Fórum témák
» Több friss téma |
Ezt eredetileg zsombikának címeztem volna, csak valahogy mellé ment.
Közben megtaláltam a gyökérkérdést: Bővebben: Link
Sziasztok nem tudtok egy viszonylag olcsó venti szabályzót amitől nem morognak a ventik? Eddig 2 vettem de csak 1 napot élt meg nálam mindegyik Köszönöm a segítséget.
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
Mihez kellene? Csak mert ventilátor elég sokféle van.
Elnézést kérek. Számítógép ventihez kell. Lehetőség szerint legyen rajta hőmérő is mert sajnos a tápban elhalt a gyári 8cm venti és az most maxon pörög folyamat az új 12 centis ventilátor. Nem elírás 2 tápból hoztam össze egyet. Az külsejét kicseréltem egy 12 centis ventiházra.
Üdv.E42-es ferritet csévéstől hol lehet venni?A Lomexban régen volt,de már ott sincs.
Ja tényleg, azt el is elfelejtettem,hogy ezeken kívül.Máshol nincs azt nem hiszem el?
Boltban nem nagyon tartanak ilyesmiket, ferritből, csévetestből nagyon korlátozott a kínálat.
Megkeresheted valamelyik magyarországi trafógyártó céget, nekik biztosan van.
Már bánom,hogy annak idején nem vettem a lomexnál egy tucatra valót.Akkor csévéstől magostól 500Ft volt egy.Egyet még megkérdezek aztán,ha ott sincs marad a farnell.Köszi.
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy szükségem lenne egy olyan monó Jack aljzatra a BOSS Me-6 pedálomba, ami három "lábas". A régi egyik lába eltörött, úgyhogy le kell cserélnem. Voltam egy elektronikai boltban -mivel nem igazán értek hozzá-, ahol azt mondták, hogy nem tudnak ilyet rendelni. Ha esetleg tudtok egy webáruházat, ahol tudok ilyet rendelni és elkülditek a címét, azt nagyon megköszönöm. Készítettem egy képet, remélem látható a lényeg! Előre is köszönöm a válaszokat! A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
A következő eszközökre lenne szükségem, de nem találtam rájuk a neten ill. csak nagyon drágán!
Us - 12N Átkapcsoló állomás, processzoros 230 V - 12 A DUAL - 80 Másodlagos akkumulátor töltő - leválasztó kapcsoló 80 A SW - 600- 12 Szinuszos inverter, 600 VA, 12 VDC - 230 VAC / 50Hz 230 V apa aljzat Köszönöm A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Alumínium L-profilt keresek, 3 vagy 4mm vastagságút. Tudja valaki hol kaphatnék Pécsen, vagy Siklós környékén esetleg?
Sziasztok.
Egy uPC1237 HA hangfal védő IC-re lenne szükségem Budapesti beszerzési lehetőséggel ha lehet.Kb 3 éve vettem a HQ elektronikánál azt fel is használtam,de mára sem ott sem a HEStore-ban sem pár ismert elektronikai alkatrész boltban nem kapható.Vagy épp szerepel az árlistájukon,de vagy ár nincs a termék mellett vagy 0 darab a rakták készlet.A HEStore-s hölgy is azt mondta,hogy előre láthatólag nem tudja,hogy lesz-e az IC-ből. Néztem pár a topicban említett nagyobb magyar cég honlapját, de egyiknél sem jártam sikerrel.E-bay-en találtam még komplett készre szerelt áramkört is,de abban meg nem vagyok jártas,ha más nem akkor kollégámmal megrendeltetem a fent említett oldalról.
Köszönöm, megtaláltam és van is raktáron elvileg.
Bővebben: Link
Szia!
Anyagbeszerzési ügyben ne feledjük el az ebay-t sem: Bővebben: Link
Sziasztok!
Keresek 47µF 160v kondenzátort 1dbra lenne szükségem..hol tudnák vásárolni hogy a posta ne legyen 1000ft.?
Sziasztok!
Sürgős segítséget kérnék! Tönkrement a Sony DCRVX9000-es kamerám, bal oldali csévélő orsója. Típusa:xenia 39466851. műanyag gyártású. Egy falutévét szerkesztek, nagyon szükség lenne ilyen orsóra, vagy komplett mechanikára. A Sony DSR200-asé egyezik, az is jó! Van valakinek ötlete, honnan tudok szerezni? Köszi előre is.
Sziasztok, van egy JVC GR-D239E digitális miniDV kamerám, eltörött a firewire csatlakozója, igy nem tudom bevinni a gépbe a videót. Ilyen alkatrészre lenne szükségem, ami a képen van, vagy ha valakinek van olyan csatija, és át tudja forrasztani annak elküldöm postán.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
Szerintem ez jó lenne helyette. Bővebben: Link
csak az a gond hogy én nem tudom átforrasztani.
Nincs a közeledben valaki aki tudja kezelni a pákát?
Merre vagy? Ha szerzel hozzávaló csatlakozót átforrasztom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |