Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A Pirx-re emlékszem én is. Az akkor kapható összes műanyag edény megjelent az űrhajókban. De egyéb eszközöket is lehetett látni. Egy kis ízelítő.
Ezzel is lehet ölni: Bővebben: Link
De biztos csak 7/9 miatt nézted Te kis pajzán modi.
Nagyon sok részét láttam. Csak a Szulák Andi az, aki valahogy kilógott a sorból.
Ilyen sincs. Már jó órája forrasztom a vezetékeket, pont az utolsó lépés lett volna, hogy a trafót rákössem a műszerre, és előtte egyenirányítani kellett volna. Fogtam, kiforrasztottam egy hidat, de kivétele közben letörtem a lábát. Nincs több hidam itthon, a fene se tudja, mikor tudom az áramkört rendesen is kipróbálni. Ekkora balszerencsét. Pedig nálunk ma kezdődött az őszi szünet, meg is örültem, hogy végre forraszthatok.. Ááá.
Ha látszik a kivezetés, akkor csak körbe picit meg kell csiszolni és lehet hozzá vezetéket forrasztani. Vagy fogni négy diódát és építeni egy hidat.
Hát, most szerintem nem kapkodtam. Direkt kétszer átmentem az ón szívó harisnyával a forrpontokon, hogy ne legyen gond..
Esélytelen. Már kidobtam, totál be van öntve műgyantával. Építeni meg nem tudnék mire most hidat.
Én múltkor megcsináltam a nyákot, hogy biztos van itthon ilyen híd, de nem volt, erre fogtam 4 diódát és beépítettem azt a híd helyére. Nem lett túl szép, de működött. Egyébként mi jót építgetsz?
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Nézzétek el, amiért ilyen ramaty lett a kép, de ezt hogy hívják?
Ez pont egy olyan, ami Janinak kellene. Greatz híd.
Szerintem is a híd helyére tedd be a diódákat. Mielőtt köbzoli OFF offolásért ejnye-bejnyézni kezd.
A magyar sci-fi ikonikus műve , a hatására gyerekkoromban a hőálló ezüst spray segítségével és némi ragasztó felhasználásával elkészítettem a saját űrhajóimat. Némelyik jobban sikerült mint a filmben szereplők Es még nálunk a kenyereskosár repült, addig az angolok köbméterszámra fújták ki a freont a SAS-1 fúvókáin. Bár még így is megelőzték az Orion űrhajó vízcsapjait és ETA vasalóját. Overkill !!! (Igen és a magyar Pirxben legalább nixicsöves Hunor számológép van a műszerfalban )
Félre ne érts. Nekem is tetszett annak idején a Pirx ötletessége. Mára viszont szinte viccesnek tűnik. Ugyanúgy mint a Orion nike jelre emlékeztető varangy űrhajói.
A SAS-t simán szétlőtte vóna azorion.
Az ideológiai töltetről meg nem is beszélünk. Pedig az is megérne egy misét.
Forrasztóállomást. Hídnak amúgy nincs helye külön. Sajnos..
Keress egy témát ahol lehet erről beszélgetni. Négy diódát elhelyezni pedig nem nagy gond.
Most akkor hol hull a hó a pihenő pákásokra ? igyekszem nem off lenni végre
Csak mert mára elegem lett a pákázásból
Úgy látom most épp sehol. Bővebben: Link Bár tegnap még mást jeleztek. Bár Alaszkában esélyes. A pákával meg mi bajod?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |