tetszett.
Később a V sorozatban gyík királynőként is jó volt, de azt a sorozatot is leállították.
Ő nem Adria???? Adria
Morena Baccarin a rendes neve a hölgynek.
Nézd meg a V-Látogatókat. Az is jó sorozat volt. Az 1984-esnek egy feldolgozása.
Ez sem rosz, de majd star trecket akarok nézni , mert az valahogy kimaradt.
ST-ből nálam az abszolút favorit a Voyager. Hozzá képest a többi (NG, DS9, stb...) dögunalom.
Nálam már az Orion űrhajó idejében lejárt ez a műfaj. Bővebben: Link
Pedig van belőle jó is... Mostanában a Terra Nova-ra vagyok rákattanva. Eddig nem is rossz!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |