Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Üdv!
Nem tudná valaki megmondani, hogy melyik RT számban volt szó az R1250 vevőről? Erről:Bővebben: Link 73&DX! HG8-654 A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2012
Évkönyvben volt, 2 vagy három éve.
Otthon pontosan megtudom mondani ha pontosabban érdekel. Mellesleg mire vagy kiváncsi (lehet hogy tudok segíteni).
RT ÉK2008
És a rajza is letölthető a Rádióvilágról.
A rádiótechnkában ugy 1980 körül megjelent egy sweep generátor kapcsolási rajz. A fix oszcillátor 1Ghz volt a válloztatható 1-2 Ghz közt volt. Igy egy fogással átfogta a 0-1 Ghz tartományt. Ennek a kapcsolási rajzát keresem. A cikk pontos helye is jó lenne.
Szia mindenki.
A Hobby elektronika újság 2002/5 sz keresem amiben a villanypásztor is benne van és a nyák rajz .Köszönöm szépen.
Szia!
Olvass vissza egy kicsit és találsz linkeket meg útbaigazítást.
Sziasztok!
Először is Boldog karácsonyt! A 4sharedről szeretnék letölteni Rt számokat konkrétan a 2008/8,9,10 es számot amibe a multifunkciós led kijelző van. A gond ott van hogy beregisztráltam az oldalra de nem tudok letölteni. Kijelölöm a fájlokat és van amikor eltűnik a download felirat de mikor megmarad hiába kattintok rá semmi se történik. Van valakinek erre valami féle ötlete? Előre is köszönöm a segítséget! üdv szaky27
Szia!
Ne jelöld ki a fájlt, hanem kattints a fájl nevére, majd download, és ezek után free download. A visszaszámlálás után pedig megindul a letöltés.
Szia!
Köszi a tippet. Úgy tűnik megvan hogy mi volt a ludas, a vacak chrome. Firefoxba simán megy ahogy leírtad. Köszönöm a segítséged és Kellemes ünnepeket! üdv szaky27
Üdv!
Nem volt valamelyik RT számban szó az antennaforgatásról? 73&DX! HG8-654
Szia! Az1992. és 2002. évkönyvben.
73! ex HG9AT
Köszönöm az információt, utánanézek.
73&DX! HG8-654
Szia
Hol lehetne megtalálni a Rádíótechnika 2012 számait? Köszön a segítséget
Szia!
Olvass vissza egy kicsit és megtalálod a linket.
Csak két szám van ott '12 -ből (1. és 2.)...
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
Szia
Kérem nem mondaná meg valaki hogy honnan lehetne leszedni a Rádiótechnika 2012 1 - 12 számait. Köszi A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2013
Sziasztok Rádiótechnika 2012/7-8 számára lenne szükségem azon bellűl "ISM sávú rádiós eszközök" cikk érdekelne. Nagyon nagy segítség lenne.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha beszkenelve jó, akkor tudok segíteni, nekem megvan az egész 2012 sorozat otthon.
Bizonyára nagy pofátlanság ilyet kérni, de nekem jó lenne a decemberi szám összes, csak hasznos oldala. Ha nincs semmi kedved ennyit szkennelni, akkor egész nyugodtan hagy figyelmen kívül. A karácsonyi ünnepek alatt elfelejtettem megvenni, januárban pedig már visszavitték a remintendát. Nekem is megvan a 7-8. és 9. szám, átvállalhatom messernek a ISM szkennelését cserében. Én is jelentkeztem volna, csak benn maradtak a munkahelyemen ezek a számok.
Igen jó lenne csak "ISM sávú rádiós eszközök" cikk lenne fontos, ha elküldenéd sokat segítenél nekem.Előre is köszönöm.Privátban elküldöm a mail címemet.
Privátban neked is küldöm a mail címemet elküldhetitek mind a ketten, így biztosan meg lesz.
Elég csak "ISM sávú rádiós eszközök" cikket scannelni.Köszönöm
Ma már késő van, szóval holnap délután/este elküldöm.A 2012 decemberire gondolsz?
Csak egy kérdés.Az adatlapon lévő címek jók, privátba nem jött semmi. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2013
Küldheted az adatlapon szereplőre is.Szerintem a spamek közt van mert gmail-ról küldtem citromailodra.Citromail sokszor berakja.Várom.
A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |