Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1995 / 3609
(#) Müszi válasza mineral hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Fogyasztás kb. 2-3l közötti, 2 hengeres Diesel-motor van benne, 523ccm. JDM Titane GLX II a tipusa, francia autó, de japán ipari motor van benne
Variátorváltós (automata).
(#) Ricsi89 válasza Müszi hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Az én robogómnak pedig 62km/h a végsebessége. kellene költeni rá egy kicsit, mert a hajtás már kicsit kopott, és akkor beérné kevesebb benzinnel is és jobban menne.
(#) zoly15 hozzászólása Nov 16, 2012 /

Sziasztok!
Ma szét kelett szednem a Babetta 207 blokkomat, mert szivárgott mind a forgattyúsház, mind a hajtómű. Az oka meglett, a tömítőfelületek egyenetlensége, azt síkba csiszoltam, már csak a kérdés van hátra: mivel kéne bekenni a tömítéseket? A hagyományos zsírozás? De ekkor utána kell húzni, ami ennél a blokknál nem lehetséges, főleg a forgattyúsháznál. Vagy szárazon való összerakás? Csiszolás után szinte nincs is hézag a tömítőfelületek között, nem lehet átlátni, egy-két helyen látni át de ott is csak haloványan. Előre is köszönöm!
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Valami ilyesmivel Bővebben: Link azért kend be. Eredetileg egy papír tömítés volt ott azt kellett zsírozva szerelni. Manapság már csak az ilyen meg hasonló maszatok szokásosak. Ne Sziloplasztot használj.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Fú, van ára az fix, és a leg roszabb, hogy nem áll rendelkezésre, lehet hogy csak zsírozni fogom, apámék a járműjavítóba a mozdonyokat is csak zsírozták

Akkor váj közé papírt különben folyni fog. A mozdonyon nagyobb felületek és jobb síkmegmunkálás van. Van olcsóbb is mindjárt keresek csak erre bukkantam elsőnek.

Van hozzá gyári tömítés, csak azt szokták megkenni, de van aki szárazon teszi össze... Az a baj a pasztával ,hogy nem tudok most vásárolni semmilyent sem.

Csak van egy autósbolt vagy egy festékbot felétek. Számtalan fajta van, ott majd tudják mit visznek a helyi szakik. A zsírozott papír is jó egyébként régen mindig azt használtam. Váltó tömítésre is szokásos.
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2012

Nos a neten kutakodtam, elenyésző aki spec tömítést használ a célra.
Legtöbben az FBS-t alkalmazzák a célra. Nem benzinálló, de olaj és hőálló.
Én arra gondoltam hogy a forgattyúsházat zsírozott papírral rakom össze, a hajtóművet pedig FBS-el bekent papírral.

Az FBS határeset. Ha olajos a felület nem tapad. Ha minden tiszta összeszereléskor akkor elmegy.

Nitrohígítóval lemosok mindent, de még fontolóra veszem a dolgot.... Csak annyira halott téma ez a neten....

Itt egy kicsit olcsóbb. Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Bemész egy autósboltba és kérsz blokktömítő pasztát. Ezeket szokták alkalmazni olajteknőnél, szelepdekninél, váltónál. Olaj és hőállóak is.
(#) pepe091 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Tiszta S*msung
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Én a netről is azt hámoztam ki hogy jó oda, még a forgattyúsházhoz is, 2-3 év alatt kieszi a benya..... De úgyis össze lesz szorítva a felület, így kicsi az esély rá, főleg hogy majdnem fémesen tömít, most hogy ránéztem.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Ez tényleg az...!
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

A másik szerintem is jobb volt.
(#) silent15 hozzászólása Nov 16, 2012 /

Hehe

kép
(#) mate_x válasza silent15 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Erre csak ennyit tudok mondani:
(#) jani1987 hozzászólása Nov 16, 2012 /

Venni akarok egy jó kis elektromos gitárt közel 39 000-ért, de mivel nincs meg a rávaló, így arra gondoltam, hogy eladom havernak a nagy 300-as akváriumot. Úgyis ácsingózik utána. Erre 5 azaz 5 ezerért akarja megvenni. Nem mondtam neki, de ez még haverok közt is rablás. Ennyire nem vagyok megszorulva, hogy ilyen olcsón adjam oda.
(#) szamóca hozzászólása Nov 16, 2012 /

Aki teheti, tegye HD-re.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Az viszont lehet, hogy ő annyira megvan, hogy csak ennyit tud adni érte.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Nagyon látványos.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Most fog kapni fél millió forintnyi támogatást és még van az előzőből. Ha megkapja, akkor "aszongya" autót vesz belőle.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Te meg mondd azt, hogy máshol vegyen akváriumot. És keress te is támogatót.
(#) silent15 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

Én zongorát akarok venni, cirka 200,000 Ft :S
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 16, 2012 /

A családban aligha, mivel sem az anyagi, sem az egymáshoz való viszony nem visz közelebb. Van egy kisebb tartalékom, de azt másra szánom. Pl saját házra. Havonta 35-öt kapok heti 20 óra melóval, de úgy látszik ez a kívánság csak jövőre teljesül.
(#) Gránátalma válasza szamóca hozzászólására (») Nov 17, 2012 /

Tyűűű! Nem semmi!
(#) szamóca hozzászólása Nov 17, 2012 /

(#) szamóca válasza silent15 hozzászólására (») Nov 17, 2012 /

Következő: »»   1995 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem